Hiç tutmadım öyle ama 7.30 güne başlıyoruz biz maaileKızlar bebişinizle bir gününüz nasıl geçiyor ? Tüm gün neler yapıyorsunuz uyandığı andan itibaren ? Ne kadar uyuyor ne kadar emiyor kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Hepimiz aynıyız belli kiHiç tutmadım öyle ama 7.30 güne başlıyoruz biz maailesabah emdikten sonra babybjornde takılıo kahvaltı hazırlıorum bi süre sonra ağlıo kucağımda takılıo bacağıma yatırıorum kahvaltımı yapıorum, sonra yine emzirip uyutuyorum 9.30-10 a doğru ne kadae uyursa max 1 saat uyursa iyi gerisi böyle aynı değişik bişey yok hiç uyumazsa kanguruda uyutuyorum 2 saati buluyo onu da akşam üzerine doğru yaptırıorum işte o sırada yemeğimi yapıyorum, 9- 9.30 gibi yıkıyorum 10 a dğgruda uyutmaya calısıorum uyursa
Evet işte benim bebeğim kolik, en büyük derdimiz gaz krizleri o sebeple :/ çıkarsanız sahilde vs dikkat edin, pusette tutun olmadı demişti, e onu da yapamıyoruz malum durmuyor.Ya bebekli dışarı çıkmasın anneler diye uydurulmuş şeyler bunlar kızlar inanmayın. Anneniz için demiyorum tahminen ona da öyle söylendiği için size söylüyor koruma içgüdüsüyle yine ama rüzgar da en fazla gazlanır hava yutarsa başka bişicik olmaz. Hep çıktım hep hiç oturmadım deniz kenarı şu bu. Korucaz tabi ki doğru kıyafetle rüzgara doğru oturmicaz da ters oturcaz atıyorum. Dışarı çıkmadan başına ne gelceğini iyi ya da kötü ne deneyim yaşıcaksın bilemezsin
Evet evet en kolay yöntem öyle buldum yoksa yetiştiremem malum diğeri de paçamda onu da bi şekilde idare ediyorum aç kalırız vallahiHepimiz aynıyız belli kiyemeği kangurudayken mi yapıyorsun? Bende yemek işinde zorlanıyorum. Uykusuna denk gelirse yapıyorum da uyanıkken asla yapamıyorum eşimin gelmesini bekliyorum o geldikten sonra yapabiliyorum
Kanguru sling benim bu bebişle önerdiğim en rahat şey yüzü size dönük hem uyuyor hem temiz hava alıyorEvet işte benim bebeğim kolik, en büyük derdimiz gaz krizleri o sebeple :/ çıkarsanız sahilde vs dikkat edin, pusette tutun olmadı demişti, e onu da yapamıyoruz malum durmuyor.
Ama tabii pusette durursa en güzeli deniz havası, ben kucağımda tutarken rüzgar estiğinde bebeğimin ağzını açtığını farkettim nefesini ayarlayamadı sanırım bi afalladıBelki zamanla alışıyordur
Benim eşimde hamileyken tekme attı felan gösterirdim gördüm az önce felan derdi benim hamilelik ve doğum süreci zor geçti diye sevmiyordu bebeği ta ki doğana kadar. Şimdi de pabucum dama atıldı onla daha çok ilgileniyor bende eşime çok düşkünüm bende o konuda kıskanıyorumKızlar benim oğlan tam babaci ve ben bu durumdan şikayetçiyim
Eşim hamilelik boyunca bu kere konuşmadı benimseyemedi doğunca hakkını yiyemem çok seviyo ilgilenmek istiyor ama bilmiyor bakım konusunu öğrenmeye çalışıyor şuan ama yani bakimini yaparsın, yedirir icirirsin,altını temizler,kıyafetini temiz giydirir,başını yıkarsın gece boyu bin defa uyanır bezini alıp emzirmeyle bin parça uyku ve baş ağrısıyla sabah edersin ama beyefendi dönüp babaya aşkla bakar güler onun koynunda uyursaat 20den beri karanlık odada ayağımda salladım kucağımda gezdirdim besige koydum bana mısın demiyor asla memeye gelmiyor şimdi eşimi çağırdım gel uyut diye uzandı yataga yanına aldı kolunuyla sarılıp uyudu bı baktım benim şebekte uyumuş yani adam sana nini mı söyledi koynunda mı salladı bı sarilmayla da satmazsin ananı
Çok kıskandım bı o kadarda sevindim ben üç beş dk da olsa uyumaya gidiyorum sizin bebislere de bol uykular diliyorum hepimiz dinlenelim inşallah
Sadece köle demekle yetiniyorsa iyi‘Temizle bakalım kakamı köle’ diyordur belki içinden
