• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Devlet aşılarını sağlık ocağında yaptırdım 3 tane olmuştu. Özel hastanede çocuk doktoruna kontrole gidince bu parayla alınan aşıları önerdi karar size kalmış dedi
Kuzum şöyle benim bir tanıdığım Almanya d doğum yaptı rota ve menenjit orada devletin uyguladığı aşılardanmış malesef bizim ülkemizde ücretli yapılıyor. Rotavirüs Allah korusun bebekleri ishal kusmayla ölüme bile götüren bir rahatsızlık eğer imkan varsa ben yapılması taraftarıyım. Menenjit içinde ülkeye olan göçlerden dolayı rahatsızlığın yaygınlaştığını duydum onu da yaptıracağım.

N Nu Ray ın paylaştığında menenjit için 2 aşı ismi var hangisini yaptıracaksınız?
Canım ikisinin içeriği farklı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar bexero 1-2 yaş civarında tek doz nimenrix öneriyor( nimenrixin içeriğindekiler devletin aşı takviminde var çünkü) ilk çocuğumda da böyle yaptırdık

merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu 6 kilo boyu 61 cm
Kv her geldiğinde sütün yetmiyo bu çocuk zayıf diye söylüyo bana. Doyana kadar emziriyorum kendisi zaten doyunca memeyi bırakıyo kilosu normal değil mi
Benim bebeğimde üç aylık ve daha 5500 kilo 59 cm yapısal olabilir doktorlar doğum kilosunu baz alıyor kayınvalideler böyle banada alttan alttan mama ver dedi onun stresiyle sütüm azaldı lütfen takma kimseyi doktor sıkıntı görürse söyler

Kuzum şöyle benim bir tanıdığım Almanya d doğum yaptı rota ve menenjit orada devletin uyguladığı aşılardanmış malesef bizim ülkemizde ücretli yapılıyor. Rotavirüs Allah korusun bebekleri ishal kusmayla ölüme bile götüren bir rahatsızlık eğer imkan varsa ben yapılması taraftarıyım. Menenjit içinde ülkeye olan göçlerden dolayı rahatsızlığın yaygınlaştığını duydum onu da yaptıracağım.
Benim büyük oğlum rotavirüsü aşısı yapılmamıştı. Kreşte rota kaptı 1,5 hafta hastanede yattı yoğunbakımda felaket su kaybı yaşadı hiç yemek yiyemedi zaten iştahsızdı ölümden döndü bir deri bir kemikti tamamen.. mutlaka yaptırın bu rota çok kötü bir hastalık çocuğunuz zayıfsa ihmal etmeyin kızlar 🙏🏻

Kizlar nasılsınız bnm 2 cocukta uyuyunca anca yazabildim bizde hem meme hem mama durumundayız psikolojik olarak kendimi yetersiz hissettiğim cok oldu ağladım bile ama elden bisi gelmiyor ağlaması ac kalmasi daha da kötü ben cok direndim meme emsin diye ama katıldı ağlamaktan yanlış yaptım şimdi bakıyorum memede ağlıyor hemen mama veriyorum uyuyor sut sagdim ne kadar diye en fazla bir memeden 90 ml gördüm mamayi da 120 ml fazla sadece 1 kere icti 3 cocukla stresten üzüntüden bu kadarı oluyor eşimle de kavgaliyiz beni annelikten vurdu oyle laflar söyledi ki artik dönüş yok bende cocuklar icin katlanıyorum artik sevgim kalmadi bitirdi zaten sevgi de gostermiyordu yataklarimizda ayrıydı böylesi hayirliymis ikimiz içinde resmen 3 çocuklu olunca bi yere siginamayacagimini anladı ve kinle nefretle üstüme geldi ben kendimi cocuklarima adadim kendimden bile vazgeçtiğim zamanlar oluyor ama onlara bakınca naparlar ki bensiz diyorum
Canım benim çok üzüldüm.. inşallah hatalarını anlayıp köpek gibi yalvarır yazıklar olsun ona

merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu 6 kilo boyu 61 cm
Kv her geldiğinde sütün yetmiyo bu çocuk zayıf diye söylüyo bana. Doyana kadar emziriyorum kendisi zaten doyunca memeyi bırakıyo kilosu normal değil mi
Kayınvalideleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Bence bebeğin kilosu gayet güzel 👍 masallah bebege

