4 ay süresi muhtemelen erimemiştir ama riske atmayın derimKızlar 1 temmuzda buzluğa koyduğum anne sütünü bugün kullanabilir miyim? Bu süreç içerisinde 1 kez 8 saatlik bir elektrik kesintisi oldu. O zaman eridi mi erimedi mi hiç kontrol etmemiştim. Şuan aklıma geldi
SelamKızlar Elenatal 3 hala kullanıyor musunuz? Ben 3 aylıktan sonra kullanmadım daha, zaten bitmişti 2-3 haftadır yenisini almadım yani. Ama aşırı saç dökülmelerim geri başladı. Tekrar kullansam mı diyorum ama sanki bu vitamin ilk 3 ayda değil miydi? Kullanmaya devam etsem ne olur? Kullanırken iyiydim çünkü bence. Bir de sırf saç dökülmesi de değil, unutkanlıklarım ne söylediğimi bilmemelerim, akşam erkenden uyku gelmesi filan çok başladı. Bayağı vitamin eksikliğim var bence.
DSÖ'ye göre artık süre 6 ay diye biliyorum4 ay süresi muhtemelen erimemiştir ama riske atmayın derim
En son hastanede bize 4 ay dediler. Bana lazım olmadığı için pek araştırmadım. Öyle diyorsanız doğrudurDSÖ'ye göre artık süre 6 ay diye biliyorum
Emzirme danışmanı söylemişti bana da. Teyit edelim yine deEn son hastanede bize 4 ay dediler. Bana lazım olmadığı için pek araştırmadım. Öyle diyorsanız doğrudur
Demeyin, üzülürüm..Bu biraz benim esim
kalın tulumla yatırsanız bu sefer terleyebilirdi, bilemiyoruz işte. mevsim geçişleri çok zormuş meğer günde bir sürü kıyafet değiştiriyoruz. Bizimkisinfen de burnundan ıslık sesi geliyor, geniz akıntısı var duyuyorum. Yüklenmeyin kendinize, hemen toparlar bebelerimiz inşallahÖksürük de varüşüyünce kakada mukus da oluyor bu arada. Çok kızgınım kendime. Bi çocuğa bakamadım. İlk kızımda daha tecrübesiz olmama rağmen hiç böyle bi şey yaşamadım. Bunda ayarlayamadım bi türlü. Birde sanki kıza göre daha çok üşüyor gibi.
Tulum azıcık büyük gibi ama böyle olması daha iyi sanki. Lcw nin. Tog değerini bilmiyorum ama baya baya kalın ve bizde gerekiyor artık onu anladım. İçinde de pamuklu normal tulum var bu arada
ben hala kullanıyorum benim doktorum da çocuk ek gıdaya geçene kadar kullanmamı önerdi. yoğunluktan içmeyi unutmuştum ben de birkaç gün. unutkanlık aşırı yorgunluk sürekli uyku hali yaptı ilk ne olduğumu şaşırdım sonra aklıma geldi içmeyi unuttuğumKızlar Elenatal 3 hala kullanıyor musunuz? Ben 3 aylıktan sonra kullanmadım daha, zaten bitmişti 2-3 haftadır yenisini almadım yani. Ama aşırı saç dökülmelerim geri başladı. Tekrar kullansam mı diyorum ama sanki bu vitamin ilk 3 ayda değil miydi? Kullanmaya devam etsem ne olur? Kullanırken iyiydim çünkü bence. Bir de sırf saç dökülmesi de değil, unutkanlıklarım ne söylediğimi bilmemelerim, akşam erkenden uyku gelmesi filan çok başladı. Bayağı vitamin eksikliğim var bence.
Halk Sağlığı-Anne SütüEmzirme danışmanı söylemişti bana da. Teyit edelim yine de
Bahsetmedi ama sorayım kıl bir hastalık diye biliyorumSelam,
Bugün kontrol vardi, doktor evde okula giden abi olduğu için rsv aşısı önerdi.
Sizin doktorlarınız bahsetti mi ? Yaptirmali mi yaptirmamali mi ?
Bahsetmedi ama sorayım kıl bir hastalık diye biliyorumalerji doktorumuz da abiye grip aşısı önerdi. Büyükler için size öneren oldu mu?
Tamamen aynı süreç. Geçen kış oğlumdan bana, benden babaya. Pinpon topu gibi. Aylarca sürdü hem de ve alerjik çocuğumAslında abiye yaptirmakta mantıklı. Geçen kış cok hasta olduk biz. Büyük oğlum okuldan getiriyor her türlü mikrobu, biz de siramizi bekliyoruz sonrasinda. Ben de sorayim doktora büyük oğlum için de
Bu sene bir de bebek eklenecek döngüyeTamamen aynı süreç. Geçen kış oğlumdan bana, benden babaya. Pinpon topu gibi. Aylarca sürdü hem de ve alerjik çocuğumbu sene umarım daha rahat ederiz.
Allah korusun, umarım bebeklere geçmeden, hiçbirimiz çok hastalanmadan atlatırızBu sene bir de bebek eklenecek döngüyeİyice perişan oluruz.
Ağustos ya da Eylül annelerine yazabilirsin bence ya da Ekim bile olabilirKızlar merhaba,
Tarafınızdan bir yönlendirme rica edeceğim.
2 Haziranda fıstığımız doğdu çok şükür.Çevremde tanıdık bebekli kimse yok.Olmayan kiyafetleri nasıl kimle değerlendirelim burda yada başka bir site de var mıdır ihtiyaç sahibi falan düzenli büyüdükçe veririz.
.Kendileri de hala çocuklar da ondanBenim 40 yaşında ve 3 aylık olmak üzere iki oğlum var şu an evde Neyse çok şükrettiğim bir şey bu aslında, bakmayın. Arkadaşımın eşi iki erkek çocuğu büyütüyorlarken çocukların sesinden çok rahatsız oluyordu, sinirlenip kendini çalışma odasına kapatıyordu adam. Kadın en sonunda adama evden gidebileceğini söyledi. Çocuklarımı ben bakıcıyla büyütürüm, sen onlar biraz büyüyünce dönersin eve dedi. Adam çevreden utandığı için gitmedi. Yoksa can attı bence...
Bulunduğunuz şehirde giysi kumbaraları varsa oraya atabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Veya h&m ye götürüp verirseniz poşet başına %15 indirim yapıyorlar alışverişinize. Aslında belediyeler böyle şeylere ön ayak olmalı.Kızlar merhaba,
Tarafınızdan bir yönlendirme rica edeceğim.
2 Haziranda fıstığımız doğdu çok şükür.Çevremde tanıdık bebekli kimse yok.Olmayan kiyafetleri nasıl kimle değerlendirelim burda yada başka bir site de var mıdır ihtiyaç sahibi falan düzenli büyüdükçe veririz.
Bizim bulunduğumuz şehir kışları soğuk oluyor. İllaki üstüne bir şey örtülecek. Bir tane sipariş ettim gelsin bakacağım. Teşekkür ederimBence çok fark etmiyor. Birde bebekten bebeğe rahatlık değişiyor. Bende 2side var ikisinide kullandım oğlumda.. kızda da devam.. İkisinde de terlediği oldu.. Çift panzen mi Müslin mi öyle de var sanırım. Ondan da aldım oğluma 2,5 yaşındayken. Giydiremedim kullanmak istemediBoş kalabilirsem ne tarzlar var görüntülerini atarım sitelerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?