2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Senin kızın dimi 9 yaşında, maşallah ona baya büyümüş. Evet kendileri beğensin ama nolur pembiş pembiş alıp durmasınlar
Ayyy yazdıklarını okurken ben yoruldum, hayatta uğraşmam bu kadar çok yorucuymuş. Bizim araba da evde, onu aşağı indirmek gözümde büyüyor

Valla aynı durumdayız. C Corpuss çok doğru tespit:) Eşim Allah bu ailenin daha fazla üstüne gitmeyelim dedi heralde diyor

İnsan bi düşünüyo ama evet canım sezaryen dikişlerim. 2 sezaryenim oldu, öncesinde de ameliyatım olmuştu. Şimdi kıza hamileyken 26. Haftadan itibaren dikiş yerlerim içten ağrımaya başladı, 30. Haftada işten ayrıldım ben. Şu an hala bile ara ara içim sızlıyor

Günaydın hanımlar
kullanıldığınız memnun kaldığınız mama var mı işe başladım mama desteği başlayacağım

Kızlar akşama ne yemeğiniz var ya, her gün yemek yemek zorunda olmamalıyız bence
Akşama ya zeytinyağlı yeşil fasulye ya da tavuk sote yapacağım. Yanınada pirinç pilavı.. Birde çoban salata oğlum seçici beslendiği için fasulye yemiyor o yüzden fasulye yaparsam ona ya makarna ya da etli patates yapıcam. Mercimek çorbasıda yapayım öğlen için.. Aşırı özeniyorum ailesi ile her yemekten löp löp yiyen çocuklara Yemek yapma işi gözümde benimde çok büyüyor.

Kızlar akşama ne yemeğiniz var ya, her gün yemek yemek zorunda olmamalıyız bence
Dün mücver, kıymalı bezelye ve erişte vardı. Bugün et yanına ıspanakla makarnayı fırına süreyim dedim fırın makarna gibi. Her gün yemek bulmak zor. Eti kavurup difrize atıyorım. Bazı günlerde sebzeleri hızlıca pişirip, o akşama yetecek şekilde difrizden etleri de atıveriyorum. Hoop yemek oluyor. Bana kalsa her gün tost yerim çok da mutlu olurum da evdekiler ve özellikle eşime göre. Büyük oğluma yemek bulmaksa en zoru, her şeyi yemiyor.

Ah bizimki de yemiyor her şeyi. Yemeğim olmazsa balık istiyorum onu yiyor neyse ki. Mantı da seviyor, bari et yesin diye sıkışırsam ondan da istiyorum. Evde çıtır tavuk, mücver vs olursa seviyor. Yoğurt, peynir yemez. Yeni yeni meyveleri blenderdan geçirip, yoğurt ile karıştırıp dondurma yapmaya başladım. Uzun zamandır kilo almadı, biraz üstüne düşmeye çalışıyorum çaktırmadan

Isi gucu biraktiktan sonra iyice yemege dustum. Yemek pisirmek benim icin terapi gibi. Baksaniza alakasiz malakasiz uzun bir mesaj yazdim

Benim oğlumda herşeyi yemiyor en büyük eziyet ne yer acaba düşünmek

Bence de eşim saat 23 e kadar yok bazen yapmıyorum bazende canım ne isterse bebişin alerji ihtimali olduğu için yediklerim de çok sınırlıya düştü, önceki gün 4 ayın sonunda mercimekle siftahı açtım dün biber dolması bugünde difrizde balık vardı geçen haftadan onu pişiririm herhalde ama arada söyleşirsek birbirimize fikir olur

Günaydın hanımlar
kullanıldığınız memnun kaldığınız mama var mı işe başladım mama desteği başlayacağım
Hipo organic combiotic en başından beri çok memnunum :) arkadaşım Evolvia kullanıyor bir diğer sma biz de deneye deneye en son hipp de durduk diğerleri gaz yaptı