Kuzum ne oldu neden tartıştınız anneliğinde ne varmış ki? Bırak 3 çocuğı insan tek çocukta pert oluyor sen gayet mis gibi bakıyorsun çocuklarına. Kimse mükemmel olamaz kaldı ki mükemmel olmak zorunda da değiliz. Hamiellik ve doğum eşler arası bağı gerçekten zedeliyor ama bu bir süreç. Zamanla herşey yoluna girer söylenen sözler unutlmasa da bir şekilde başa çıkmayı öğreniyorsun. Bebeklerimiz ister süt ister mama yesin yeterki sağlıklı olsunlar
Buyuk kizim kreşe gidiyor cikarma işlemi yapmasını istedi hocası yapamayınca bende bildirdim hocaya yapamıyor bizim de suçumuz 2 cocugum daha oldugu icin tekrarlatmiyorum dedim ben hocaya nasil sikayet edermişim kizini diye ağzına geleni saydı bütün kinini kustu şok geçirdim bilmiyorum sıradan biri benim için suan
Canım benim çok üzüldüm.. inşallah hatalarını anlayıp köpek gibi yalvarır yazıklar olsun ona
Insallah canim ama umudum yok narsist benim ki asla hatası olsa da özür dilemez 2 gun gecti hala özür dilemedi benden hic sanmıyorum

Buyuk kizim kreşe gidiyor cikarma işlemi yapmasını istedi hocası yapamayınca bende bildirdim hocaya yapamıyor bizim de suçumuz 2 cocugum daha oldugu icin tekrarlatmiyorum dedim ben hocaya nasil sikayet edermişim kizini diye ağzına geleni saydı bütün kinini kustu şok geçirdim bilmiyorum sıradan biri benim için suan

Insallah canim ama umudum yok narsist benim ki asla hatası olsa da özür dilemez 2 gun gecti hala özür dilemedi benden hic sanmıyorum
Kreşte toplama çıkarma yapamaması çok normal ve bunu öğretmene söylemende çoookkk normal🤣 öğretmen bilecek ki ona göre yardımcı olacak … seninki laf söyleyecek yer beklemiş belli seni üzeceği lafları biliyor ama Senn sakın takma ne hali varsa görsün isterse gelip konuşur istemezse defolup gider yokmuş gibi davrann.. eve bakıyorsa tabi evin eksitklerini almayıp sana para vermiyorsa iste çocuklarına bakmak zorunda öyle anneye hakaret etmekle baba olunmuyor canım evin ihtiyaçlarını alsın bakalım erkek ya
Ayy biraz fazla ağır yazdıysam kusura bakma moralin iyi olsun istiyorum bütün kadınlar mutlu olsun yaa😭😭😭😭😭

Kreşte toplama çıkarma yapamaması çok normal ve bunu öğretmene söylemende çoookkk normal🤣 öğretmen bilecek ki ona göre yardımcı olacak … seninki laf söyleyecek yer beklemiş belli seni üzeceği lafları biliyor ama Senn sakın takma ne hali varsa görsün isterse gelip konuşur istemezse defolup gider yokmuş gibi davrann.. eve bakıyorsa tabi evin eksitklerini almayıp sana para vermiyorsa iste çocuklarına bakmak zorunda öyle anneye hakaret etmekle baba olunmuyor canım evin ihtiyaçlarını alsın bakalım erkek ya
Ayy biraz fazla ağır yazdıysam kusura bakma moralin iyi olsun istiyorum bütün kadınlar mutlu olsun yaa😭😭😭😭😭
Woodys Woodys ağır olmadı iyi oldu bence😄çünkü bende kocamla iyi diğilim anlatsam uzun olur sadece dediğin gibi adam olana kadar sen yoksun dedim kendine doğuran biziz bunlara ne oluyor çoktan tın normalde banyoya girmeden önce her şeyi ayarlarım zorlanmasın diye çocuklarla bu gün kalktım yukarıya dedim banyoya giricem çocuklar sende bilerekten uzattım işlerimde vardı rahat rahat Hall ettim🤭 bebek ağladı dedim olsun birazda kendi sustursun zaten farkındaydı ondan öyle yaptım sonra indim bakıyorum pert ohhh dedim kendi kendime daha bu Melo😄😄

