Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuan
Benimde aynı o ağri sol bacağımda var ve geceleri oluyor birde sabah kalkarken magnezyum düzenli alıyorum o rağmen geçmiyor

Evet canım yarın özellikle tekrar güzel bir ölçüm için Perinatolojiye gideceğim son kez onlar bir ölçsün bakalım

Bana doğum yaptığım gün emzirme hemşiresi ilk 5 gün gelir dedi kolostrum için
Elle sağım yap yağlı bi süt oldugu için hemen gelmez dedi şırınga verdi . 1 gün boyunca uğraştım 10 ml bile cıkaramadım . Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı dediği gibi 5 günden somra dütüm değişti rengi açıldı . Doğum öncesi uyarma yapın diyorlar gögse ama bence sağım yapma sağım yaptıkça rahim kasılıyor doğumu başlatır oda

Bana da öyle geliyor ya. Doktora bi sormayı düşünüyorum ama büyük ihtimalle yapmam ben de.

Kızlar bir şey soracam son haftalarda cinsel ilişki öneriliyor genelde ama canım çok acıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl doğuracam diyorum sonra
Benim ilk haftalar yasaktı, 16.haftadan sonra serbest oldu ama benim de acıdığı için sahayı maçlara kapattık o gün bu gündür Yalnız değilsin

Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuan
çok geçmiş olsun canım senşn doğumun yakın ondan belki hissediyosub benim daha 17 haftaya yeni girdim ve 2 haftadır var anlatsam anlatamıyom çok değilik bişey inanki Allahım yardımcımız olsun

Yaaaaa yerim seni teşekkür ederim canım benim balık salata yedim çocuğum mutlu oldu resmen. Allah kimseyi açlıkla sınamasın hele ki hamile hamile

Canım benim o zaman yaşadığım ağrının sebebi bebeğin bacaklarının aşağıda olmasıydı. Aşağıyı tekmelediği için ağrıyordu sonra baş aşağı dönünce geçti ama benim haftam senden baya ileriydi o zaman, bebeğin bacakları güçlü olduğu için ağrı yapıyordu. Seninki aynı sebepten değildir muhtemelen daha çok küçük çünkü. Doktorunun dediği gibi kaslar geriliyordur

endişe etme rahmi tutan bağlar geriliyor o yüzden bu ağrı diyor ama çok canım acıyo dol taraf önemli birşey olmasında bir şekil katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…