Ahhh ahhhh bu bebelerrrr.. Eskiden mantığı seviyordu pratik oluyordu. Ama internetten aldığım bir yer vardı artık o mantıyı yapmıyorlar. Alacak bir yer bulamadım. Hazır mı alıyorsunuz mantıyı? Benimki yoğurt peynir yiyor, meyve, meyveli yoğurt, balık, bakliyat ay hiçbir şey yemiyor.. Bu çocuğa ek gıda zamanı kabak vs yedirdim bide hep Doktora söyledim seçici beslenmeye geçmiş çocuk psikolog ya da psikiyatri ile görüşün dedi.
Yemek yapmayı normalde bende çok severim ama çocuklardan sonra extra iş yükü gibi olmaya başladı yorgunluktan heleee ne pişirsem düşüncesi beni bitiriyor.

Ben beslenme icin baska bir doktora gotuedum, hic psikolog vs demedi. Cocuklar onlari mutlu Eden seyleri yiyorlar dedi, makarna mi canin ceker ispanak mi dedi. Tabi tavsiyelerde bulundu. Ornegin yogurt corbasi yiyor, haftada iki yesin dedi (koyu kivamli). Biz istanbukdayiz mantiyi direkt bodrum mantidan istiyorum, citir manti . Haftada iki manti sa yesin dedi. Gunde 1 yk et ya da 1,5 yk beyaz et yeterliymis. Tabi her gun ayni seyleri pisir pisir de zor.

Arkadaşlar maşallah size ya, 3.çocuğu düşünmeler, akşama dolmalar, üç çeşit yemekler .. Biz kahvaltı zor yapıyoruz, ütüler dağ oldu giyecek kıyafetimiz kalmadı, psikolojimiz bozuldu adamla boşanma aşamasına geldik sanırım bir tek benim bebeğim durmaksınız huysuz ve ağlıyor

Yalnız değilsin cnm eşim yokken bazen su bile içmiyorum tuvaletim gelecek diye

Çıkar cnm hiç üşenme bir eziyet eder iki eder 3. De oda alışır sende alışırsın. Her bebek çok farklı gerçi ama benim kız bir buçuk aylıkken falan hiç pusette durmuyordu ağlıyordu uyumuyordu dışarı çıkıyorduk ağladığı için koştur koştur arabaya binip eve geliyorduk ama pes etmedim ağlasada her gün en az yarım saat çıkardım ağlayınca döndüm eve derken şimdi alıştı ağlamıyor ama uyumuyor bebek arabasında ona da alışıyorsl sanırım iki gündür akşamları onun uyku saatinde dışarda oluyoruz kız kardeşim yanımda gezmeye çıkıyoruz onlarla oda iki gündür pudatte uyudu valla. Özel bişey almana gerek yok bence ben tulumunu giydirip üzerine de penye bir ceket giydiriyorum tamam eğer çok rüzgar olursa da yağmurluğu takınca rüzgarında engellemis oluyorum

Yalnız değilsin arkadaşım bende o durumdayım şu an Allahtan annem yanımda yemek işleri falan onda ama cidden bende fenalardaydim aslında benim kız ikinci ayından sonra kolaybir bebek olmaya başlamıştı ki bu iştah durumu çıktı o delirtti beni , şimdi de sanırım 4. Ay atağı uykuya dalması bile çığlık kıyamet . Bende kaç kere ben çok mutsuzum bosanalim mi diye eşimi üzdüm önlük bişey yok cidden bana çok ama çok destek ama ona rağmen bile kaç kez bırakıp kaçmayı bile düşündüm oluyor yani arkadaşım demekki bizim yaşadıklarımızda normal. Ama şunu gözlemledim ilk kez anne olanlar daha çok bizim yaşadığımız bu bunalımı yasiyor. İkinci hele ki üçüncü falan yapanlar daha rahat en azından psikolojik olarak daha rahatlar bize göre. Ben ikinciyi düşünemem artık çok zor psikolojik olarak bitik durumdayım

kocası gözüne batmayan var mı ya hatta geçen gün yüzüne söyledim suyun ısındı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…