Yardımcıyı nasıl buluyorsunuz ya. Ben bulamıyorum. Bulduklarımdan da memnun kalmıyorum. Şanslısınız maşallah diyeyim büyük kolaylıkKesinlikleyemek yaparken kafam dağılıyor zaten terapi gibi bir sey. Abimiz artik buyudugu icin evimiz son zamanlarda oldukca duzenliydi. Simdi haftada 3 yardimci da var ona rağmen ev ayaga kalkiyor. Kucuk hep kucagimda elim bir şeye degemiyor soyle 10-15 dk bile anakucaginda dursa ohoo neler yaparım. Uykularinin iyice duzene girmesi gerek bunlar icin
Benim bi göğsümden her taktığımda sabit 70 cc geliyor duruyor. O göğsümde süt kanalı genişlemesi var zaten normalde de çok akıyor. Diğer göğsüm tam tersi sürekli tıkanıyor ona takınca 10 cc ancak geliyor o da her zaman değil. Yani onu boşaltamıyor. Bende onu sık sık emziriyorum, diğerini mochi liyorumBenim mochi ile sıkıntım acıtması. Göğüs ucunu içine alıp aşağı çekiyor . Çıkarana kadar sızlıyor . Ve bazen onca zaman kalıyor bi bakıyorum hiç süt biriktirmemiş. Öyle durumlarda hava mı alıyor anlamadım bu aralr çol sık o sorunu yaşıyorum.bazen tek takışımfs oluyor bazende defalarca tak çıkae yapıyorum bir türlü akıtmıyor sütü
Ajanslar var ama hic guvenmiyorum, kendileri bile tanimadsn gonderiyor. Ozbek turkmen pek güvenemiyorum. Oyun ablamizi b…da diye bir siteden buldum. Eski kres ogretmeni akli basinda ama son donemlerde hem o saldi, hem de bize yeterli gelmiyor. Yani su zor zamanlarda biraz daha destek olabilirdi ve her zaman kat be kat fazla karsiligini veriyoruz. Ona bir kizginim ama mecburiyetten idare editorum. Yatili bakici olsa diyorum ondab da Emin olamiyorum, hep annem yanimizdaydi, ama kendi düzebimizi kurmak zorundayiz.Yardımcıyı nasıl buluyorsunuz ya. Ben bulamıyorum. Bulduklarımdan da memnun kalmıyorum. Şanslısınız maşallah diyeyim büyük kolaylık
menenjit a ve b türü ve rota başka yok bildiğim 3 tane yani, dozları 2 şer diye hatırlıyorum başka bilen varsa aydınlatsınMenenjit ve rota dan başka özel aşı ne var?
Valla ben de tanıdık vasıtasıyla buldum yoksa çoook zorYardımcıyı nasıl buluyorsunuz ya. Ben bulamıyorum. Bulduklarımdan da memnun kalmıyorum. Şanslısınız maşallah diyeyim büyük kolaylık
Özbekler çok iyi bakıcılık yapıyor özellikle hasta ve yaşlılara ama bende güvenemiyorum kimseye. Referans olması lazım. Grup iyi fikirmiş ama benim gibi korkaklara göre yine değilAjanslar var ama hic guvenmiyorum, kendileri bile tanimadsn gonderiyor. Ozbek turkmen pek güvenemiyorum. Oyun ablamizi b…da diye bir siteden buldum. Eski kres ogretmeni akli basinda ama son donemlerde hem o saldi, hem de bize yeterli gelmiyor. Yani su zor zamanlarda biraz daha destek olabilirdi ve her zaman kat be kat fazla karsiligini veriyoruz. Ona bir kizginim ama mecburiyetten idare editorum. Yatili bakici olsa diyorum ondab da Emin olamiyorum, hep annem yanimizdaydi, ama kendi düzebimizi kurmak zorundayiz.
Temizlik kinusubda yardimci da coook cok zor, sonunda sans burada yasayan bir akrabam sayesinde buldum.
Gecenleede bir wp grubuna aldilar beni, is ve eleman arayanlar. Istanbul anadolu yakasi icin bendeki. Eger buradaysaniz paylasabilirim. Herkes talebini yaziyor ve geri donuslee olutor. Cogu yine ozbek turknen onu soylemeliyim
Bende böyle biliyorum da menenjit için erken diye biliyorum. Siz de öyle demişsiniz zaten gerçimenenjit a ve b türü ve rota başka yok bildiğim 3 tane yani, dozları 2 şer diye hatırlıyorum başka bilen varsa aydınlatsın
Benimkide 2-3 saat uyudu gaz yüzünden uyandı sabaha kadar kıvrandı daha yeni şimdi uyudu ama yine rahatsız uyuyor ayakta sallamak lazımAaaa çimdi uyudu mu? Benimki de uyuyor gaz sancısı ile uyanıyor. Yoruldum yalnız gece zor oluyor.