Dimi yaa bide dün eşimle şakalaşırken kızdırdım küstü bana prensesBenim eşimde hamileyken tekme attı felan gösterirdim gördüm az önce felan derdi benim hamilelik ve doğum süreci zor geçti diye sevmiyordu bebeği ta ki doğana kadar. Şimdi de pabucum dama atıldı onla daha çok ilgileniyor bende eşime çok düşkünüm bende o konuda kıskanıyorum
İyi yönünden bakmak lazım boşver ilgilensin sende rahat rahat takılDimi yaa bide dün eşimle şakalaşırken kızdırdım küstü bana prenseskonuşma benle diyip dünden beri sadece bebekle ilgileniyor onunla ilgili konuşuyor üstüne birde uyumayıp onun sarilmasiyla uyudu tam kiskandim
Doktor refleks o öksürme ve hapşırmalar dedi. Hastalığa başka belirtilerin de (burun akması, gözde sululuk gibi...) eşlik etmesi gerekiyormuş.Bizi de bilgilendirir misiniz ben hala doktor arayışındayım da, yıldızlarımız barışmadı şu ana kadar kimseyle
Aşılar her yerde bulunmuyor, ama bulunan yerde yaptırabiliriz diye biliyorum. Biz 4. Ay aşısını yaptırmıştık. Ama muayene olmanızı isteyebilirler Başka şehirdeyseniz misafirim diye sağlık ocağına da başvurabilirsinizKızlar sağlık ocağında yapılan aşıları biz özel hastanede de yaptırabilir miyiz? Bilgisi olan var mı? Bcg,kpa ve 6 lı karma
Çok geçmiş olsunTıkanıyorsa serum fizyolojik damlatmaya devam edin, ilerlemesin, çok geçmiş olsun. Ctesi benim bebişim de hastalandı, yüreğiim ağzına geldi. Çok şükür sf ve bol bol emme ile toparladı.
Canım o kadar sakınmaya da gerek yok biraz dikkat yeterli, evet doktorlar da rüzgara dikkat edin diyorlar , direkt rüzgarı yemesin yeterli dedi doktorumuz, ama alışacak rüzgara da soğuğa da çok da dikkat etmeyin koruyun yeter dedi, dün bizde sahile gittik hava sıcak diye sadece zıbın vardı üzerinde sahil esiyordu pusette öyle etrafı izledi ama uykusu gelince bizimki de durmuyor pusette babası kucağına aldı uyutmak için rüzgar var diye üzerine müslin örttüm rüzgarı keser hava sıcak nede olsa diyeBunu bilmiyordumaslında çoğu şeyi bilmiyorum annem yanımdayken böyle şeyler konusunda uyarırdı da şimdi yalnızız . Dikkatsiz miyim acaba şuan bilemiyorum dün baya esiyordu uzun tulum ve şapkasını taktım . Ay şu bebeler büyüse de artık hiçvir şeyi dert etmeden rahat rahat yapsak
Tamamdır teşekkürler canım. Sağlık ocağına soruyım gidince.doktorumuz aşıyı alıp sağlık ocağına gidin orada yapmazlarsa gelin sadece aşı kaydı açarız burda yaptırırsınız dedi uygulama kısmı ücretsiz sanırım. rota ve menenjit 5bin civarı tutuyormuş toplam
Doktor refleks o öksürme ve hapşırmalar dedi. Hastalığa başka belirtilerin de (burun akması, gözde sululuk gibi...) eşlik etmesi gerekiyormuş.
Allah kolaylık versin canım. Benimki de sürekli memede. Ana kucağında uyusa keşke de bi kahve içsem diye bekliyorum. İnşallah ana kucağına koyunca direk gözünü açmaz.Kızlar saat daha 2 olmadı ama bana gün geçmiyor sanji . Sabahın köründe uyanınca öyle oluyor sanırım . Balkona çıjar, ayağında salla, kucağına al, meme ver bitmeyen bir döngü . Eşim evdeyken iyi geçiyor da bir o ilgileniyor bir ben derken gün bitiyor. Ama tekken çok zor yahuşuan azıcık uyusunda biraz dinleneyim diye tüm tuşlara basıyoeum ama yok çıldıracam
Bende sağlık ocağından haber bekliyorum . Verem tüm çocuklarla aynı anda yapıldığı için size bilgi verecem dediBugün sağlık ocağından aradılar aşı için. Perşembe sabah gelin dedi ebemiz. Verem aşısı bütün çocuklara aynı gün oluyormuş sanırım. Aynı gün olucak hepsi. Rotayı başka gün yaptırırım diye düşündüm. Sizin ne zaman aşılar? İnşallah hepimizin kolaylıkla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?