- 2 Mayıs 2025
- 40
- 47
- 3
- 36
Canım ben de diş ilthabı için gittim Dr a agrı çekip strestense parola hfifletmen bebek için daha iyi dedi Dr. Bana . Ben şunu gördüm ne kadar pozitif olursak o kadar rahatlıyorlar bebeklerimiz hissediyor herseyi. Vicdan yapma sonuçta ileşmen gerekiyor. Ama hamilelikte hastalık tam bir zorluk. Geçince bir kaç güne çok iyi olacksın. Geçmiş olsun şuan nasılsın.Kızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana
10. - 14. haftalarda mideye yanmam olmuştu o zaman şurup olanını kullanmıştım iyi geliyordurennie kullanıp iyi gelen var mı
canım bizim de önce kız sonra erkek olanlardanSlm kızlar ben de kontrole gittim 14+0 olduk bakalım. Dr cinsiyeti için erkek dedi ama ben de daha değişir dedim3 hafta önce kıza benziyor demişti
Bu haftadan sonra değişir mi sizce
Bizimde 13. 15. De kız denildi 16. Haftada erkeğe dondu detaylıda netleşecekSlm kızlar ben de kontrole gittim 14+0 olduk bakalım. Dr cinsiyeti için erkek dedi ama ben de daha değişir dedim3 hafta önce kıza benziyor demişti
Bu haftadan sonra değişir mi sizce
Canım kendini korkutma hemen ama mutlaka kadın doğum acile görün vakit kaybetmeAkıl verin 15 haftalık şuan ve şimdi WC de silerken peceteye kan geldi biraz akıntıyla karışık bişey olmuştudur bebegimd
Keremtosa prenses geliyorGünaydın kızlarr dün yazamadım, kontrol cok güzel geçti. KIZIM OLUYOR
Ay ben de orda yaptırdım net kaç günde çıktı acaba
Tam 4 haftada çıktı bizimki
Aynısı bende olur dün akşam yerimden kalkacak durumda değildim bide şehir dışındayız arabamız da yok. Yorgunluktandır dedim parol içip uyudum sabah belirtilerim de kaybolmuştu hemen acile gittim çok şükür kalp atışını duydumAkıl verin 15 haftalık şuan ve şimdi WC de silerken peceteye kan geldi biraz akıntıyla karışık bişey olmuştudur bebegimd
Hala iyileşemedim ve düzgün beslenemiyorum ama ilk zamanlardaki kadar kötü de değilim çok şükürCanım ben de diş ilthabı için gittim Dr a agrı çekip strestense parola hfifletmen bebek için daha iyi dedi Dr. Bana . Ben şunu gördüm ne kadar pozitif olursak o kadar rahatlıyorlar bebeklerimiz hissediyor herseyi. Vicdan yapma sonuçta ileşmen gerekiyor. Ama hamilelikte hastalık tam bir zorluk. Geçince bir kaç güne çok iyi olacksın. Geçmiş olsun şuan nasılsın.
Canım acilden ziyade önce kendi doktoruna sorabilirsin. Yada kardiyolojiye görün. Benim doktor bir anlık yükselmesi değil sürekli yüksek seyretmesi önemli dedi. Ama 13-9 14-10 hep böyle ise ilaç başlanıyor. Benim günde 2 tansiyon ilacı ile 13-9 çıkıyor. Doktor 14/9 da sabitlenirse ilacı 3 e çıkar demişyiKızlar normalde düşük tansiyonu biriyim 7/5 8/5 çıkar. İki gündür 14/10 13/9 civarı çıkıyor dinlenince düşüyor sonra yine yükseliyor.bas ağrım arttıginda tansiyon yükseldiğini anlıyorum.sizce acile gitmeli miyim
Özel doktor takipli değilim devlete gidiyorum.o yüzden sorabilecegim bı doktor yokCanım acilden ziyade önce kendi doktoruna sorabilirsin. Yada kardiyolojiye görün. Benim doktor bir anlık yükselmesi değil sürekli yüksek seyretmesi önemli dedi. Ama 13-9 14-10 hep böyle ise ilaç başlanıyor. Benim günde 2 tansiyon ilacı ile 13-9 çıkıyor. Doktor 14/9 da sabitlenirse ilacı 3 e çıkar demişyi
İnşallah yorgunluktanfır 1saattir göbek deliğimi izliyorum iner kalkardı belirti yok şimdi sonuclar cikcak arabada bekliyoz damar yolu açtılar bide kolumda takılı neden bilmemAynısı bende olur dün akşam yerimden kalkacak durumda değildim bide şehir dışındayız arabamız da yok. Yorgunluktandır dedim parol içip uyudum sabah belirtilerim de kaybolmuştu hemen acile gittim çok şükür kalp atışını duydumAllah'ım hepimizin yavrusunu korusun kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin Allah'ım
Yaaaaaa ecooossss cok sevindim kusummm ne guzel bir haber buGünaydın kızlarr dün yazamadım, kontrol cok güzel geçti. KIZIM OLUYOR
Ben kullanıyorum. Clexane 0.4luk. Daha önceden pıhtı sorunum olmuştu, doktora anlatınca önlem olarak verdi. Dozu kaça çektiler ve kaçıncı haftadasiniz? D-dimer bakıp mi arttırdılar?Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı onun dozunu da arttırdık
Hamileliğimizin keyfini çıkarmaya stress skntı yapmaya son verme kararı aldım dün bi aydınlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?