Yani yalnız evet zor ama ben daha keyif alıyorum açıkçası evde başka enerji olmadanYine aynı şeyi söylemiş olacağım ama bizim oyun ablasi 5’den sonra gidince ortalık karışıyor ve haftasonu. Şimdi ailemin yanına geldik de bizde herkes başka şehirde yaşayınca haftasonlarını yalnı hayal edemiyorumbabası zaten sinirli, arada oyun oynuyor artık mecuren ama sonra biri bağırınca baba da bağırıyor ortalık karışıyor okul acilinca kafalari kesin dagilir ama okuldan gelecek yine ayni duzen gibi. Su an bile bagiriyor annemle oyun oynamalaiena rağmen. Iyice simarikligi eline aldi
Ben incia pişik kremi kullanıyorum çok etkili yani bi bez açışta sürüyorum diğer açışa kadar etki etmiş oluyor öyle yerlerine de sürüyorum boyun koltuk altı felan deneyebilirsinKızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?
Ben de çinkolu pişik kremi sürüyorum her seferinde olmasada maalesef sıcaklardan oluyorKızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?
Ben de baska birine muhtac olmayi hic sevmiyorum ama bir noktada tükenmekten korkuyorumYani yalnız evet zor ama ben daha keyif alıyorum açıkçası evde başka enerji olmadanyani çok zor ben de gerçekten yalnızım akşamları yani bebeği beş dk tutcak biri olmuyo Banyo saati ve uyku saati özellikle kaos yine de alıstım bu tempoya benim bebek uyuyo sabah abla kalkıo her halükarda mesai erken başlıo geçicek diyelim zaten zordu hala zor ama pozitife odaklanalım
İncia çok övülüyor hakikaten, aklımda olsun bi bakayımBen incia pişik kremi kullanıyorum çok etkili yani bi bez açışta sürüyorum diğer açışa kadar etki etmiş oluyor öyle yerlerine de sürüyorum boyun koltuk altı felan deneyebilirsin
Özel aşılar için bizim doktorumuzda 3. ayda başlayacağız dedi.Bişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?
Parkta goruyorum kendileri sohbet ediyor, cocuklari saliyorlar, pek guvenemiyorum herkese. Konya’da birini bulmak daha kolay olabilir ama onlar da kendi kafalarina gore bakabilir. Zor isler keske kendi işimizi kendimiz yurutebilsekÖzbekler çok iyi bakıcılık yapıyor özellikle hasta ve yaşlılara ama bende güvenemiyorum kimseye. Referans olması lazım. Grup iyi fikirmiş ama benim gibi korkaklara göre yine değilİstanbul anadoluda kardeşim var aslında ama ister mi bi sormam lazım. Ben Konyadayım. Şimdiye kadar kaç kişi denedim bir tane teyzeden memnun kaldım sadece, anne gibi her yeri özenle ben söylemeden yapıyordu, o da emekli oldu. Bu da şans işi cidden/
Biopedia nin tüm ürünlerini ve incia kullanıyorum.. Her ikisinin pişik kremi de anında etki ediyor.Kızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapyapıyorsunuz
Ben çok ince tabaka sudokrem sürüyorum hemen toparlıyorKızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?
Ben de kullanıyorum biopedia diş macununun hastasıyım kızın diş lekelerini geçirdi. Dr a da gittim alerji icin cok ilgili ve bilgili aslında ama biraz ürünlerini satmaya çalıştı gibi oldu direkBiopedia nin tüm ürünlerini ve incia kullanıyorum.. Her ikisinin pişik kremi de anında etki ediyor.
Biopedia,cocuk doktoru Ali fuat Serpen in ürünü. Temiz içerikli.
Bakabilirsiniz.
Ya hiç bilmiyorum doktoruma güvendiğim için ne derse yapıyorum. 2. Ay yani cumartesi özelde 3 aşı olacak. Daha sonra sağlık ocağında devlet aşılarını olacak muhtemelen 1 hafta sonra falanBişi sorcam siz normal aşıları olup bir de özel aşıları mı olcaksınız çok hızlı aksiyon almış özel aşılar için. Diğer arkadaşları bilmemde benim ilk kızımda 3, ve 5. Ay a planlamıştı özel aşıları bunda da öyle yapıcaz. Yani bütün aşılar birden fazla gelmez mi çocuğa bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?