Ya kes kes deseydin, zaten birinin dediği kilo birine uymuyor ya, takma kafaya dün 2250 gram doğmuş bebek gayet de iyi, 3800 doğan bebek küvözde mesela, allah önce sağlık versin kilo çok da önemli değil en azından artık bizim haftalarımızda olan bebekler için konuşuyorum,sen içini ferah tut kilo doğduktan sonra da aldırılır yeter ki sağlıklı ve iyi olsunEvet canım ama o hastanedeki doktor korkuttu bayabu çocuk çok küçük çok küçük diye diye.
Emzirme bitince izlemeyin ama. aşırı pörsüyorEmzirmeye başlayınca izle nasıl büyüyor
Beni de çok rahatsız ediyor bu tutum. İnşallah senin için en konforlu şekilde olur ya. Özeldeki doktorlar daha temkinli oluyorlar komplikasyon ihtimali olmasın diye daha çok sezaryene başvuruyorlar diye okumuştum ben de. Devlettekiler hukuki sorumluluk açısından daha rahat hissediyorlar belki de.Benim daha önce 2 kürtajım var bu gebeliğimde de kan sulandırıcı ilaç kullandım iğne ve hap Bugüne kadar hep özel takipliydim birkaç tane farklı özel doktora gittim hepsi de Sezeryan doğum yapmam gerektiğini zor süreçler yaşadığını riske atmayacaklarını söylediler en son takibimi yapan doktor hastaneden ayrılınca Bir kere de olsa devlete gitmek istedim ve devletteki doktor asla sezaryen ihtimalini bile konuşmadı normal doğum yapılabilir dedi bu durumu anlattığımda ve doktorumun böyle söylediğini söylediğimde git o zaman o seni sezeryan yapsın dedi Açıkçası ben de çok kararsızım Ne istediğimi bilmiyorum Çok da korkuyorum Umarım hepimiz için en iyisi en güzeli neyse o olur
Ne açıdan farklılar aydınlatsana biraz bizi. Ben de çok bilmiyorum merak ettim. Kontrolden çıkınca da haberleri verEpidural daha iyi canım ilk sezeryanim öyleydi
Canım benim kilosuna takılma ya sağlıklı doğsun yeter. Dışarıda hemen alır kilo bir şey olmaz bakar annesi onaKızlar herkes birşeyler kafasına takıyor belliki . Bende çok üzülüyorum bebeğim 2.500 geçmez dediler doğumda küçücük olacak . Beslenmeme aşırı dikkat ettim . 2 gündür bu durum rüyalarıma giriyor.bende gebelik şekeri var diye sırf protein ağırlıklı beslendim .. sürekli tavuk,somon,et tarzı ve bulgur ,basmati ,sebze tarzı.Sürekli vitaminlerimi aldım düzenli şekilde. Korkuyorum birde doğum şişi olucak onuda verince iyice kilosu düşük olucak. Üzülüyorumda annem ben seni 2.250 doğurdum kızım sana çekmiş demekki diyor ama nebilim . Çok üzülüyorum
Dur daha bir de küçülecekŞakadaha büyüyecek mi bu
Bence onunla alakası yok ya kaçınılmaz son diye düşünüyorum benneyse ben son aylarımı sütyenle geçireceğim
Ay dur doğurmakta olanları meşgul etmeseydikGünaydın kızlarDoğuranlar, doğurmakta olanlar ve doğuracak olanlara bir sorum var. Ahududu yaprağı çayı içtiniz mi ? Ben dün başladım ama tadı o kadar kötüydü ki acaba bozuk mu dedim. Rutubet gibi bi tadı var. Daha önce içen varsa böyle miydi tadı ??
İyi misin?Yarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen
Hadi bakalım senin de 9 gün kaldıBende bugün kontrole geldim kızlar
Ayy Allah korumuş ya geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum valla iyice paytak olduk şu son günleri de kazasız geçirelim inşallahYarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen
Beni duyamazlar çünkü sürekli makine sesleri var . Dokunmak yasak fotoğraf çekmek yasak . Kucağıma almama bile izin vermiyorlar .yeterki onlara bişi olmasın ben beklerim sabrederim .hep olumlu düşünmeye çalıyorum aklıma bazen kötü şeyler geliyor hemen kafamı dağıtıyorum komik video izliyorumAh be kuzum içimiz gidiyo buradan hastanedeki bebişlerimize. Allah yardımcınız olsun. Ben seni çok iyi anlıyorum. Bugünler de geçecek inşallah. Güle oynaya büyüyeceksin hepsi geride kalacak inşallah. Var mı yanında birileri? Olsa da eşin olmayınca tutunacak bi dalı eksik oluyo tabii insanın. Ne de olsa ikinizin canı onlarGörmeye gittiğinde konuşuyo musun? Duyuyolar mı sence seni?
