Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuan
Hep aynı doktorun aynı cihazla ölçmesi em iyisi canım ki aynı doktor bile milimetrik oynatsa farklı çıkıyor, doktor da demiş zaten kafası çok aşağıda düzgün ölçemiyorum diye, o yüzden hiç kafana takma şimdiye kadar mutlaka belli olurdu
Kızlar gece uyku tutmayınca aklıma gelen 100 sorudan ikisini sorayım
Kolostrum toplama diye bir şey varmış. Yurtdışında rutin olarak uyguluyorlarmış hatta. İlk süt çok faydalı olduğu için 36-37.haftadan sonra sağım yapıp hamileyken biriktiriyorlarmış ki bebek doğduktan sonra daha çok kolostrum aldın diye. Böyle bir şey duyan ya da deneyecek olan var mı? Ama erken yapılırsa da erken doğumu tetikleyebilir o yüzden ben çok emin olamadım.
Bir de bu sağlık müdürlüklerindeki gebe okullarına giden oldu mu? Ben kanamam var diye gidememiştim ama doğumla alakalı bir şey kaçırdık mı acaba merak ediyorum şimdi
Bana doğum yaptığım gün emzirme hemşiresi ilk 5 gün gelir dedi kolostrum için
Elle sağım yap yağlı bi süt oldugu için hemen gelmez dedi şırınga verdi . 1 gün boyunca uğraştım 10 ml bile cıkaramadım . Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı dediği gibi 5 günden somra dütüm değişti rengi açıldı . Doğum öncesi uyarma yapın diyorlar gögse ama bence sağım yapma sağım yaptıkça rahim kasılıyor doğumu başlatır oda
Bana doğum yaptığım gün emzirme hemşiresi ilk 5 gün gelir dedi kolostrum için
Elle sağım yap yağlı bi süt oldugu için hemen gelmez dedi şırınga verdi . 1 gün boyunca uğraştım 10 ml bile cıkaramadım . Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı dediği gibi 5 günden somra dütüm değişti rengi açıldı . Doğum öncesi uyarma yapın diyorlar gögse ama bence sağım yapma sağım yaptıkça rahim kasılıyor doğumu başlatır oda
Aynısı bende de var canım, son 1 haftadır falan yaşıyorum asla geçmiyor. Benim de sağ tarafta iç bacak gibi tanımlayabilirim mahvetti beni 1 haftadır en büyük derdim o şuan
çok geçmiş olsun canım senşn doğumun yakın ondan belki hissediyosub benim daha 17 haftaya yeni girdim ve 2 haftadır var anlatsam anlatamıyom çok değilik bişey inanki Allahım yardımcımız olsun
Hayırlı olsun cnm gün vermişler Ultrason ölçümleri tabi yanilabilir ama Lluckykus
un bebisinin kafası aşağıda diye ona da öyle demişlerdi .
Bazen oluyor bende de.
Gözün aydın cnm sevindim eve çıkmana.Sabah kahvaltı yaparken sen aklıma geldin acaba dedim kahvaltı yaptı mı biseyler yedi mi diye Daha düzenli olur şimdi beslenmen falan.
merhaba bahsettiğiniz ağrınız geçtimi acaba aynısını yaşıyorum ani hateketle fazla yürüyünce yataktan birden kalkınca vs çok canım yanıyo et kesiği derler ya öyle bişey bacakla vajenin birleştiği yer dr normal kaslar geriliyo diyo ve benim sadece sol tarafım sağda belirgin bir ağrım yok
Canım benim o zaman yaşadığım ağrının sebebi bebeğin bacaklarının aşağıda olmasıydı. Aşağıyı tekmelediği için ağrıyordu sonra baş aşağı dönünce geçti ama benim haftam senden baya ileriydi o zaman, bebeğin bacakları güçlü olduğu için ağrı yapıyordu. Seninki aynı sebepten değildir muhtemelen daha çok küçük çünkü. Doktorunun dediği gibi kaslar geriliyordur
Akşam vakti hürmetine dua ediyorum bitanem Rabbim sizi birbirinize bağışlasın la havle vela kuvvete illa billah çek, Allah güç kuvvet versin bebişine diye
Canım benim o zaman yaşadığım ağrının sebebi bebeğin bacaklarının aşağıda olmasıydı. Aşağıyı tekmelediği için ağrıyordu sonra baş aşağı dönünce geçti ama benim haftam senden baya ileriydi o zaman, bebeğin bacakları güçlü olduğu için ağrı yapıyordu. Seninki aynı sebepten değildir muhtemelen daha çok küçük çünkü. Doktorunun dediği gibi kaslar geriliyordur