2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yardımcıyı nasıl buluyorsunuz ya. Ben bulamıyorum. Bulduklarımdan da memnun kalmıyorum. Şanslısınız maşallah diyeyim büyük kolaylık

Benim bi göğsümden her taktığımda sabit 70 cc geliyor duruyor. O göğsümde süt kanalı genişlemesi var zaten normalde de çok akıyor. Diğer göğsüm tam tersi sürekli tıkanıyor ona takınca 10 cc ancak geliyor o da her zaman değil. Yani onu boşaltamıyor. Bende onu sık sık emziriyorum, diğerini mochi liyorum

Yardımcıyı nasıl buluyorsunuz ya. Ben bulamıyorum. Bulduklarımdan da memnun kalmıyorum. Şanslısınız maşallah diyeyim büyük kolaylık
Ajanslar var ama hic guvenmiyorum, kendileri bile tanimadsn gonderiyor. Ozbek turkmen pek güvenemiyorum. Oyun ablamizi b…da diye bir siteden buldum. Eski kres ogretmeni akli basinda ama son donemlerde hem o saldi, hem de bize yeterli gelmiyor. Yani su zor zamanlarda biraz daha destek olabilirdi ve her zaman kat be kat fazla karsiligini veriyoruz. Ona bir kizginim ama mecburiyetten idare editorum. Yatili bakici olsa diyorum ondab da Emin olamiyorum, hep annem yanimizdaydi, ama kendi düzebimizi kurmak zorundayiz.
Temizlik kinusubda yardimci da coook cok zor, sonunda sans burada yasayan bir akrabam sayesinde buldum.
Gecenleede bir wp grubuna aldilar beni, is ve eleman arayanlar. Istanbul anadolu yakasi icin bendeki. Eger buradaysaniz paylasabilirim. Herkes talebini yaziyor ve geri donuslee olutor. Cogu yine ozbek turknen onu soylemeliyim

Kızlar hazır çoğunuz aktifken bir şey sorcam. Bebeğimin gıdısı, boynu sık sık silmeme, gün aşırı yıkamama rağmen pişik gibi kıpkırmızı, soyulmuş gibi. Hava almıyor tabi sıcaktan böyle oluyor. Pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum akciğere kaçıyor diye. Acaba çinko oksitli pişik kremlerinden mi sürsem ki? Siz ne yapıyorsunuz?

Özbekler çok iyi bakıcılık yapıyor özellikle hasta ve yaşlılara ama bende güvenemiyorum kimseye. Referans olması lazım. Grup iyi fikirmiş ama benim gibi korkaklara göre yine değil İstanbul anadoluda kardeşim var aslında ama ister mi bi sormam lazım. Ben Konyadayım. Şimdiye kadar kaç kişi denedim bir tane teyzeden memnun kaldım sadece, anne gibi her yeri özenle ben söylemeden yapıyordu, o da emekli oldu. Bu da şans işi cidden/

Yani yalnız evet zor ama ben daha keyif alıyorum açıkçası evde başka enerji olmadan yani çok zor ben de gerçekten yalnızım akşamları yani bebeği beş dk tutcak biri olmuyo Banyo saati ve uyku saati özellikle kaos yine de alıstım bu tempoya benim bebek uyuyo sabah abla kalkıo her halükarda mesai erken başlıo geçicek diyelim zaten zordu hala zor ama pozitife odaklanalım

Ben incia pişik kremi kullanıyorum çok etkili yani bi bez açışta sürüyorum diğer açışa kadar etki etmiş oluyor öyle yerlerine de sürüyorum boyun koltuk altı felan deneyebilirsin

Ben de çinkolu pişik kremi sürüyorum her seferinde olmasada maalesef sıcaklardan oluyor her banyo sonrasında yağlıyorum kremliyorum bir de

Ben de baska birine muhtac olmayi hic sevmiyorum ama bir noktada tükenmekten korkuyorum

Özel aşılar için bizim doktorumuzda 3. ayda başlayacağız dedi.

Parkta goruyorum kendileri sohbet ediyor, cocuklari saliyorlar, pek guvenemiyorum herkese. Konya’da birini bulmak daha kolay olabilir ama onlar da kendi kafalarina gore bakabilir. Zor isler keske kendi işimizi kendimiz yurutebilsek

Biopedia nin tüm ürünlerini ve incia kullanıyorum.. Her ikisinin pişik kremi de anında etki ediyor.
Biopedia,cocuk doktoru Ali fuat Serpen in ürünü. Temiz içerikli.
Bakabilirsiniz.

Ben çok ince tabaka sudokrem sürüyorum hemen toparlıyor

Biopedia nin tüm ürünlerini ve incia kullanıyorum.. Her ikisinin pişik kremi de anında etki ediyor.
Biopedia,cocuk doktoru Ali fuat Serpen in ürünü. Temiz içerikli.
Bakabilirsiniz.
Ben de kullanıyorum biopedia diş macununun hastasıyım kızın diş lekelerini geçirdi. Dr a da gittim alerji icin cok ilgili ve bilgili aslında ama biraz ürünlerini satmaya çalıştı gibi oldu direk

Ya hiç bilmiyorum doktoruma güvendiğim için ne derse yapıyorum. 2. Ay yani cumartesi özelde 3 aşı olacak. Daha sonra sağlık ocağında devlet aşılarını olacak muhtemelen 1 hafta sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…