- 29 Haziran 2022
- 3.705
- 2.094
- 83
- 32
Dışarıda gözlerimizi bir an bile ayırmayalım yavrularımızdan . Allah korusunArkadaşlar bu sabah tatsız bir rüya ile uyandım. Birinin kucağındaydı oğlum. Kalabalığı yarıp onlara doğru koşuyordum, kötü bir şey olduğunu seziyordum. Yaz günü iki eline koyu renk eldivenler takmışlardı çocuğumun. Meğer elleri kesilmiş, parçalanmışUyandığıma o kadar sevindim ki...
İki gün önce bitti, 4-5 gün kadardı. Bugün de aşı olduk bakalım başımıza neler gelecekArkadaşlar 8. Hafta atağını geçiren yaşayan varsa Allah aşkına söylesin kaç gün sürüyorben artık dünden beri yaşananları ona bağladım 58 günlük bebeğim
Benim mochi ile sıkıntım acıtması. Göğüs ucunu içine alıp aşağı çekiyor . Çıkarana kadar sızlıyor . Ve bazen onca zaman kalıyor bi bakıyorum hiç süt biriktirmemiş. Öyle durumlarda hava mı alıyor anlamadım bu aralr çol sık o sorunu yaşıyorum.bazen tek takışımfs oluyor bazende defalarca tak çıkae yapıyorum bir türlü akıtmıyor sütüGeçen mochi nin basıncı azalmış bir ayrıldı memeden. Yeni yıkattığım kanepeye 70 cc yağlı süt döküldü. Sildim ama sanki hafif lekeli kaldı. Daha misafir almaya da başlamadım.
Mochi cidden büyük rahatlık oldu ama tam rahatlatmıyor tabi. Hiç yoktan iyidir işte.
Hangi aşıları oldunuz acaba ? Doktor ne dedi , ateşi olursa mı carpol verin dedi yoksa çıkmadan da verin dedi mi. Bizimde cumartesi özel aşılarımız varİki gün önce bitti, 4-5 gün kadardı. Bugün de aşı olduk bakalım başımıza neler gelecek
Bişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?Hangi aşıları oldunuz acaba ? Doktor ne dedi , ateşi olursa mı carpol verin dedi yoksa çıkmadan da verin dedi mi. Bizimde cumartesi özel aşılarımız var
Memenjitleri daha da geç öneriyor hatta doktorum. Bence de hepsi çok erkenBişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?
Benim de bir menenjit i erken yaptı diğerini 9. Aydı galiba öyle yaptı. Vardır bir bildiği doktorunMemenjitleri daha da geç öneriyor hatta doktorum. Bence de hepsi çok erken
Son bes hafta okul açılınca ben daha kolay olcak gibime geliyorGeceli gündüzlü yardımcı olmadan bu tempo bizden götürür diye düşünüyorum
Yine aynı şeyi söylemiş olacağım ama bizim oyun ablasi 5’den sonra gidince ortalık karışıyor ve haftasonu. Şimdi ailemin yanına geldik de bizde herkes başka şehirde yaşayınca haftasonlarını yalnı hayal edemiyorumSon bes hafta okul açılınca ben daha kolay olcak gibime geliyorbenim abla sadece çamaşır ütü ev düzeni için var 4-5 gün geri kalan herşey ben de yemek çocuk bakımı ama yine de çok şükür elimizden geleni yapıyoruz. Anane babane desteği oluyor arada biz bi kocayla nefes alıyoruz çok şükür.
KesinlikleBu arada birileri çocuklarla ilgilensin full ben temizlik yaparım hiç problem değil daha kolay en azından başı belli sonu belli çocukta mesai bitmiyor sürekli creative olmak gerekiyo oyun oynamak çok zor
Cikinca ya da agrisi olursa oneriliyor Benim bildiğimHangi aşıları oldunuz acaba ? Doktor ne dedi , ateşi olursa mı carpol verin dedi yoksa çıkmadan da verin dedi mi. Bizimde cumartesi özel aşılarımız var
Benim aktığında göğüs pedi falan asla yetmiyor. Keşke daha kalınını üretseler. Pedler gibi gece olanını falan. Belki daha iyidir diye yıkanabilenlerden aldım ama o da ince.Benim terbiye mi oldu bilmiyorum şişliği geçti, yumuşadı artık memeler ama akıtma problemi devam. Onun için göğüs pedi takıyorum. Aşırı terleme durumum da var, sabah uyandığımda kendimden soğumuş oluyorum
Benim de kayiyor ped gece yine islatiyor ama eski haline gore daha iyi. En azindsn kuruyabilen bir islaklik oluyorBenim aktığında göğüs pedi falan asla yetmiyor. Keşke daha kalınını üretseler. Pedler gibi gece olanını falan. Belki daha iyidir diye yıkanabilenlerden aldım ama o da ince.
Aslında yok ama ben yemekten taviz vermiyorum
Evet zamanla miktarı azalıyor. Benimki de yakındır inş gerçi bi yerde aktığına da seviniyorum mastit olmam belkiBenim de kayiyor ped gece yine islatiyor ama eski haline gore daha iyi. En azindsn kuruyabilen bir islaklik oluyorbirkac aya bu akitmalar da gecer, gecen seferden öyle hatirliyorum
Menenjit ve rota dan başka özel aşı ne var?Benim de bir menenjit i erken yaptı diğerini 9. Aydı galiba öyle yaptı. Vardır bir bildiği doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?