Benim de çok kuru ve çok rahatsız oluyorum ya,cerave alayım o zaman ben de canım teşekkür ederimCanim ben onu sadece popo gobek ve meme kullaniyorum catlayacak yerlere yani, diger yerlere onu surmedigim icin bilemmiyorum. Ama bacaklarim dirsekler ve diz kapaklarim cok kurudur cerave losyon cok iyi geldi nem olarak
Bir incele canim ben oldukca memnun kaldim hem icerigi temiz hem de kokusuz. Midem hala hemen bulanabildigi icin kokan yaglar kremlerle anlasamiyorumBenim de çok kuru ve çok rahatsız oluyorum ya,cerave alayım o zaman ben de canım teşekkür ederim
2 gündür ben de çok kötüydüm ya acillik filan oldum,her gece iki priliam içmezsem gündüzleri bitik durumdayım.Bilmiyorum ne zamana geçecek,cerave vücut nemlendirici olarak mı geçiyordu bu ürün ?Bir incele canim ben oldukca memnun kaldim hem icerigi temiz hem de kokusuz. Midem hala hemen bulanabildigi icin kokan yaglar kremlerle anlasamiyorum
Cerave Nemlendirici Losyon Kuru Ciltler Hyalüronik Asit İçerikli 236 ml2 gündür ben de çok kötüydüm ya acillik filan oldum,her gece iki priliam içmezsem gündüzleri bitik durumdayım.Bilmiyorum ne zamana geçecek,cerave vücut nemlendirici olarak mı geçiyordu bu ürün ?
Evet canım korkma bebişin kendine yer açıyorİnsan geriliyor ya vajina tarafında baskı var gibi hissettim ilk sonra sağ yukarıda bıçak girer gibi oldu. Büyük ihtimal büyüdüğünden ama insan korkuyor
Vifolic kullanıyorum benkızlar hangi multivitamin kullanıyorsunuz
Elenatal 2 kullanıyorumkızlar hangi multivitamin kullanıyorsunuz
ben de ona başladımmElenatal 2 kullanıyorum
Kozyatağı acıbadem Cem ficicioglu na yaptıracağım aynı zamanda tüp bebek drum kendisi takiplerimi de yapıyor ben memnunumMerhaba herkese,
İstanbul Anadolu yakasında doğumunuzu yaptırmayı düşündüğünüz, güvendiğiniz doktor önerileriniz var mı arkadaşlar ?
Kendi doktorum çok iyi bir profesör, çok memnunum. Ancak yurtdışındayım.
Doğumumu ise İstanbul’da yapmak istiyorum. 6.5 aylık olduktan sonra İstanbul’a gelmeyi planlıyoruz.
Bu süreçte İstanbul için önden araştırma yapıyorum.
Önerileriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim mesajınız için.Kozyatağı acıbadem Cem ficicioglu na yaptıracağım aynı zamanda tüp bebek drum kendisi takiplerimi de yapıyor ben memnunum
benim ilk ama hissetmeye başladım doktora sordum evet bu haftada başlar dediKızlarrr bebişleri hissedenler var mı acaba özellikle ikinci çocuk olanlar
Tam olarak hissetmiyorum ikisinin arasında 12 yıl var sanırım ondanKızlarrr bebişleri hissedenler var mı acaba özellikle ikinci çocuk olanlar
Ya maşallahbenim ilk ama hissetmeye başladım doktora sordum evet bu haftada başlar dedi
Maşallah ilk heyecan gibi olmuşturTam olarak hissetmiyorum ikisinin arasında 12 yıl var sanırım ondan
Evet bazen tik yapıyor sanki bazen de içimde balık gibi süzülüyor ama dışardan anlaşılmıyor henüzKızlarrr bebişleri hissedenler var mı acaba özellikle ikinci çocuk olanlar
Rica ederimÇok teşekkür ederim mesajınız için.
Hastane olarak Acıbadem Kozyatağı aklımızda idi. Tam ordan bir tavsiyede bulunmuşsunuz
2 gün kolum ağrıdı sonra gectiyan etki yaptı mı ben çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?