2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Zor olsa da akisina birakmaya calisin derim
Akışına bıraktım çok hirpaladim kendimi çok yoruldum çok ağladım niye o kadar agladiysam şimdi bıraktım kendin bilirsin dedim sütüm de az zaten arada sagiyorum günde 3 4 kez oda acıyor göğüslerim diye sagdigimi da veriyorum. O kadar stres yapmıştım ki kendime artık sağmak bile istemiyorum

Haklisin kolay degil, bir noktada kendimizi de dusunmeliyiz ki bebegimize bakacak gucumuz olsun.

Bebek durursa eğer ben deniycem ya acaba bekletmemiz gerekiyor mu yoksa biraz ilerletip çıkarcak mıyız
Biraz ilerletip bekleyin kendiliğinden ya kakayla çıkar , ya da tek başına çıkar. Ama uyarmış olduğu için yapacaktır kakasını. Yani inşallah sizde de işe yarar. Çok minik bir parça yeterli

Kızlar merhabalar umarım iyisinizdir , bebeğini sünnet ettiren var mı ya kafama çok takıldı, bir an önce sünnet ediyim diyorum işe başlamadan da mevlüt yapayım diyorum ama tekim lanet olsun tek başımada gözüm tutmuyor hazırlık yapmaya bilmiyorum ne yapsam ilk oğlum covid zamanında doğdu bizler evde duasını okuduk mevlüt fln yapmadım , şimdi buna da yaparsam vicdanen de rahat değilim birde o kadar kısır börek vs nasıl yapcam tek başıma organize edcem .. akıl verin kızlar

Altını açmadan önce biraz oyalan konuş ben hep altını açacağım zaman zorlanıyor anlıyorum bekliyorum öyle açıyorum hiç yaşamadım öyle sorun
Altını soyuyorum göbek altına ıslak mendil sürüyorum açacağımı anlıyor hiç zorlanma yada yapacağına dair gosterge olmuyor oynayıp gülüşüyoruz açıyorum kirli bezi toplayıp temizi seriyorum sünnet sonrası masaj yapmamızı söylemişti doktorumuz 2 yıl boyunca büyük ihtimalle o tetikliyor çünkü elim değer değmez işiyor sıpa

Yeşil sabunu annem de söylüyor ama ben ona da cesaret edemiyorum ya

Tek başına imkansız gibi ben hayatta girmezdim o topa, ama ikisi adına bir Mevlüt olabilir. İstersen bide hazır yemekcilerle anlasabilirsin bence cnm,tavuk pilav börek içecek falan oluyor. Ben kızıma bebek Mevlütü yaparsam öyle yapacktim ama kimsem Yok burda diye vazgeçtim

Haklisin kolay degil, bir noktada kendimizi de dusunmeliyiz ki bebegimize bakacak gucumuz olsun.
Evet yani ben çok takıntı haline getirdim hergun ağlıyordum biyerde artık bırakmam gerekiyordu çünkü benim psikolojim açısından çok sağlıksız bı yere gidiyordu bu durum

Sen koruyucu ekipmanlar edin öyle yap masajını artık

selam, buna çözüm bulabildiniz mi ne yaptıysam olmuyor :/ oğlum 6 aylık, beşiğe yatırdığım an uyanıyor. ana kucağında uyumak istiyor
Şuan çözüm bulamadım doktora sordum zararı yok dedi.
Kimliğinizle herhangi bir şubeye gidip nakit olarak alacaksınız benim asla bugüne kadar gözüm kesmedi . Bebeğim biraz büyüyünce şubemi ziyarete gider paramo çekerim umarım atm ye verilir bir an önce
Ben de halk bankasına gidip paramı çekemedim daha. Bebekle zor gerçekten canım.

Biz de sürekli tartmamak için almadık ama arada merakımiza yenik düşüp önce biz tartiliyoruz, sonra bebisle tartilip aradaki farktan bebisin kilosunu buluyoruz
Biz de öyle yapıyoruz şu an Bir de ev o kadar ıvır zıvır doldu ki bir eşya daha eklemek istemiyorum. İnşallah eşime laf dinletebilirim

Ayy biz de 27'sinde taşınıyoruz Tek başınıza çok zor olur ya Allah kolaylık versin. Firma toplamıyor mu? Ben özellikle toplayan firma istedim. Önceden her şeyi tek tek kendim toplardım. Şimdi donumu sütyenimi altınımı salkımımı kendim toplayayım, geri kalan hiçbir şeye dokunmayayım, onlar halletsin modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…