İyiyim canım dizim az soyuldu. Şükür karnıma falan darbe almadım. Sen nasılsın hala hastanedemisin?İyi misin?
Evet aşkım çok haklısın.. yani elimizden geleni yaptık gerçekten bazen akşamları acıktım yoğurt yiyerek geçirmeye çalıştım o açlığı. Elimden geldiğince sağlıklı yedim . Gebelik şekerim var az yiyeceksin diyet li besleneceksin dediler . Şimdide çocuk küçük e yani zaten ben bile başından berri 5 kilo aldım zaten bunun 3 kilosunu gebelik tehşisi koyulana kadar almıştım.Birde utanmadan 96/98 sabah açlık için insülin başlayacaklardı yani kafayı yememek elde değil. Kardeşimde şimdi eğer çocuk kilolu olursa suni sancı vericez 38 haftada diye korkutuyorlar . Herşeyi gebelik şekerine bağlayıp insanın piskolojisini alt üst ediyorlar .Aşkım gebelik şekeri falan filan dedin üzüyorsun bak beni… Biz elimizden gelenin fazlasını yaptık millet normal zamanda bu kadar diyet yapamazken biz bir de hamile hamile yaptık kiiiii yapmaya da devam ediyoruz. Ben açıkçası o kilo muhabbetine inanmıyorum o da başıma daha birkaç gün önce geldiği için… Üzülme canını sıkma lütfen İlay sağlıklıysa 2500 gram doğsa neeee 3000 doğsa ne? Doğduktan sonra toparlarlar zaten. Allah valla başka dert vermesin balım benimLadyNurr
Doğum tarihin bellimi? Bak bunu düşünüp moralini bozma. Sağlıklı mi? Evet eeee daha ne doğunca güzel güzel beslersin alır kilosunu. Bak görüyorsun burda 2 kiloya bile yetmeden gelen erkenci kuşlarimiz var. Onlarda 2 kiloyu bir geçsinler toparlasinlar annelerine gidecekler. Yani senin üzüldüğün kilo burdaki bir çok annenin hayali. Sağlıklı olsunda kilo gerçekten hiç sorun değil.Kızlar herkes birşeyler kafasına takıyor belliki . Bende çok üzülüyorum bebeğim 2.500 geçmez dediler doğumda küçücük olacak . Beslenmeme aşırı dikkat ettim . 2 gündür bu durum rüyalarıma giriyor.bende gebelik şekeri var diye sırf protein ağırlıklı beslendim .. sürekli tavuk,somon,et tarzı ve bulgur ,basmati ,sebze tarzı.Sürekli vitaminlerimi aldım düzenli şekilde. Korkuyorum birde doğum şişi olucak onuda verince iyice kilosu düşük olucak. Üzülüyorumda annem ben seni 2.250 doğurdum kızım sana çekmiş demekki diyor ama nebilim . Çok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım evet hala hastanedeyimİyiyim canım dizim az soyuldu. Şükür karnıma falan darbe almadım. Sen nasılsın hala hastanedemisin?
Benim sezaryen ya da normal doğum serüvenim çocuğun küçük olmasıyla ilgili değil ki deseydinevet canım herkeste bunu diyor. Kadına dedim şimdiye kafar 3 kez prenatoloji gördü kimse demedi. Ama ben söylüyorum diyor,bu çocuk çok küçük gerçi sende çok büyük değilsin. Neyse bunu sezeryanla doğurma sen normal doğur diyor. Yani öyle saçma sapan bir komuşmaydıki
Ayyyy ciddi misinCnm yalancıyı nilmiyorm da benm sancılarm başladığında önce devamlı ishal şeklnde birkaç defa geldi sonra sancılarm arttı. Yani bir defa olmadı birkaç defa oldu
Aşkım psikolojimiz bozuldu artık çok normal. Ben buzdolabını açınca bile stres oluyorum ya çıkarsa diye yani geçecek elbette ama zorlu geçti bir kere ne yapalım. Sen üzülme bebeğinin kilosuna falan her şeyi güzelse gelişim geriliği yoksa daha önünde 4 hafta var doğuma. İlla ki alır yakalar kilosunuEvet aşkım çok haklısın.. yani elimizden geleni yaptık gerçekten bazen akşamları acıktım yoğurt yiyerek geçirmeye çalıştım o açlığı. Elimden geldiğince sağlıklı yedim . Gebelik şekerim var az yiyeceksin diyet li besleneceksin dediler . Şimdide çocuk küçük e yani zaten ben bile başından berri 5 kilo aldım zaten bunun 3 kilosunu gebelik tehşisi koyulana kadar almıştım.Birde utanmadan 96/98 sabah açlık için insülin başlayacaklardı yani kafayı yememek elde değil. Kardeşimde şimdi eğer çocuk kilolu olursa suni sancı vericez 38 haftada diye korkutuyorlar . Herşeyi gebelik şekerine bağlayıp insanın piskolojisini alt üst ediyorlar .
