tokluk hissi nasıl hemen acıkma oluyor muHipo organic combiotic en başından beri çok memnunum :) arkadaşım Evolvia kullanıyor bir diğer smabiz de deneye deneye en son hipp de durduk diğerleri gaz yaptı
Ilk bebegim de durmaksizin aglardi ve huysuzlanirdi. Simdi benim yanimda yardimci var baya tekken daha zor. Bosanma asamasina ise gidip gidip geliyoruz cok normalArkadaşlar maşallah size ya, 3.çocuğu düşünmeler, akşama dolmalar, üç çeşit yemekler ..Biz kahvaltı zor yapıyoruz, ütüler dağ oldu giyecek kıyafetimiz kalmadı, psikolojimiz bozuldu adamla boşanma aşamasına geldik sanırım bir tek benim bebeğim durmaksınız huysuz ve ağlıyor
Evet kızım 9 yaş ve pembeye gidiyoruz sürekliSenin kızın dimi 9 yaşında, maşallah ona baya büyümüş. Evet kendileri beğensin ama nolur pembiş pembiş alıp durmasınlar
Ayyy yazdıklarını okurken ben yoruldum, hayatta uğraşmam bu kadarçok yorucuymuş. Bizim araba da evde, onu aşağı indirmek gözümde büyüyor
İlk çocukta bizde öyleydik bacım. Bazen diyorum eşime iyi boşanmadık hee. Ama o da farkında o zamanlar mal gibi davrandığının. Bu defa çok farklıydı akıllandıArkadaşlar maşallah size ya, 3.çocuğu düşünmeler, akşama dolmalar, üç çeşit yemekler ..Biz kahvaltı zor yapıyoruz, ütüler dağ oldu giyecek kıyafetimiz kalmadı, psikolojimiz bozuldu adamla boşanma aşamasına geldik sanırım bir tek benim bebeğim durmaksınız huysuz ve ağlıyor
Akıllandı dediysem kısmen. Kötünün iyisiİlk çocukta bizde öyleydik bacım. Bazen diyorum eşime iyi boşanmadık hee. Ama o da farkında o zamanlar mal gibi davrandığının. Bu defa çok farklıydı akıllandıDeğişmeyen tek şey hala ütü yapmıyor ve benden bekliyor. Bende yapmıyorum. Öyle ütüsüz gidiyor. Herkes kendi ütüsünü yapsın diyorum. Arada kavga ediyoruz falan. Herşeye nasıl yetişelim yahu. Bende zaten evdeyim bi şey giydiğim yok.
Bende sana sinir oluyorum dedimkocası gözüne batmayan var mı yahatta geçen gün yüzüne söyledim suyun ısındı diye
E bebekte şeffaf oyuncak kutusu var . 80 lt ve 30 lt seçenekleri var . 80 lt çok çok büyük dünyaları alıyorKızlar oyuncak sepeti alacağım öneriniz var mı ya da normal bir sepet mi alayım ?
Akşama ya zeytinyağlı yeşil fasulye ya da tavuk sote yapacağım. Yanınada pirinç pilavı.. Birde çoban salataoğlum seçici beslendiği için fasulye yemiyor o yüzden fasulye yaparsam ona ya makarna ya da etli patates yapıcam. Mercimek çorbasıda yapayım öğlen için.. Aşırı özeniyorum ailesi ile her yemekten löp löp yiyen çocuklara Yemek yapma işi gözümde benimde çok büyüyor.
Bu aklıma gelmemişti bir sonraki saçmalamasında bunu söylicemBende sana sinir oluyorum dedimsenin yüzünden çocuk yaptım bile dedim
Beni anlattın vallahiYalnız değilsin arkadaşım bende o durumdayım şu an Allahtan annem yanımda yemek işleri falan onda ama cidden bende fenalardaydim aslında benim kız ikinci ayından sonra kolaybir bebek olmaya başlamıştı ki bu iştah durumu çıktı o delirtti beni , şimdi de sanırım 4. Ay atağı uykuya dalması bile çığlık kıyamet . Bende kaç kere ben çok mutsuzum bosanalim mi diye eşimi üzdüm önlük bişey yok cidden bana çok ama çok destek ama ona rağmen bile kaç kez bırakıp kaçmayı bile düşündümoluyor yani arkadaşım demekki bizim yaşadıklarımızda normal. Ama şunu gözlemledim ilk kez anne olanlar daha çok bizim yaşadığımız bu bunalımı yasiyor. İkinci hele ki üçüncü falan yapanlar daha rahat en azından psikolojik olarak daha rahatlar bize göre. Ben ikinciyi düşünemem artık çok zor psikolojik olarak bitik durumdayım
Ben herkese meydan okuyorum gerçekten, sağlıklı bir bebek olup benimki kadar zor olanı var mıdır, sanmıyorumIlk bebegim de durmaksizin aglardi ve huysuzlanirdi. Simdi benim yanimda yardimci var baya tekken daha zor. Bosanma asamasina ise gidip gidip geliyoruz cok normaldun yeni bebegi olan arkadaskarimla bulustum, direkt birbirlerinden dert yanmaya başladialr. Cocuklu hayata hosgeldiniz dedim :) siz de alisacaksiniz merak etmeyin. Bebis de sakinleyecek. Anakucagina alisabilse aslinda o zaman ufak tefek isler yapilir.