Yok canim haklisin cok ağrıma gitti lafları gercekten cok ağladım hic haketmedim yok sayıyorum sadece bisi alınacaksa konuşuyorum kızımın yanında belli etmiyorum cok hassas cunku ben bunu dusunuyorum ama o kızımın yanında annen seni öğretmenine sikayet etmis yapamıyorsun diye dedi o gun onu unutmuşum fisekliyor cok üzgünüm cok
Woodys Woodys ağır olmadı iyi oldu bence😄çünkü bende kocamla iyi diğilim anlatsam uzun olur sadece dediğin gibi adam olana kadar sen yoksun dedim kendine doğuran biziz bunlara ne oluyor çoktan tın normalde banyoya girmeden önce her şeyi ayarlarım zorlanmasın diye çocuklarla bu gün kalktım yukarıya dedim banyoya giricem çocuklar sende bilerekten uzattım işlerimde vardı rahat rahat Hall ettim🤭 bebek ağladı dedim olsun birazda kendi sustursun zaten farkındaydı ondan öyle yaptım sonra indim bakıyorum pert ohhh dedim kendi kendime daha bu Melo😄😄
Valla su erkeklere her sey müstahak nasil yaparken tek başımıza yapamıyoruz bakarken de tek başımıza birakmayacaklar yuz verdik mi astarını istiyorlar valla

Kreşte toplama çıkarma öğreniliyor mu ki ya biz birinci sınıfız daha geçmedik onlara
Aman bu erkekler safi zararlar insana gerçekten hamileliğimden beri gözüme çok batıyor benimde biz kadınlar da aile olcaz büyücez diye kendimizden tonlarca şey feragat ediyoruz mıy mıy nazlanan insanlardan olmak lazım aksi türlü nasılsa kaldırabiliyor diyr daha çok yükleniliyor

Kreşte toplama çıkarma öğreniliyor mu ki ya biz birinci sınıfız daha geçmedik onlara
Aman bu erkekler safi zararlar insana gerçekten hamileliğimden beri gözüme çok batıyor benimde biz kadınlar da aile olcaz büyücez diye kendimizden tonlarca şey feragat ediyoruz mıy mıy nazlanan insanlardan olmak lazım aksi türlü nasılsa kaldırabiliyor diyr daha çok yükleniliyor
Valla diyorum yaa hep 3 cocukla uğraşıyorum kendisi 5 dakka ilgilense hadi cok yoruldum diyor elinde telefon maç oynuyor paso eylul katıldı ağlamaktan bi baktim beşiği sallıyor ayağıyla elinde tel emzigi cikmis umrunfa degil göresim yok inan ki onu ama cocuklar icin katlanıyorum resmen

Benim büyük oğlum rotavirüsü aşısı yapılmamıştı. Kreşte rota kaptı 1,5 hafta hastanede yattı yoğunbakımda felaket su kaybı yaşadı hiç yemek yiyemedi zaten iştahsızdı ölümden döndü bir deri bir kemikti tamamen.. mutlaka yaptırın bu rota çok kötü bir hastalık çocuğunuz zayıfsa ihmal etmeyin kızlar 🙏🏻
Çok çok geçmiş olsun ben de duyduklarımdan baya ağır olduğunu duydum korkuyorum o yüzden.

Back
X