• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Ayy ne güzel ben abisine yapma etme düşersin demekten bittim iyice.Gecen emzirme yastığım var benim hiç kullanmadım bile onun içine yüz üste koydum kafasını rahat kaldırsın diye sonra ellerini tutup kaldırdım bir kaç defa ama unutuyorum her defa yapmaya
Canım bence günde 1 kez yeter

Ben almadım bana verdi bir yakınım.
Bence gereksiz pahalı sonuçta hergün kullanılan bir şey değil. Kullanılsa bile kaçıncı aya kadar kullanacaksın daha şimdiden her yerim ağrıyor. Bizim oğlan tombik de değil 2.5 aylık 5 kg falandır. 2-3 kg da bunun ağırlığı olsa. Bodyci kocanız varsa düşünebilirsiniz🤣
Çok güzel bir modelmiş bel desteği de var. Dışarı çıkarken kullanışlı olur diye düşünüyordum aslında

Çok güzel bir modelmiş bel desteği de var. Dışarı çıkarken kullanışlı olur diye düşünüyordum aslında
Daha uygun fiyatlı basit modelleri düşünebilirsiniz her çocuk sevmeyebilir. Bunun sırt kısmında kilidi var mesela ben nasıl bağlayayım onu 2 kişi gerektiriyor.

Ben aldım canm 9eylulde doğum yaptım Eylül'ün ortalarında başvuru yaptım ekimin 30.da para yattı çektim. Halkbankdan ailem kart diye bir kart verdiler oraya yattı. Herayin son haftası yatıyorlarmis
Teşekkür ederim cevap için. Ekim ortası başvuru yaptım o zaman kasım sonu yatar benimde

Ben aldım canm 9eylulde doğum yaptım Eylül'ün ortalarında başvuru yaptım ekimin 30.da para yattı çektim. Halkbankdan ailem kart diye bir kart verdiler oraya yattı. Herayin son haftası yatıyorlarmis
Herhangi bir bilgi mesajı geliyor mu yoksa gidip bankaya mı soruyoruz?

Herhangi bir bilgi mesajı geliyor mu yoksa gidip bankaya mı soruyoruz?
Mesaj geldi bana. Ödemeniz onaylandıysa bankaya gidip aile kart çıkartmak istediğinizi söylüyorsunuz onlar kart veriyor 2 veya daha fazla çocuğunuz varsa oraya düzenli bir şekilde yatıyor heray mesaj geldikten sonra gidip çektim ben geçen ay 30unda yatirmislardi

Back
X