Bebekleri hastanede olan arkadaşlar bunaldıkça buraya yazın paylaşalım üzüntülerimizi korkularımızı. Herkese acil şifalar ve sabırlar diliyorum. Umarım hep güzel haberler alırız
KIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARILioo canım bir şey sorcam böyle anket veya küçücük tablo tarzı bir şey yapabilir miyiz acaba? Doğuranlar/doğurmayanlar-doğum için tarih alanlar ve tarihlerin kaçıncı hafta ve güne denk geldiğini yazsak. Kimler ne durumdaydı daha iyi takip ederiz çok tatlış olur diye düşündüm ama çok zor bir şey mi bu? Bana yetkili bi ablamıza benziyorsun gibi geldi de ben bulamadım nasıl yapıldığını
Çok iyi yapıyosun sen kendini yüksek tut onlar senden güç alacakBeni duyamazlar çünkü sürekli makine sesleri var . Dokunmak yasak fotoğraf çekmek yasak . Kucağıma almama bile izin vermiyorlar .yeterki onlara bişi olmasın ben beklerim sabrederim .hep olumlu düşünmeye çalıyorum aklıma bazen kötü şeyler geliyor hemen kafamı dağıtıyorum komik video izliyorum
Doğurmadım ne zaman doğuracağım da meçhul. İlk olarak vajinal doğum planlandıKIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARI
Teşekkür ederim canımLioo
Ben daha ne doğurdum ne gün aldım kendi adıma yaprak kımıldamıyor diyebilirim şimdilik
Ya ben cuma günü belli olur diye umuyorum ama ona bile sabredemiyorum. Her tarih alanı kafamda hesaplamaya çalışıyorum "38+3'e vermişleeerrr o zamann benim şu tarihte olurDoğurmadım ne zaman doğuracağım da meçhul. İlk olarak vajinal doğum planlandıne zaman geliiiiir saat kaçta gelmek ister hiç bilmiyorum hajsjsj bilinmezliğin içindeyim
Hahahhaha çok tatlısın senin ki resmen sürpriiiiiiiz olacak kontrol günündeYa ben cuma günü belli olur diye umuyorum ama ona bile sabredemiyorum. Her tarih alanı kafamda hesaplamaya çalışıyorum "38+3'e vermişleeerrr o zamann benim şu tarihte olurama 37+5 verdikleri de olmuuşşş o zaman eyvah iki hafta mı kaldı " aha bu ben
Sizinkiler iyice sürprizli
Biraz anlatr mısn. Krater belde ne kadar takılıyor ağrı kesici ne sklkla yaptrdn. İlk kalkşta epiduralın faydası oldu muEpidural daha iyi canım ilk sezeryanim öyleydi
Hiç üzülme kızım o kadr protein yumurta kuru yemiş ne yarauacqksa onu yememe ragmen 2700 gr doğdu. Ama şimdiki haftasyla uyumlu ve ben tümmm günnn açımm. Artk açlığa kusmalara dayanacak halim kalmadı yani bencr bebek ne kadsr alıyorsa o kadr alıyor ya. Ki bebek dışarda emzirdkçe çok güzel kilo alıo onu hiç düşünmeKızlar herkes birşeyler kafasına takıyor belliki . Bende çok üzülüyorum bebeğim 2.500 geçmez dediler doğumda küçücük olacak . Beslenmeme aşırı dikkat ettim . 2 gündür bu durum rüyalarıma giriyor.bende gebelik şekeri var diye sırf protein ağırlıklı beslendim .. sürekli tavuk,somon,et tarzı ve bulgur ,basmati ,sebze tarzı.Sürekli vitaminlerimi aldım düzenli şekilde. Korkuyorum birde doğum şişi olucak onuda verince iyice kilosu düşük olucak. Üzülüyorumda annem ben seni 2.250 doğurdum kızım sana çekmiş demekki diyor ama nebilim . Çok üzülüyorum
Evet ya resmen ismini mucize falan koysam yeridir. 12 haftalikken şakır şakır kanamam varken bile çok fena düştüm. Kucağımda oğlum varken düştüm. Dahada neler neler.Ayy Allah korumuş ya geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum valla iyice paytak olduk şu son günleri de kazasız geçirelim inşallah
Cnm yalancıyı nilmiyorm da benm sancılarm başladığında önce devamlı ishal şeklnde birkaç defa geldi sonra sancılarm arttı. Yani bir defa olmadı birkaç defa olduKızlar ben bugün afedersiniz ishal oldum. Önce regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi bir ağrım oldu terledim, karnım ağrıdı, belime ağrı vurdu 5-10 dakika sonra da ishal oldum. Bu yalancı kasılmanın yaptığı bir şey mi başına gelen var mı?
37+1 de olmuş olacak. Yani yarınYa ben cuma günü belli olur diye umuyorum ama ona bile sabredemiyorum. Her tarih alanı kafamda hesaplamaya çalışıyorum "38+3'e vermişleeerrr o zamann benim şu tarihte olurama 37+5 verdikleri de olmuuşşş o zaman eyvah iki hafta mı kaldı " aha bu ben
Sizinkiler iyice sürprizli
evet canım herkeste bunu diyor. Kadına dedim şimdiye kafar 3 kez prenatoloji gördü kimse demedi. Ama ben söylüyorum diyor,bu çocuk çok küçük gerçi sende çok büyük değilsin. Neyse bunu sezeryanla doğurma sen normal doğur diyor. Yani öyle saçma sapan bir komuşmaydıkiYa kes kes deseydin, zaten birinin dediği kilo birine uymuyor ya, takma kafaya dün 2250 gram doğmuş bebek gayet de iyi, 3800 doğan bebek küvözde mesela, allah önce sağlık versin kilo çok da önemli değil en azından artık bizim haftalarımızda olan bebekler için konuşuyorum,sen içini ferah tut kilo doğduktan sonra da aldırılır yeter ki sağlıklı ve iyi olsun
Aslında 20 eylüle kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum. Bende pazartesiden beri sürekli ceviz muz peynir falan yiyorum. Pazartesi 2.910 gr demiştiKızlar etiketleri göremedim ya az kilo almış bugün 37 hafta oldum 2700 olmuş doktor az almış dedi 20 eylülü erteledik tabi başka Bi sorun çıkmazsa haftaya cuma tekrar gidicem kiloya göre ameliyat günü belirli em dedi öğünü 4 e çıkar dediartık bakalım nasıl olur
Epudurel de belinde katater oluyor serum gibi sezeryan sonrası agrı oldukça pomba ya basıyorsun agrı kesici gidiyor direk rahatlıyorsun ben çok memnun kaldım bunda da epidural olucam spinal öyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?