Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Evet canım ama o hastanedeki doktor korkuttu baya bu çocuk çok küçük çok küçük diye diye.
Ya kes kes deseydin, zaten birinin dediği kilo birine uymuyor ya, takma kafaya dün 2250 gram doğmuş bebek gayet de iyi, 3800 doğan bebek küvözde mesela, allah önce sağlık versin kilo çok da önemli değil en azından artık bizim haftalarımızda olan bebekler için konuşuyorum,sen içini ferah tut kilo doğduktan sonra da aldırılır yeter ki sağlıklı ve iyi olsun

Emzirmeye başlayınca izle nasıl büyüyor
Emzirme bitince izlemeyin ama. aşırı pörsüyor
Beni de çok rahatsız ediyor bu tutum. İnşallah senin için en konforlu şekilde olur ya. Özeldeki doktorlar daha temkinli oluyorlar komplikasyon ihtimali olmasın diye daha çok sezaryene başvuruyorlar diye okumuştum ben de. Devlettekiler hukuki sorumluluk açısından daha rahat hissediyorlar belki de.
Epidural daha iyi canım ilk sezeryanim öyleydi
Ne açıdan farklılar aydınlatsana biraz bizi. Ben de çok bilmiyorum merak ettim. Kontrolden çıkınca da haberleri ver
Canım benim kilosuna takılma ya sağlıklı doğsun yeter. Dışarıda hemen alır kilo bir şey olmaz bakar annesi ona
Şaka daha büyüyecek mi bu
Dur daha bir de küçülecek
neyse ben son aylarımı sütyenle geçireceğim
Bence onunla alakası yok ya kaçınılmaz son diye düşünüyorum ben
Ay dur doğurmakta olanları meşgul etmeseydik

Yarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen
Ayy Allah korumuş ya geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum valla iyice paytak olduk şu son günleri de kazasız geçirelim inşallah

Beni duyamazlar çünkü sürekli makine sesleri var . Dokunmak yasak fotoğraf çekmek yasak . Kucağıma almama bile izin vermiyorlar .yeterki onlara bişi olmasın ben beklerim sabrederim .hep olumlu düşünmeye çalıyorum aklıma bazen kötü şeyler geliyor hemen kafamı dağıtıyorum komik video izliyorum

KIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARI

Teşekkür ederim canım Lioo
Ben daha ne doğurdum ne gün aldım kendi adıma yaprak kımıldamıyor diyebilirim şimdilik

Çok iyi yapıyosun sen kendini yüksek tut onlar senden güç alacak Bence yine de birazcık sesli konuşmayı dene dışarıdan. Seni azıcık duysalar bile sesin onları mutlu eder hele tepki verirlerse o seni zaten dünyanın en mutlu insanı yapar. Denemeye değer, kaybedecek bir şey yok

KIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARI

Teşekkür ederim canım Lioo
Ben daha ne doğurdum ne gün aldım kendi adıma yaprak kımıldamıyor diyebilirim şimdilik
Doğurmadım ne zaman doğuracağım da meçhul. İlk olarak vajinal doğum planlandı ne zaman geliiiiir saat kaçta gelmek ister hiç bilmiyorum hajsjsj bilinmezliğin içindeyim

Aşkım gebelik şekeri falan filan dedin üzüyorsun bak beni… Biz elimizden gelenin fazlasını yaptık millet normal zamanda bu kadar diyet yapamazken biz bir de hamile hamile yaptık kiiiii yapmaya da devam ediyoruz. Ben açıkçası o kilo muhabbetine inanmıyorum o da başıma daha birkaç gün önce geldiği için… Üzülme canını sıkma lütfen İlay sağlıklıysa 2500 gram doğsa neeee 3000 doğsa ne? Doğduktan sonra toparlarlar zaten. Allah valla başka dert vermesin balım benim LadyNurr

Doğurmadım ne zaman doğuracağım da meçhul. İlk olarak vajinal doğum planlandı ne zaman geliiiiir saat kaçta gelmek ister hiç bilmiyorum hajsjsj bilinmezliğin içindeyim
Ya ben cuma günü belli olur diye umuyorum ama ona bile sabredemiyorum. Her tarih alanı kafamda hesaplamaya çalışıyorum "38+3'e vermişleeerrr o zamann benim şu tarihte olur ama 37+5 verdikleri de olmuuşşş o zaman eyvah iki hafta mı kaldı " aha bu ben

Sizinkiler iyice sürprizli

Kızlar ben bugün afedersiniz ishal oldum. Önce regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi bir ağrım oldu terledim, karnım ağrıdı, belime ağrı vurdu 5-10 dakika sonra da ishal oldum. Bu yalancı kasılmanın yaptığı bir şey mi başına gelen var mı?

Hahahhaha çok tatlısın senin ki resmen sürpriiiiiiiz olacak kontrol gününde vallahi heyecanlı bir şey diyim mi gün alanlara da sabır diliyorum ben heyecandan hiç uyuyamam. Planlı olunca sanki daha da paniklerim gibi geliyor. Ama bir yandan da iyi hazırlıklı olcaksınız

Benim ve benim gibilerin valla tam deli işi aşırı spontane olcak

Hiç üzülme kızım o kadr protein yumurta kuru yemiş ne yarauacqksa onu yememe ragmen 2700 gr doğdu. Ama şimdiki haftasyla uyumlu ve ben tümmm günnn açımm. Artk açlığa kusmalara dayanacak halim kalmadı yani bencr bebek ne kadsr alıyorsa o kadr alıyor ya. Ki bebek dışarda emzirdkçe çok güzel kilo alıo onu hiç düşünme

Kızlar etiketleri göremedim ya az kilo almış bugün 37 hafta oldum 2700 olmuş doktor az almış dedi 20 eylülü erteledik tabi başka Bi sorun çıkmazsa haftaya cuma tekrar gidicem kiloya göre ameliyat günü belirli em dedi öğünü 4 e çıkar dedi artık bakalım nasıl olur

Epudurel de belinde katater oluyor serum gibi sezeryan sonrası agrı oldukça pomba ya basıyorsun agrı kesici gidiyor direk rahatlıyorsun ben çok memnun kaldım bunda da epidural olucam spinal öyle degil

Ayy Allah korumuş ya geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum valla iyice paytak olduk şu son günleri de kazasız geçirelim inşallah
Evet ya resmen ismini mucize falan koysam yeridir. 12 haftalikken şakır şakır kanamam varken bile çok fena düştüm. Kucağımda oğlum varken düştüm. Dahada neler neler.

Cnm yalancıyı nilmiyorm da benm sancılarm başladığında önce devamlı ishal şeklnde birkaç defa geldi sonra sancılarm arttı. Yani bir defa olmadı birkaç defa oldu

37+1 de olmuş olacak. Yani yarın kızlar ben hiç o ciddiyette değilim ya. Son dokunuşlar yapılacak evde hadi onu yaparım sorun yokta. Ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki ruyadayim gibi böyle oluncada iyi değil ya. Olup bittiye gelecek. O heyecanlı güzel anı derin şekilde hissetmek istiyorum. Off bi silkelenmem lazım

evet canım herkeste bunu diyor. Kadına dedim şimdiye kafar 3 kez prenatoloji gördü kimse demedi. Ama ben söylüyorum diyor,bu çocuk çok küçük gerçi sende çok büyük değilsin. Neyse bunu sezeryanla doğurma sen normal doğur diyor. Yani öyle saçma sapan bir komuşmaydıki

Aslında 20 eylüle kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum. Bende pazartesiden beri sürekli ceviz muz peynir falan yiyorum. Pazartesi 2.910 gr demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…