2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
madem uyandık bu saatte hemen durum değerlendirmesi yapalım. Kızlar sizin yattığınız odalar serin mi? Özellikle bebeği sık uyananlar sıcakta yatıyor olabilir miyiz?
Bu gece kayınvalidemde kaldık. Yattığımız oda bizim eve göre çok serindi hatta ben üşüdüm diyebilirim. Ama bebişko sadece 2 kere uyandı bizim evde 4-5 kere uyanıyor. Termometreyi unutmuşum sıcaklığa bakamadım. Bebişler serinlikte daha mı rahat uyuyor acaba yoksa kayınvalidemin evini mi beğendi? Umarım birincisidir

Bence serin de
Sıcakta insan yatamaz ki kendinizden pay biçin
Bizim doktor 22 dereceyi geçmesin demişti
Şuan mesela baya serin bizim yatak odası ince bi örtü var üstünde o kadar :))
Ben niye ayaktayım diye sorarsan çocuk dışı

Ben sıcak insanıyım doktorlar 20-22 diyor zaten ama üşüyorum yani ben o sıcaklıkta sanırım bebekler için düşük olması daha iyi. Peki ne giydirdiniz ince tulum mu?

Kızlar biz uyku gerilemesi yaşıyoruz galiba normalde 5 6 saate kadar uyuyan bebeğim 3 saatte bir emmek istiyor onun haricinde de çok sık uyanıyor mıkırdanıyor emzik veriyorum bazen geri uyuyor ama çok zormuş uykum kalmadı 10 kere uyanıyoruz

Doğru olabilir çünkü salonda yattığımız zaman daha uzun uyuyordu oda da klima vardı. Şimdi yatak odasında yatıyoruz ve sıcak hatta gece vantilatörü açtım. Ondan sonra sanki yarım saatte uyanması 1 saate çıktı Oda bir şey bu dönemde

Bebikolar serinlikte mesinlikle daha iyi yatıyor orası öyle ama şuan doğalgaz açılmaya başlamadığı için bizim ev de serin yüzü gözü hep soğuk bende tam tersi acaba soğuktan mı yatmıyor diyordum üzerine bir şey örtmeye korkuyorum aslında serin ortamda üzeri örtülerek güzel yatar diye düşünüyorum( bende çok severim soğukta üstümü sarmaya )

Kızlar bebişlere dün gece noldu yahu hepimiz ayaktaymışız girmedim buraya ama bizde gece 3 te uyandık geri uyumaya çalışırken söylendi durdu. Normalde mızırdanırdı ama gözünü tamamen açmazdı. Dün gece açtı bana baya güldü falan. Sonra mızırdaya mızırdaya çok zor uyudu. Bir derdi vardı kesin çok söylendi uykusunda
Ev soğuktu bana göre (bebişin yüzü falan sıcaktı aslında) ben üşüdüm diye kalktım kombiyi açtım.
Yani kızlar ben neden diye sorgulamayacağım çünkü biliyorum sürekli huy değiştirecekler. Bir gece olup düzelebilir uzun da sürebilir.
Çalışcam diye zaten geç yatmıştım bebişte sık uyanınca bende sersem gibiyim bugün. Sabahtan beri kucağımda uyuyo

+1 olarak ben de burdayım ne geceydi ya off gündüz uyku yok gece uyku yok pertim gerçekten kanguru ile dışarı çıkınca anca bi yarım saat kırk dk uyursa iyi benim en sevmedigim ay 4. Ay olmustu zaten meme reddi uykusuzluk viziklama kucak gezmesi surekli geciyor ama merak etmeyin direnin gece uyansada isigi acmayjn goz temasi kurmayin oyle okudugumu ve yaptigimi hatirliorum

Bende gittim yeni alerji doktoruna Trabzon da bana avuç dolusu kan görmezsem alerji demem dedi benim kızımda uzun süredir ishal sancıları aşırı arttı hiç durmuyor çocuğum hep ağlıyor günde 7 beze kaka yapiydu mukuslu ve rengi turuncu bende diyete girdim kaka sayısı 1 e düştü rengi düzelmeye başlamıştı mukus vok çok çok az kalmıştı doktor bana boz dedi diyeti direk mi bozmayın dedim evet dedi tabi ben korktum çay kaşığınin ucuyla peynir yedim gece ile birlikte 10 beze kaka yaptı 7.bezde kan geldi relactaz diye bir damla verdi bide laktoz u sindirmedigi için ishaldir dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum testlerinde doğruluk payı çok yok bu alerjide gözlemlemek en doğru sonucu verir bence.

Serinde daha rahat uyuyorlar

Kızlae bir de bizim bu saç dökülme olayı ne zamana kadar sürecek? Bir öneriniz var mı? Kel kalmama ramak kaldı çünkü
Benim de avuç avuç dökülüyor ama umudum 6. Ayda ek gıdaya geçtikçe emzirme azaldıkça bizim vücutlar da toparlar diye umuyorum. Yenisi çıkıyormuş o dönemde dökülen saçların yerine diye duymuştum. Annelik çok meşakkatli

İshal olduğunu nerden anlıyorsunuz, bizim de kaka sayımız fazla ve sulu ama anne sütü alan Bebek 10 defaya kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum ben, ne diyeti yaptınız acaba, birde diyete girince etkisi hemen görüldü mü? İki gündür bende yumurta ve süt ürünleri diyeti başladım ama bi fark yok henüz, geçmiş olsun bu arada

Dis te ekleniyor sanirim inanilmaz ezdirerek meme emiyo isirio falan acitio , elini agzina sokup soylenio hirslanio cignio gibi parmagini cok tanidik seyler geldi biii ablamiz 4 ay on gunluk cikarmisti bununda oyle olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…