Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canim ben onu sadece popo gobek ve meme kullaniyorum catlayacak yerlere yani, diger yerlere onu surmedigim icin bilemmiyorum. Ama bacaklarim dirsekler ve diz kapaklarim cok kurudur cerave losyon cok iyi geldi nem olarak
Benim de çok kuru ve çok rahatsız oluyorum ya,cerave alayım o zaman ben de canım teşekkür ederim

Benim de çok kuru ve çok rahatsız oluyorum ya,cerave alayım o zaman ben de canım teşekkür ederim
Bir incele canim ben oldukca memnun kaldim hem icerigi temiz hem de kokusuz. Midem hala hemen bulanabildigi icin kokan yaglar kremlerle anlasamiyorum

Bir incele canim ben oldukca memnun kaldim hem icerigi temiz hem de kokusuz. Midem hala hemen bulanabildigi icin kokan yaglar kremlerle anlasamiyorum
2 gündür ben de çok kötüydüm ya acillik filan oldum,her gece iki priliam içmezsem gündüzleri bitik durumdayım.Bilmiyorum ne zamana geçecek,cerave vücut nemlendirici olarak mı geçiyordu bu ürün ?

Kozyatağı acıbadem Cem ficicioglu na yaptıracağım aynı zamanda tüp bebek drum kendisi takiplerimi de yapıyor ben memnunum

Kozyatağı acıbadem Cem ficicioglu na yaptıracağım aynı zamanda tüp bebek drum kendisi takiplerimi de yapıyor ben memnunum
Çok teşekkür ederim mesajınız için.
Hastane olarak Acıbadem Kozyatağı aklımızda idi. Tam ordan bir tavsiyede bulunmuşsunuz

benim ilk ama hissetmeye başladım doktora sordum evet bu haftada başlar dedi
Ya maşallah bende sanki hissettim gibi oldu bugün 16+4 de.
Tam olarak hissetmiyorum ikisinin arasında 12 yıl var sanırım ondan
Maşallah ilk heyecan gibi olmuştur insan unutuyor cidden benim 3 sene önceydi altı üstü ilk gibi emin olamadım hissedip hissetmediğime

Çok teşekkür ederim mesajınız için.
Hastane olarak Acıbadem Kozyatağı aklımızda idi. Tam ordan bir tavsiyede bulunmuşsunuz
Rica ederim yeni serklaj oldum orada doğum katında kaldım hemşireleri o kadar ilgili ve anlayışlı ki bayıldım

Reactions: Uva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…