2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay neden böyle erkekler cidden bende anlam veremiyorum. Süper hamilelik geçirdim. Yemeğimi yaptı işe gidip geliyordu bir de evi toparlardı ne zaman bebek oldu eve geldik bambaşka bir adam oldu. Asla gece kalkmak istemiyor. Ben uykusuzluktan çocuğu düşüreceğim diye korkuyorum. Annem de bizimle ama baba olarak onun sorumluluk alması gerekli. Bugün kıyameti kopardım. Şimdi bebeğin başında bende uyuyacağım.

Benimkide öyle 1-2 yapıyor. Yaptığı gibi acıktığını hissediyorum. Oyuncak bebeklerimiz vardı ya ağzından su verirdik anında alttan çıkardı oğluşumda öyle sanki hemen tekrar meme veriyorum cokur cokur emiyor demek ki kaka yapınca hemen geri midesini doldurmak istiyor diyorum.

Bende bunun cevabını takip edeceğim. Dün yakın akrabamızın düğünü vardı gitmedim. Daha doğrusu gidemedim. Sizin endişelerinizi yaşadım. Eşim tek gitti. Ben dışarı bile çıkarken geriliyorum. Panik oluyorum o ağladığında. İnşallah bu günlerde geçecek , aşacağız arkadaşım.

Nikahsa cok uzun surmez diye dusunuyorum. Esiniz bebek arabasında daha sessiz bir yerde oyalasa ve aciktikca gidip emzirseniz diye düşündüm. Biz boyle bir yontem izliyoruz mecbur kaldigimda

Nikah çok uzun süren bir organizasyon değil aslında arabada emzirip geçerseniz bence çıkana kadar idare eder bebiko arabada cam filmi var ama ben müslin örterek emziriyorum
Zaten en güvenli yer araba bu durumda. Sadece arabada da olsa kıyafeti nasıl açacağım da memeyi çıkartıp emzireceğim noktasında tıkanıyorum
Canımcım biz biberonu hatırlarsak memeyi bir daha istemeyebiliriz, öyle ufak bir sorunumuz var Çok dellenirse erkenden takıyı bırakıp kaçarım zaten. Asıl önemli olan kıyafet. Şimdi bu yeni lohusa bedeniyle de her kıyafet olmuyor. Yeni bir şey de alamadım. Siyah kloş bir elbise var evde, onu giyip çıkacağım yola. Bakalım yol nereye çıkacak
Ya bence de daha sade bir şey giyebilsem işim kolaylaşacak ama lohusalıkta hiç süslü bir şeyim yok giyecek. Sizinki gibi saten filan olsa hemen giyeceğim ama yok Bir de güzel giyinirim normalde (tevazuda benim gibi ol). Müslin gömleklerimden giyip gitsem Paxos'a nolmuş böyle derler valla dillere düşerim Siyah kloş şifon bir elbisem var, abiye dediğime bakmayın. Onu giyeceğim ama memeyi nasıl çıkaracağım orası muamma
Çok kaygılandırıyor değil mi bu durumlar sizi de... Dışarı çıkıp beş dakikada geri döndüğümü bilirim. Ciyak ciyak bağırdığı günlerdi. Bir utandım, bir sıkıldım, yer yarılsa da içine girsem dedim. Şu an biraz abartılı duygular yaşamışım diye düşünüyorum ama o an baş edememiştim durumla. Nasıl göründüğümüzü fazla önemsemiştim... Şimdi o kadar utanacak bir şey görmüyorum ortada ama çocuğu doyuramazsam da işler içinden çıkılmaz bir hal alırsa diye endişeleniyorum. Bir yandan eşim gelmese de ben kendim gitsem diyorum. O zaman da çocuğu onunla bırakamıyorum. Zaten emmeye yeni başladığımız için biberonla da besleyemez ben yokken. Mecbur maaile gideceğiz
Nikahsa cok uzun surmez diye dusunuyorum. Esiniz bebek arabasında daha sessiz bir yerde oyalasa ve aciktikca gidip emzirseniz diye düşündüm. Biz boyle bir yontem izliyoruz mecbur kaldigimda
Ya evet arabada emzirmek en doğrusu olacak gibi görünüyor. Elbiseden memeyi çıkartabilmeyi çözersem belki şirinleri de görebilirim Off gerim gerim gerildim

