Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Kızlar ben bugün sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim numune reddedildi yazıyor bazı kan değerlerinde idrarda böyle çıkmış sarı akıntım çok olduğu için doktor fitil vermişti iki gün önce kullanmıştım idrar kötü çıkmış sanırım sonuç onun bir etkisi olurmu sonucun böyle çıkmasında google göre eritrositin yüksek çıkması iyi değilmiş bilginiz varmı bununla ilgili

Eklentiler

• IMG_20250909_205244.webp
    49 KB · Görüntüleme: 44
Canım yurtdışında 37. Hafta dan itibaren mi alıyorlar sezeryana
Canım benim daha önce çok kaybim oldu. Hamileliğim çok riskli geçiyor şuan kimyasallar hariç 5. Gebeligim ama hayatta olan 2. Bebeğim olacak. Hem lan uyuşmazlığı var eşimle aramızda. O yuzden takipli Dr ileri haftaları bekleme taraftarı değil çocuk gelişimini tamamlamış. Beklemeye gerek yok diyor. Başkalarının sezeryani kaçıncı haftada oluyor tam bilmiyorum burda

Bebek kilo kaybetmezki ya. Ya geçen haftaki çok söyledi yada bu günkü az söyledi.

adacayi dogumu hizlandirmaz aslinda, rahim kasilmalarina etki edebildiginden ilk uc ay pek onerilmiyor ama sonrasinda doktorum bana icebilirsin demisti, sonucta bir fincan iciyoruz en fazla. ayy sevmez misin, ben tadini cok severim, genel olarak bitki caylariyla buyudugumden belki tabii.

bitki cayi olarak ahududu yapragi cayi onerilir son donemde, onun da rahimde dogum dalgalarini duzenledigini soyluyorlar.

bence en onemlisi hareket; yuruyus, pilates hareketleri vs. bir de cinsel iliski; bilhassa korunmasiz, risk yoksa tabii, semen icindeki prostaglandinler rahim agzini yumusatiyormus zira.

aa bak direkt birebir ornegin varmis senin de. perine masaji; vajinal dogumda yirtilma ya da kesi olmamasi adina cikis yolunu esnetmek icin 36. haftadan sonra, esin yapmasinin daha makbul oldugu, vajinal bir esnetme hareketleri silsilesi diyebilirim genel olarak. kontrolsuz yirtiklarda sonrasinda zorlanmalar yasayanlar olabiliyor malum, hep duyariz ya oturamadim kalkamadim vs.

Ahududu yaprağı aktarda mı oluyor canım marketlerde varmıdır ayy benim eşim korkudan bana yanaşmaz Askerlik arkadaşı gibi olduk son aydayız artık bişey olmaz dedim yok yok enfeksiyon filan olursun diyor pilatesi doktor evde önermedi Nolur nolmaz diye :) yürüyüş yapabilirim ancak

Kızlar bir şey soracam son haftalarda cinsel ilişki öneriliyor genelde ama canım çok acıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl doğuracam diyorum sonra
canim bizde cok sukur doktor baslarda bir risk gormedigi icin iliski yasagi koymadi, o nedenle normal devam ettik ama dedigin dogru vajinal dogum istiyorsan, risk yoksa, korunmasiz cinsel iliski oneriliyor. uzun zamandir yapmadiysaniz, yavas yavas geri donersiniz, alisir yine eskisi gibi. zaten dedigin gibi, cocuk cikacak yahu birkac hafta sonra oradan

İyiymiş bak benim ilk doğumda kendiliğinden yırtılmıstı 3 dikişim oldu

Bebek kilo kaybetmezki ya. Ya geçen haftaki çok söyledi yada bu günkü az söyledi.
Yarın Perinatolojiye gideceğim zaten ne doktor ne hastane içime sinmedi .. bilmiyorum zorla normal doğuma zorluyor beni 3 farklı doktor hayır kesinlikle sezeryan olmalısın dedi bu yok benek küçük yok kanala girmiş ,yok sağlıklı doğum olur istersen 38 de suni sancı veririrz . Yani gerçekten gerdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…