- 16 Mart 2025
- 620
- 1.239
- 28
- 38
Yaa ne kadar güzel olmuş. BayıldımKızlar geçen hafta kendi ellerimle yaptığım minik bir pastayla oğlumuza hatıra kalsın diye baş başa cinsiyet kutlaması yaptık eşimle. Sizinle paylaşmayı çok istiyordum. Bugüne kısmetmiş
Canını sıkma sakın. Herseye dikkat etmeleri hemen müdahale etmeleri güzel birsey. Bir sorun yaşanmadan önlem alınıyor. Sen strese girme. Olumlu tarafından bak. İkiz gebelik daha titizlikle takip ediliyor. Allahin izniyle bir sorun olmaz inşallahDün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .
inşallah canım çok teşekkür ederim .Rabbime dua etmekten başka bir çaremiz yokCanını sıkma sakın. Herseye dikkat etmeleri hemen müdahale etmeleri güzel birsey. Bir sorun yaşanmadan önlem alınıyor. Sen strese girme. Olumlu tarafından bak. İkiz gebelik daha titizlikle takip ediliyor. Allahin izniyle bir sorun olmaz inşallah
Teşekkür ederim canımYaa ne kadar güzel olmuş. Bayıldım
Canım su azlığı veya fazlalığı hakkında bir bilgim yok ama genelde duyduğumuz kadarıyla ikiz gebeliklerde bu tarz şeyler olabiliyor. Bence hiç canını sıkma. Stres her şeyi ekstra etkiliyor.Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .
bu zamana kadar geldik çok şükür rabbim yardımeder inşallah.Desteğin için teşekkür ederim canımCanım su azlığı veya fazlalığı hakkında bir bilgim yok ama genelde duyduğumuz kadarıyla ikiz gebeliklerde bu tarz şeyler olabiliyor. Bence hiç canını sıkma. Stres her şeyi ekstra etkiliyor.
canım dendiği gibi her şeye dikkat edip takip ediliyor. ki senin ikiz gebelik ekstra dikkat ediyorlar. su seviyesi çok çok az olsa seni eve yollamazlardı öyle düşün. bol su içeren meyveler yiyebilirsin. suyu arttıran sebze meyveler vardı ilk gebeliğimde yiyordum. havucu hatırlıyorum, bir de karpuz vs yiyebilirsininşallah canım çok teşekkür ederim .Rabbime dua etmekten başka bir çaremiz yok
evet haklısın il dışından gittiğimi biliyor acil bişi olsa yatırırdı diye düşünüyorum.1 hafta sonra gel dediğine göre korkulacak seviyede değil. İçim biraz rahatladı iyiki varsınız kızlarcanım dendiği gibi her şeye dikkat edip takip ediliyor. ki senin ikiz gebelik ekstra dikkat ediyorlar. su seviyesi çok çok az olsa seni eve yollamazlardı öyle düşün. bol su içeren meyveler yiyebilirsin. suyu arttıran sebze meyveler vardı ilk gebeliğimde yiyordum. havucu hatırlıyorum, bir de karpuz vs yiyebilirsin
bu süreçte korku, kaygı neler yaşıyoruz neler. benim bu ikinci ama her muayene öncesi mahvoluyorum bir şey olmuş mudur diye. yani hissettiklerin endişen çok normal ayarında olması önemli. bol meyve ye canım bir hafta su gibi geçer.evet haklısın il dışından gittiğimi biliyor acil bişi olsa yatırırdı diye düşünüyorum.1 hafta sonra gel dediğine göre korkulacak seviyede değil. İçim biraz rahatladı iyiki varsınız kızlar
bir doğsalar vaktinde sağlıklıca hepimiz o zaman rahatlayacağız herhalde. Stresi azaltıp suyu arttıracağım .Rabbim bebeklerimizi korusun inşallahbu süreçte korku, kaygı neler yaşıyoruz neler. benim bu ikinci ama her muayene öncesi mahvoluyorum bir şey olmuş mudur diye. yani hissettiklerin endişen çok normal ayarında olması önemli. bol meyve ye canım bir hafta su gibi geçer.
Merhaba çok geçmiş olsun, inşallah düzelir bir an önce, havuç suyunun bebeğin suyunu arttırdığını duymuştum bilmiyorum belki faydası olur internette araştırıp deneyebilirsiniz, bunun dışında bol bol su içerseniz o da belki. Sağlıkla gelsin bebeklerinizDün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az .
Allah razı olsun inşallah pazartesi günü güzel haberler veririm sizeMerhaba çok geçmiş olsun, inşallah düzelir bir an önce, havuç suyunun bebeğin suyunu arttırdığını duymuştum bilmiyorum belki faydası olur internette araştırıp deneyebilirsiniz, bunun dışında bol bol su içerseniz o da belki. Sağlıkla gelsin bebekleriniz
Canım bunun için havuç suyu tavsiye ediyorlardı. Arkadaşımda da olmuştu öyle hatırlıyorum. İstersen bi doktoruna söyle onay verirse kullan. Arkadaşımın da su azlığı olmuştu sonra havuç suyu ile normale döndü. Ama onu da günde 1-2 havuç suyu olacak şekilde tüketiyordu. Daha fazlası yüksek a vitamini olduğu için çok da tavsiye edilmiyor. Ben de 2-3 günde bir tüketiyorum. Doktorum tüketebilirsin iyi olur dedievet haklısın il dışından gittiğimi biliyor acil bişi olsa yatırırdı diye düşünüyorum.1 hafta sonra gel dediğine göre korkulacak seviyede değil. İçim biraz rahatladı iyiki varsınız kızlar
gecmis olsun canim insallah iyi olursunuz. havucla elma suyunu birlikte icmek suyu artiriyormus bir kac gun once okumustum bir arastir istersen belki ise yararbir doğsalar vaktinde sağlıklıca hepimiz o zaman rahatlayacağız herhalde. Stresi azaltıp suyu arttıracağım .Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Doktorum özellikle söylemişti o yüzden şaşırdım şuan bu bilgiyeİstersen dr a istersen google a sor tam tersi düşürürçok geçmiş olsun
Harika görünüyor ellerine sağlıkkKızlar geçen hafta kendi ellerimle yaptığım minik bir pastayla oğlumuza hatıra kalsın diye baş başa cinsiyet kutlaması yaptık eşimle. Sizinle paylaşmayı çok istiyordum. Bugüne kısmetmiş
dün içmeye başladım günde 1 bardak olacak sekilde 1 bardak tüketeceğim . Sütlaç da iyi geliyormuş birde onu yiyeceğim .Tüm tuşlara bastım suyu da artırdığım zaman Allahın izniyle artacak inanıyorumCanım bunun için havuç suyu tavsiye ediyorlardı. Arkadaşımda da olmuştu öyle hatırlıyorum. İstersen bi doktoruna söyle onay verirse kullan. Arkadaşımın da su azlığı olmuştu sonra havuç suyu ile normale döndü. Ama onu da günde 1-2 havuç suyu olacak şekilde tüketiyordu. Daha fazlası yüksek a vitamini olduğu için çok da tavsiye edilmiyor. Ben de 2-3 günde bir tüketiyorum. Doktorum tüketebilirsin iyi olur dedi
Teşekkür ederim canımHarika görünüyor ellerine sağlıkk
onu da deneyim canım teşekkür ederim bilgi verdiğin içingecmis olsun canim insallah iyi olursunuz. havucla elma suyunu birlikte icmek suyu artiriyormus bir kac gun once okumustum bir arastir istersen belki ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?