Bir sorum daha var. Kuru fasulye nohut yediniz mi hiç doğumdan sonra? Ben bugün ilk kez nohut yapıyorum. Yavaştan başlayayım alışsın diye düşündüm. Hakkımda hayırlısı dua edin
Osman hoca annenin yediği hiçbir yiyeceğin gazı bebeğe geçmez diyor. Ben de buna güvenerek bu hafta ilk defa mercimek çorbası yedim. Valla mis gibiydi, çocuğa da dokunmadı. Yiyin gitsin, afiyet olsun

Solgari kullandım canım, ben artık gerçekten süt işinden çok sıkıldım çünkü bu konu beni çok üzdü o yüzden artık uğraşmıyorum hatta sağım bile yapmayacaktim ama 4 5 saat sagmayinca şişiyor göğüsler ve çok acıyor mastit olmamak için sagiyorum zaten az, gittiği yere kadar dedim tekrar alırsa memeyi isterse veririm istmezse de dedim böyle nereye kadar giderse artik, çünkü çok yıprandık çok ağladım bunun yüzünden , psikolojik olarak iyi bir yere gitmiyordu durum bende saldım

Hahahaha yaaaa niye boyleler cidden

Ben klima hala açıyorum, hergun yıkıyorum gece güzel uyuyor yıkayınca, bir gün şampuanliyorum bir gün şampuanlamıyorum

Losyon benim kızın isiligini geçirdi aslında, yağın hiç bi etkisi yoktu

Ben klima hala açıyorum, hergun yıkıyorum gece güzel uyuyor yıkayınca, bir gün şampuanliyorum bir gün şampuanlamıyorum
Arada açıyoruz bizde ama genel olarak serinledi bizde hergun duş aldırıp temiz havaya alıştırmaya çalışıyoruz bugünde şampuanladım artık her duşta şampuan kullanmam 40tan önce oğluşum da duştan sonra uykudan uyanmazdi şimdi daha çok direniyor uyumak istemiyor

Kızlar oğlum tam uykuya dalıyor birkaç dakika sonra kolu bacağı istemsizce hareket ediyor yüzünü cimcikliyor kollarını savurup uyandırıyor kendini tamamen uykuya dalmıyor sabahtan hiç uyumadı şuan sallamaktan dizlerimde takat kalmadı ama hala direniyor gece uykusunda güzel uyuyor ama gündüzleri hem uykuya hem nemeye direniyor emziksiz de asla uyumuyor öğlen vermemek için direndim çığlık kıyamet olunca verdim ben doğrulana kadar uyudu bile ama kapıdan çıkamadan uyandı kundağı asla istemiyor kendini uyandırmalarini nasıl engelleyebilirim

Benimki kundağa sarınca sinirleniyor kollarını çıkarıyor ben daha çok sinirlenip sıkı sıkı sarıyorum açamıyor zorla ikna oluyor yoksa dediğin gibi elleri açık uyumuyor kendini uyandırıyor

Ben yarım kundak almıştım. Bu kadar alışverişte en kullandığım şey o oldu. Mutlaka bakın derim. Yarım kundak cırt cırtlı kollarını sarıyor sadece alt tarafı boşta. Kendini uyandıramıyor. Zamanı gelince onu da bırakacağız ama çok küçük

17. günlükten itibaren asla kundaga izin vermedi örtüyle yapıyorum ya kolları çıkacak yada son ses ağlayacak kollarının bağlı olduğunu uykuda olsa bile hissedip açmak için uyanıyor tam bı şebek bu çocuk bende kendimi dikte dediğim dedik sanırdım meğerse çoook daha fazlam hatta beni muma cevirenim olacakmış haberim yokmuş

Benimki kundağa sarınca sinirleniyor kollarını çıkarıyor ben daha çok sinirlenip sıkı sıkı sarıyorum açamıyor zorla ikna oluyor yoksa dediğin gibi elleri açık uyumuyor kendini uyandırıyor
Ellerini bağlamama asla izin vermiyor geçen bende sinirlenip bağladım deliyi bağlar gibi sonra kıyamadım ağlamasına açıp sabahladik beyefendiyle
Şuan sanki ellerinden bal memeden zehir akıyor asla memenin konusuna yaklaşmasına tahammül etmiyor ama sapur şupur ellerini yaliyor

Eğer gece uykusuysa ben kıymamazlık etmiyorum dediğin gibi deliyi bağlar gibi bağlıyorum çünkü tahammülüm sıfır oluyor artık uyusa da dinlensem diyorum

Alla alla genelde duş iyi uyutur derler cidden bu bebisler bizimle oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…