Kızlar selammm sanırım cezam bitti yazabilirim aslında bayağı kırıldım siteyi sildim kullanmayacaktım ancak sizleri çokk özledim bana doğumda ve sonraki süreçte çok destek oldunuz terk edemiyorum burayı
A
ADA12345678
teşekkür ederim benim için yazdıkların için

Ben sünnete karşı değilim veya kimseye karışıyor değilim kızlar burada bebeğini sünnet edenleri de tebrik ettim kendi oğlumu da sünnet ettirmiş bir anneyim

Ancak burada yazmadım sünnet tecrübem çok kötü kimseyi korkutmamak için o yüzden küçük oğlumu sünnet yaptırmayacağım dinimizde de mecbur olmadığımızı öğrenince daha rahatladım çünkü cesaret edemem. Büyük oğlum iki kere sünnet oldu yanlış ameliyat yüzünden pipisinde yamukluk var ikinci ameliyatı çok ağır geçti o yüzden hala kendimi suçlayıp vicdan azabı çekiyorum diğer oğlumun vücuduna dokunmayacağım ilerde büyünce yaptırmak isterse yaptırsın kimsenin ahiretini yakmıyorum yani ki inançsız insanlar da olabilir burada veya normal hayatımızda ben kimseye karışmam yaptır yaptırma dedim sadece buraya sünnet konusunda hiçbir şey yazmadım sizi korkutmamak adına sadece tebrik ettim sünnet olan anneleri. Bir kadın ben yaptırmayacağım diye yazında bende cevap verdim evet bende yaptırmayacağım Kuran’da da yazmıyormuş dedim bir sürü hakaret yedim anneliğime laf edildi. Ki büyük oğlumu sünnet ettirdim başına neler geldi diye içim ağlıyor zaten çok kırıldım o kadına hiç uyuyamadım o gece Allah’a havale ediyorum kötü kalpleri