Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Kızlar bir şey diyeceğim, tecrübeli anneler bu göğüslerdeki değişiklik düzeliyor mu, rengi koyulaştı, halka kısmı büyüdü düzeliyor mu bunlar ya inşallah düzeliyordur
Benimkinin rengi açıldı ama tamamen eski haline dönmedi

Kızlar bişey sormak istiyorum kundaklıcak mısınız bebeleri ? Nasıl yapcaksınız
Benimki kız küvezde durmuyor ağlıyordu sürekli alerjiyken mecbur kalınca yarım kundak yapıyorlardı ama hep önermiyorlar bebek huysuz huzursuzsa yapıyorlar ama benimkiler suan her şekil uyuyorlar

Yarından sonra için farklı bi doktordan randevu aldım canım, plasenta bozulmaya başladıysa kan akımı bozulur diye korktum aslında hareketlerini takip ediyorum ama 1 haftada paranoyak olurdum kendi doktoruma da pazartesi tekrar gideceğim, inşallah canım

Boyuyla ilgisi var mıdır bilmiyorum canım karın çevresine göre kilosuna bakıyorlar ama plasentan aşağıdaysa erken olsun sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bu ilaçtan kullanan varmı Doktora kan ve idrar sonuçlarını attım bu ilacı alıp kullanmamı istedi enfeksiyon çıkmış idrarımda ama direk reçetesiz alınırmı acaba
Hayır alınmıyor ben nerdeyse ayda bir kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içerdiği için reçetesiz alınmıyormuş. Gece son idrar yapıldıktan sonra içip uyuyacaksın sabah da bol bol tuvalete çıkacaksın bir de akıntın artabilir direk Sökuyor iltihabı

Anladım kuzum sağlık ocağındaki doktora yazdırırım yazar inşallah kasıklarım cok ağrıyor bugün enfeksiyondan kaynaklımı acaba canım enfeksiyon varken seninde ağrıyormuydu...

Anladım kuzum sağlık ocağındaki doktora yazdırırım yazar inaşallah kasıklarım cok ağrıyor bugün enfeksiyondan kaynaklımı acaba canım enfeksiyon varken seninde ağrıyormuydu...
Evet ağrı oluyor özlellikle idrarımı yaparken çığlık atıyordum ben doktorum sağ olsun her kontrol de yazıyordu bana sağlık ocağı da yazar doktorum kullan dedi ama reçete yazmayı unuttu de.

Seni en iyi ben anlarım benzer olayı taze yaşamış biri olarak. Yavrum çıktığında karnımdan bi anda apar topar aldılar götürdüler
Ağlaya ağlaya ne hale gelmiştim. Eve taburcu olduğumda onu hastanede bırakmak o kadar zor gelmişti ki. Her telefonda ödüm kopuyordu seni o kadar iyi anlıyorum kiii. Ama inanıyorum oda benim oğlum gibi hayata tutuncak Allahın izniyle çok içten dua ediyorum sana

Kızlar bir şey diyeceğim, tecrübeli anneler bu göğüslerdeki değişiklik düzeliyor mu, rengi koyulaştı, halka kısmı büyüdü düzeliyor mu bunlar ya inşallah düzeliyordur
Rengi falan dönüyo onda sıkıntı yok da asla eski açısını geri almıyo bakış açısı baya değişiyor. Emse de çocuk emmese de ama emince daha bi dümura uğruyor tabi

Rengi falan dönüyo onda sıkıntı yok da asla eski açısını geri almıyo bakış açısı baya değişiyor. Emse de çocuk emmese de ama emince daha bi dümura uğruyor tabi
Şimdi o büyüyen halka kısmı küçülüyor mu küçülmüyor mu bunu bir netleştirebilir miyiz

Şimdi o büyüyen halka kısmı küçülüyor mu küçülmüyor mu bunu bir netleştirebilir miyiz
Benim hayvan gibi oldu ya kapkara gerçekten siyahi kadınların memişlerine döndü bu açılmaz diye düşünüyorum hahsjsjjs

Halka kısmı ve rengi emzirme bittikten sonra eski haline geliyorda artık daha yumuş yumuş ve aşağıya doğru sarkıntılı kalıyor biraz

Benim hayvan gibi oldu ya kapkara gerçekten siyahi kadınların memişlerine döndü bu açılmaz diye düşünüyorum hahsjsjjs
Ayy evet ya eski hali ne güzeldi bu haline hala alışamadımBu arada karnımın alt kısmı çatlamış lireac krem kullandığım halde hergün pehlivan gibi yağlıyorum yeni görüntüm hiç hoş durmuyor birde beyaz tenliyim aynada bakmak istemiyorum artık neyse oğluşumun canı sağ olsun alışacağım artık

Kızlar benim göğüslerim önceden çok dikti . Güzel yuvarlak ama iyi bir boyutu vardı . Şimdi sarktı baya . Buradan dönmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…