Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Anladım kuzum sağol yarın gideyim artık napıyım Eşim bi sorsun eczaneye vermezlerse yazdrym doktora rahmimde acayip sancı var Enfeksiyondan kaynaklı sanırım.
Enfeksiyonda tetikler birde haftamız artık heran herşey olabilir haftasında o yüzden yalancı sancı da olabilir

İnşallah canım kilo alımı durmuş muydu senin canım kaçıncı haftada olacak doğum
2 haftadır aynı ama boyda 2 aydır aynı. Dr um boya bişi demedi ben diyorum acaba o da etkili mi diye. Benim plasentam çok aşağıda artık ciddi kanama riski var göze alamıcam dedi, hem onu hem de bebeğin gelişimini gerekçe olarak gösterdi. 37+5 te oluyor doğum.
Ben doğurdum kızlar darısı hepinizin başına inşallah, rabbim evlatlarımızı korusun
Tebrikler canım, inşallah iyisinizdir ikinizde gözünüz aydın

G gkc5 bende yarım kundak düşünüyorum ama aynı zamanda uyku tulumuda alıcam ..

İnferject diye bir ilaç kullanan oldu mu içiniz acaba doktorum onu yazdı bugün acilde yapmadılar tehlikeli yarın dahiliye uzmanı ile yapmak lazım dediler

Ben doğurdum kızlar darısı hepinizin başına inşallah, rabbim evlatlarımızı korusun
Ayyy gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

O son güne kadar olmuyor ya ne zaman ki hastaneye yatıyorsun o zaman başlıyor heyecan korku Hehh işte ben o yüzden ikinci doğumda oğlumu hemen getirtmedim hastaneue doğum olduktan sonra gelip kardeşiyle tanismisti en özel anlardan

Eşim sorsun bakalım eczaneye bu tek. kullanımlık değilmi canım etkilimi acaba
Adını hatırlamıyorum ama ilk kızımda lohusayken böyle geceden suya karıştırıp sabaha kadar tutmalı bir ilaç içtim, sonda taktıkları zaman bende enfeksiyon olmuştu, çok iyi gelmişti ilaç hemen geçmişti, o yüzden şimdi de sonda olayından çok korkuyorum.

Aaaa gözün aydın kuzum. Uzun ve güzel ömrü olsun kuzucugun. Nasılsınız iyisiniz demi ikinizde.

Kızlar görmediniz galiba lütfeeen bakar mısınız
Valla bizimki küvezde o kadar serbest yatmaya alıştıki sanmıyorum izin vermez diye düşünüyorum . Olsaydı yarım kundak yapardım sürekli kollarıyla uyandıroyor kendinş

Kızlar bir şey diyeceğim, tecrübeli anneler bu göğüslerdeki değişiklik düzeliyor mu, rengi koyulaştı, halka kısmı büyüdü düzeliyor mu bunlar ya inşallah düzeliyordur

Evet ben bide oğlumda pazartesi ameliyat diye konuştuk cumartesi günü gelin öncesinden hastaneee yatisin yapalım dedi. Cumartesi günü gittik hadi bu gun yapalım dedi Dr. anı şekilde olunca korku falan olmamıştı. Bu sefer bile bile gidicem bakalım ne hissedicem. Benimki bide daha 18 aylık oda bebe kv kp var onlara güvenip içim rahat gidicem ama bir yandan bir tuhaf hissediyorum. Bırakıp gidip sanki ya dönemezsem fikri geliyor. Eskiden beri reels de falan böyle şeyler izlerdimde saçma bulurdum ne var 1 saat ameliyata girip çikacaksin abartiyorlar diye düşünürdüm. Şuan başa gelince anlıyorum.

Kızlar bir şey diyeceğim, tecrübeli anneler bu göğüslerdeki değişiklik düzeliyor mu, rengi koyulaştı, halka kısmı büyüdü düzeliyor mu bunlar ya inşallah düzeliyordur
Evet zamanla düzeliyor. Hep böyle kalmıyor. Ama tabii tam eskisi gibi oluyor diyemem.

Dr aradı yarın sabah analiz vermeye gel dedi öncesinden hazırlık yapalım dedi.

Ben de aynı düşünüyorum nasıl olacak diye ama oğlum hiç bizsiz kalmadı durmaz da zaten bırakacak kimse de yok hastane özel olduğu için sorun olmaz yanımızda olacak büyük ihtimalle

Dr aradı yarın sabah analiz vermeye gel dedi öncesinden hazırlık yapalım dedi.
Of çok heyecanlı… Haftamız senle aynı olması lazım ama benimki normal doğum gözüktüğü için tarih belli değil. Bi tık özeniyorum günü belli olanlara Hepimiz max 1 aya bebisli olucaz inşallah kolaylıklaaarlaa

Etkili bi ilaç öyleyse tek doz olduğuna göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…