10gün sonra gel dedi kontrole ama ben bir hafta sonraya randevu aldım nolur nolmaz diye.Bebeğinde hareket azlığı hissedersen erken gel dedi...şimdide enfeksiyon çıktı idrarımda dünden beri kasıklarım çok ağrıyor 4 gün sonra gidicem yaniKuzucum naptın gittinmi doktora? Kaç günde bir takip istedi ?
Çok haklısın canım.. doğum 01.10 galiba pazartesi farklı bir hastane ile görüşeceğim onlarda kabul ederse tarih olarak 01.10 düşünüyoruzDoğum tarihin bellimi? Bak bunu düşünüp moralini bozma. Sağlıklı mi? Evet eeee daha ne doğunca güzel güzel beslersin alır kilosunu. Bak görüyorsun burda 2 kiloya bile yetmeden gelen erkenci kuşlarimiz var. Onlarda 2 kiloyu bir geçsinler toparlasinlar annelerine gidecekler. Yani senin üzüldüğün kilo burdaki bir çok annenin hayali. Sağlıklı olsunda kilo gerçekten hiç sorun değil.
Eee o zamana kadar alır almazsa bile çok büyük dert değil ki inan bana bunu kafana takmana değmiyor.Çok haklısın canım.. doğum 01.10 galiba pazartesi farklı bir hastane ile görüşeceğim onlarda kabul ederse tarih olarak 01.10 düşünüyoruz
Yok ona hiç takılmıyor önemli değil . Senin hematolojinin ne dediği beni ilgilendirmez ben doğum uzmanıyım diyor.okadar sinir bir insandıki. Küçücük çocuk bunuda normal doğurursun diyor . Yani sinir koymadı bendeBenim sezaryen ya da normal doğum serüvenim çocuğun küçük olmasıyla ilgili değil ki deseydin
Allahım şifa versin sağlıkla çıksınlar inşallahCanım bebekler entube makineye bağlı nefes alıyorlar.heryeri boru onlari öyle görünce çok üzülüyorum.ben dün taburcu oldum .onları bıraktım geldim burda bı yerde kalıyorum. Hergun 15 dk görüş var bugün 1.30 da görmeye gideceğim .eşimde döndü boluya koca Ankara'da kendimi çok yanliz hissediyorum.
Kaçıncı haftada doğdular canım ikizdi değilmi?Bilkent şehir hastanesindeler
Gerçekten öyle başkaları her istedğini yerken biz aman kan şekeri çıkıcak diye korkuyla yedik birde biraz fazla yersek kendimizi dışarı attık yürüdük. Ay bilmiyorum bazı hamilelere bakıyorum pastalar tatlılarAşkım psikolojimiz bozuldu artık çok normal. Ben buzdolabını açınca bile stres oluyorum ya çıkarsa diye yani geçecek elbette ama zorlu geçti bir kere ne yapalım. Sen üzülme bebeğinin kilosuna falan her şeyi güzelse gelişim geriliği yoksa daha önünde 4 hafta var doğuma. İlla ki alır yakalar kilosunu
Ay geçmiş olsunYarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen
Nasıl geçti canım kontrol iyimisinBende bugün kontrole geldim kızlar
Kız nazaramı geldin oku kendini geçmiş olsunYarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen
25 EylülKIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARI
Teşekkür ederim canımLioo
Ben daha ne doğurdum ne gün aldım kendi adıma yaprak kımıldamıyor diyebilirim şimdilik
Bende iyi sayılırım balım.. suyumda azalma var bebek işte biraz minnak olacakmış.10gün sonra gel dedi kontrole ama ben bir hafta sonraya randevu aldım nolur nolmaz diye.Bebeğinde hareket azlığı hissedersen erken gel dedi...şimdide enfeksiyon çıktı idrarımda dünden beri kasıklarım çok ağrıyor 4 gün sonra gidicem yaniBeklemedeyim sen nasılsın canım?
Gerginliktendir bence canım37+1 de olmuş olacak. Yani yarınkızlar ben hiç o ciddiyette değilim ya. Son dokunuşlar yapılacak evde hadi onu yaparım sorun yokta. Ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki ruyadayim gibi böyle oluncada iyi değil ya. Olup bittiye gelecek. O heyecanlı güzel anı derin şekilde hissetmek istiyorum. Off bi silkelenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?