2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Çok geçmiş olsun cnm valla bende hastalıktan korkuyorum yaaa inşallah hastalanmadan geçirir bu kışı tüm bebislerimiz

Böyle bir bebek var mı gerçekten merak ediyorum
Eki Görüntüle 3649882
Benim bebeğim böyle gerçekten. Yani maşallah diyeyim ama inanın özel bir şey yapmıyorum. Dün gece 21.30’da gece uykusuna geçti (gece uykusuna çok zor geçiyor bu arada. Dalana kadar uyu - uyan) Sonra ben yatarken gece 1 gibi rüya beslemesi yaptım. Sabah 8.40’ta biz uyandırana kadar uyuyordu (uyanma saatini erkene çekmem lazım bu da ayrı mesele..) Hatta yani 4. ay kontrolünde doktoruna soracağım, sabahları neden uyanmıyor diye

Gün içindeki uykuları da min 45 dk olmasına rağmen kucakta uyuyor. Bu konuyu çözemiyorum bir türlü

Bence çocuğun mizacı ile alakalı. Instagramda selinhayrioğlu var. O da anlatmıştı kızının uyku rutinini. Onun ki asıl çok güzel. Cinnet için izleyebilirsiniz :) Ama onun da videoda ve yorumlarda belirttiği gibi çocukla alakalı olduğuna inanıyorum

Uyuyan bebek olduğuna inanmamak benim mentalim için daha iyi izlemem yani

Bebeğim 4 aylık olmak üzere dün gece 1.5 saatte bir uyandı. Söyleyeceklerim bu kadar gülerim ağlanacak halime oldu emojilerim
Bir buçuk saat mi bence sus nazar değmesin benim ki yarım saatte bir desem abartmış olmam çünkü sürekli emzigini istedi ağlayıp ağlayıp en sonunda biraz olsun uyuyabilmek için eşime bırakıp iki saat salonda uyudum acikana kadar çünkü asla uyuyamadım sürekli mizirdama şeklinde ağladı

Son düzenleme:
Bunu okurken olmayan gece uykusuna geçirmek için 8 den beri bi yan bi düz boyun ağrısından sırt ağrısından ay oy diyerek emzirmeye ve uyutmaya çalışan ben

Bunu okurken olmayan gece uykusuna geçirmek için 8 den beri bi yan bi düz boyun ağrısından sırt ağrısından ay oy diyerek emzirmeye ve uyutmaya çalışan ben
Ben de 8 de başladım uyutmaya. 9.15’te uyudu. Araya bir mama krizi girdi.. gün sonunda insanın tahammülü çok azalıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama bi gülüşü var

Ben de 8 de başladım uyutmaya. 9.15’te uyudu. Araya bir mama krizi girdi.. gün sonunda insanın tahammülü çok azalıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama bi gülüşü var
Amin. Bazen çok darlanınca benimki de gülüyor diyorum gülme çok sinirliyim iyice gülüyor ben yumuşuyorum

İlk cümleniz doğru aslında. Ben ne zaman uyumadan önce bari bebeği emzirip öyle uyuyayıp diyerek bebeğimi uyandırdıysam o gece daha sık uyanmaya başladı. Dokunmadığım zaman daha uzun aralıklar oluyor .

Bu bebekten bebeğe değişen bir durum. Bebeği iyi takip etmeniz lazım. Geceleri kaç saat aralıklarla uyanıyor. Eğer uzun uyuyan bir bebekse o zaman hiç dokunmayın. Ama mesela ben şu an bu bebeğimde dediğiniz şekilde yapıyorum. Çünkü uzun uyuyan bir bebek değil, en fazla 4 saat sonra uyanıyor. I zaman ben şöyle yapıyorum, diyelim bebek 9da uyudu 12ye kadar henüz uyanmadı ama ben 12de yatacağım. Eğer direkt yatarsam biliyorum ki saat 1 de uyanacak ve ben 1 saat uyku uyumuş olacağım çok sersem olacağım. O yüzden ben yatarken bebeği uyandırmadan uyku arasında emzirip yatıyorum. Bu sefer gece 4 gibi uyanıyor, ben de aralıksız 4 saat uyumuş oluyorum. Ama eğer bebeğiniz uzun uyuyan bir bebekse hiç ellemeyin, siz aman aç kalmasın diye emzirirseniz çocuk bu sefer gece emmeye alışır, emmek için uyanır. Bebekten bebeğe değişiyor.

Sanırım evet bebekten bebeğe değişiyor. Yoksa aslında mantıken sizin yaptığınız doğru. Tyani bende o Mantıkla uyumadan önce emziriyordum . 1 saat sonra uyanacağıma 3-4 ssaat sonra uyanayım diye . Sonra bir de baktım ki ben ne zaman böyle yaptıysam bebek daha sık uyanmaya başladı . Yoksa mantıken dediğiniz gibi olmalı aslında

Ay imdat ama yaaaa çok şükür bebislerimiz sağlıkla büyüyor ama bu atak cidden iyice zorlaşmaya başladı gözü kapalı sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım az önce kaka yapmaya çalışıyordu ki yeni 40 ından sonra hiç gece kaka yapmamıştı kaka yaptı altını temizledim gülücükler saçıyor uyumadı tekrar tam 45 dk dır uyutmaya çalışıyorum ve ondan öncede yarım saatte bir uyanıp mıkırdanıyordu Allah'ım hemen geçsin bu atak amin

Tüm çabalarıma rağmen benimki de tamamen uyandı az önce Bence bir dertleri var artık emin oldum, yoksa kocaman insanlar olarak biz uykusuzluğa dayanamıyorux. Zaten huzursuz da oluyor. Bir yeri ağrıyor da anlamıyorum diye çok üzülüyorum. Her gün yeni bir huy çıkarıyor kafayı yemelik gerçekten… Bu arada ataksa en az 1 ay sürüyormuş. Bize geçmiş olsun

Tabiki büyüyorlar hiç kolay değil onlar için ama benim ki gece tam iki saat uyanık kaldı ve öyle bakıp bakıp güldü tamamen ışığı kapattım gece lambasını da kapattım en son artık ve kucağımda baydim onu resmen öyle uyudu ve iki saat uyudubtelrar uyandı doyurdum simdi tekrar uyuttum sağlıkla büyüsünlerde bakalım biz anneler ne durumda cikacaz bu ataktan

Yani arkadaşlarım umarım ataktır ve biten bir şeydir bu çünkğ ben artık biteceğine inanmıyorum sanki artık yeni düzeni buymuş gibi düşünmeye başladım kurulu saat gibi 1,5 saatte bir meme için uyanıyor . Yenidoğan döneminde bile bu kadar sık uyanmazsı. Ama sanki artık düzeni buymuş gibi hissediyorum ve iyice modum düşüyor. Çünkü uyuyup uyanmaktan artık sütyen dışında tshirtumu de giyecek halim kalmıyor ve havalar iyice soğudu karnım ağrıyor artık. Bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…