Bizim bebek ikimizi de kitlediği için inan istese de onun da ütü yapmaya fırsatı olmuyor çünkü sürekli ağlıyor biz sürekli bebek susturmaya çalışır moddayızİlk çocukta bizde öyleydik bacım. Bazen diyorum eşime iyi boşanmadık hee. Ama o da farkında o zamanlar mal gibi davrandığının. Bu defa çok farklıydı akıllandıDeğişmeyen tek şey hala ütü yapmıyor ve benden bekliyor. Bende yapmıyorum. Öyle ütüsüz gidiyor. Herkes kendi ütüsünü yapsın diyorum. Arada kavga ediyoruz falan. Herşeye nasıl yetişelim yahu. Bende zaten evdeyim bi şey giydiğim yok.
AmiiiinAllahım bize sabır ve güç versinKorkma bacım korkunun faydası olmuyor. Zaten bir süre sonra kendini akışa bırakmak zorunda kalıyorsun aynen Kasım indirimlerinde düşür ya da ebebek şubatta indirim yapıyor. Ama bazen erkende indirime sokuyor ürünleri sürekli takip etmek lazım.
Buyuk oglum ile yarisabilirker hala da oyle zorluyor kiBeni anlattın vallahiUykuyla pek bi problemi yoktu bu çocuğun, enn gazlı zamanlarında bile. Neyi güzel, kolay desem duyup ertesi gün o huydan vazgeçiyor sanki. Eşimle dört duvar arasında kaldık hırsımızdan birbirimizi yiyoruz. İkinciyi üçüncüyü kesinlikle düşünmediğim için bunu asla bilmeyeceğim sanırım zira bir tanesi on taneye bedel şu an ve işin kötü yanı ben bir şeylerin düzeleceğine dair umudumu kaybetmeye başladım:/
Ben herkese meydan okuyorum gerçekten, sağlıklı bir bebek olup benimki kadar zor olanı var mıdır, sanmıyorumAnnem 9 çocuk büyüttü, benimkinde ağzı açık kaldı kadının. Biri kalkıp dese ki %100 düzelecek, şu an dayanırım ama her gün daha kötüye gittiğinş gördükçe moral motivasyon kalmıyor maalesef..;/
Bizim bebek ikimizi de kitlediği için inan istese de onun da ütü yapmaya fırsatı olmuyor çünkü sürekli ağlıyor biz sürekli bebek susturmaya çalışır moddayızİlkleriniz böyleyse ikinciye nasıl cesaret ettiniz gerçekten ben büyük konuşmayayım ama Allah korusun sağlıksal bir durum olmadıkça fikri dahi aklımdan geçmez, aşırı gözüm korktu
Yanaklarında da varmı egzama tarzı kuruluk bizimde var sizinki gibi döküntümüz yumurta gluten ve süt ürünleri tükettiğim gün artıyor şüphelerim bunlar olduğu için tuketmiyorum şuan çocuk doktoruna görünün isterseniz alerjiye yeşil alan açıyorlar oraya gidip test yapmak gerekiyor bizim haftaya Çarşamba randevumuz ben erkenden diyete başladım ve bugün gözlemledigim kadarıyla yumurta aşırı tetikliyor birde Bebelac mama almıştım onu içtikten sonra ağız etrafı kıpkırmızı olmuştu kullanmadım Golden goat istedim keçi sütlü belki alerjen etkisi daha az olur diye size de geçmiş olsunEki Görüntüle 3648438 selamlar, bebeğimin vücudunda bu şekilde döküntüler gördüm bugün, iki defa nokta şeklinde kakasında kan görmüştüm, ve genel olarak çok huzursuz, alerji olabilir mi,
Yüzünde yok, doğduğundan beri hiç çıkmamıştı, ama sürekli ağlama modunda, her bezi kakalı, huzursuz olunca, ilk defa bugün gördüm döküntü, sizinki de mi bu şekilde, devam ederse mutkaka götürürüm, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, size de çok geçmiş olsunYanaklarında da varmı egzama tarzı kuruluk bizimde var sizinki gibi döküntümüz yumurta gluten ve süt ürünleri tükettiğim gün artıyor şüphelerim bunlar olduğu için tuketmiyorum şuan çocuk doktoruna görünün isterseniz alerjiye yeşil alan açıyorlar oraya gidip test yapmak gerekiyor bizim haftaya Çarşamba randevumuz ben erkenden diyete başladım ve bugün gözlemledigim kadarıyla yumurta aşırı tetikliyor birde Bebelac mama almıştım onu içtikten sonra ağız etrafı kıpkırmızı olmuştu kullanmadım Golden goat istedim keçi sütlü belki alerjen etkisi daha az olur diye size de geçmiş olsuyğzündr
Demek ki geçmiyor, sadece alışıyor insan mecburenBuyuk oglum ile yarisabilirker hala da oyle zorluyor ki
Yok bizimki kabız ama yapınca da mukuslu (kanlı değil) eğer ilk kez oluyorsa dün yediğin bişey alerji yapmıştır yediklerini gozetle istersen karın ağrısından da ağlıyor olabilir dokununca sert mi hafif vurunca siskin mı onlara da bakabilirsin gaz sancısı yapmıştır yediklerin ve dokunmuştur döküntü olmuşturYüzünde yok, doğduğundan beri hiç çıkmamıştı, ama sürekli ağlama modunda, her bezi kakalı, huzursuz olunca, ilk defa bugün gördüm döküntü, sizinki de mi bu şekilde, devam ederse mutkaka götürürüm, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?