• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ya sinirden ağlıcam. Çocuğumun emmesine nazar değirdiler ya. Çocuk sürekli huzursuz emiyor. Emerken ciyuk ciyuk diye sesler çıkarıyor. Sürekli akıtıyor sütleri, boğazına kaçıyor yutamıyor ağlıyor. Tazyikli değil her emmede aynı şey emzirmekten soğudum. İlk kızımda hiç böyle olmadı niye böyle
Benim de öyle ben alerjiden sanıyordum ama 5. Hafta atağı mı acaba?

Ya kaşık biberon ile veriyorum mamanın yarısı boşa gidiyo çok dökülüyo ağzı yüzü üstü başı mama sütüm de az mama veriyorum her öğün zorlanıyorum
Biberonun çok mu akıyor acaba bir de dilinin altına yerleştiriyorsun değil mi canım

Ya sinirden ağlıcam. Çocuğumun emmesine nazar değirdiler ya. Çocuk sürekli huzursuz emiyor. Emerken ciyuk ciyuk diye sesler çıkarıyor. Sürekli akıtıyor sütleri, boğazına kaçıyor yutamıyor ağlıyor. Tazyikli değil her emmede aynı şey emzirmekten soğudum. İlk kızımda hiç böyle olmadı niye böyle
Kem gözlüler dua oku sadaka ver canım

Uykudan uyanınca denedim yok, ınga diyr ağlayınca genelde aç oluyor yine aynı. Sinir bastı. Öyle ağzından sütler aktıkça sinir basıyor.
Emerken sürekli çenesini uyar parmağınla yutsun biriktirmesin bazen benim kızda yapıyor bunu

Kızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı ya on dk uyku mu olur tam daldı uyudu gibi oluyor arkamı bir dönüyorum gözler açılmış uykusuzluk çok çarptı beni gözlerim yanıyor eşimde gece çalışıyor tekim zorlanıyorum ne yapıyorsunuz bu durumlarda 🥺
Valla kuzum büyük oğlum eşimle uyuyor genelde minik benimle yani sabaha kadar tekim saat 7 olmadanda büyük kalkıyor gün başlıyor🫩

Kızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı ya on dk uyku mu olur tam daldı uyudu gibi oluyor arkamı bir dönüyorum gözler açılmış uykusuzluk çok çarptı beni gözlerim yanıyor eşimde gece çalışıyor tekim zorlanıyorum ne yapıyorsunuz bu durumlarda 🥺
Sabah 5-7 arasi bir uyanıyor 5 10 dakika uykularda aksam 8 e kadar

Kızlae damak düşmesi diye bi şey duydunuz mu? Acaba benim kızın damağı mı düştü

Kucakta uyuyor ama yatağa bıraktığım an uyanıyor nasıl yatağa alışacak bilmiyorum bugün tam 1 aylık oldu

Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başın sağ olsun canım ben hiç yaşamadım ama teyzem hep doğum yaptıktan sonra kaybetmiş çocuklarını sonradan Rabb'im nasip etti 4 çocuk sahibi oldu o anlatırdı Rabb'im bugünleri atlatacak güç versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar ya bebegım kusuyor hep normal mi
Slıkon gögus ucuyla emdıriyorum gögsümü kabul etmiyor yogun bakımında yatmıştı biberona alıştırmışlar ondan dolayo bende her emzirdigımdw hemen olmasa da sonrasında kusuyor
Reflü olabilir mi acaba benim kızımda öyleydi doktor Reflü dedi bebek kustukca emmek isticek çok emzirme dedi ve başını yüksekte tut dedi

Eskiler dermiş öyle. Hatta annem geldi o sesten dolayı damağının düştüğünü söyledi. Tıbben yokmuş öyle bir şey. Sonra farkettim ki reflü yatağında boynu çok bükülüyor. Boğazlarında biraz hassasiyet olunca yapıyorlar bence. İlk olduğu zamanlar kadar yoğun değil ama hala var.

Bebeğimden kan alırken serçe parmağımı emdiriyodum ağlamasın diye sonra işlem bitince çektim parmağı. Ordaki hemşireler birden çekme damağı düşer dediler. Sonra araştırdım öyle bi şey yokmuş bence kocakarı uydurması gibi duruyor. Tabi bunu hemşirenin söylemesi de ayrı bir skandal🤦‍♀️

Sabah 5-7 arasi bir uyanıyor 5 10 dakika uykularda aksam 8 e kadar
O beş on dklık uykular yetiyor ama biz perte çıkıyoruz uyanık olup dursa da okey ama durmuyor sürekli ık mık yoruldum
Kucakta uyuyor ama yatağa bıraktığım an uyanıyor nasıl yatağa alışacak bilmiyorum bugün tam 1 aylık oldu
Yatarak emzir diyorlar ben korkuyorum ama dene istersen 🫠

Bir kaç gündür biz de uykuya direniyoruz saatlerce kucakta sallanıyor yatağına bırakınca da gözler hemen aralanıp uyanıyor. Umarım geçici bir durumdur. Sırtım belim kolum her yerim ağrıyor 😕

Back
X