- 28 Mart 2025
- 343
- 213
- 18
- 37
Artacak bak görürsün . Havuçonu da deneyim canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Ben asla bırakamıyorum çayı açık içmeye çalışıyorumArtacak bak görürsün . Havuçbu aylarda gebe için çok faydaliymis a vitamini de destekliyor .tabiki her yediğimiz abartmadan olmalı. Çayla aranız nasıl ya doktorunuz çay kahveyle ilgili yorum yaptı mi iyi değil tabi de biraktinizmi
O nasıl bir doktormuş ya bu ne rahatlık yiğidimBen veet in hassas ciltler icin olanini kullaniyorum yillardir, hamilelikle bir yalan oldu tabi. Hamilelik oncesi obur doktoruma sormustum kimyasalinin ne derece zararli oldugunu, ona dikkat edip kullanmayacaksan yedigin her meyve sebzenin gidanin organikligini, ictigin suyun mineral degerinden ph degerine kdr herseyini de sorgulaman gerekir demistiama tani hamilelik soz konusu oldu mu isler degisebilir gecen gun de kayinvalidem 3-5 dk beklehen bir merhem ne kadar zararli olabilir dedi aklimi celdi
Benim doktorum geçen gün hiç tüketme dedi ben de her gün bi ıce latte içiyordum, haftada iki maksimum dedi neden bu kadar katı bu konuda anlamadımArtacak bak görürsün . Havuçbu aylarda gebe için çok faydaliymis a vitamini de destekliyor .tabiki her yediğimiz abartmadan olmalı. Çayla aranız nasıl ya doktorunuz çay kahveyle ilgili yorum yaptı mi iyi değil tabi de biraktinizmi
Benimki de katı o yüzden uzun zaman oldu kahve içmeyeliBenim doktorum geçen gün hiç tüketme dedi ben de her gün bi ıce latte içiyordum, haftada iki maksimum dedi neden bu kadar katı bu konuda anlamadım
Kızlar ben açıkçası sormadım hiç doktora. Ama hamile kalınca direk kahve yi bıraktım. Benim tansiyonumu çıkarıyordu bu da gebelikte hiç istenmeyen birşey. Belki bu sebeple doktorlarınız yasaklamış olabilir.Benimki de katı o yüzden uzun zaman oldu kahve içmeyeliacaba neden böyle bir yaklaşım var
alt kaç çıktı benim de yüksekKızlar benim kolesterol ve alt değerim yüksek çıktı bunu yaşayan var mı? Kolesterol için hamilelikte olabilir yürüyüş yap hayvansal proteini azalt falan dediler ama alt’yi takip edelim dediler. Karaciğer enzimleri ile ilgili ya bir de önemli. Bir de başka bir tür bakteri türemiş idrarımda bu kez de augmentin başladık. Son olarak detaylıya gittim geçen hafta her şey güzel şükür. Doktorum dışında her şey iyiydi anladığım kadarıyla
Doğru bak kahve yükseltir o yüzden söylemiş olabilirler. Daha ben 6 haftalıkken söylemişti doktor içme diye sonra zorlamadımKızlar ben açıkçası sormadım hiç doktora. Ama hamile kalınca direk kahve yi bıraktım. Benim tansiyonumu çıkarıyordu bu da gebelikte hiç istenmeyen birşey. Belki bu sebeple doktorlarınız yasaklamış olabilir.
Benim de ettigim cok sey var ama bir o kadar da abartidan uzak duruyorum, cok sukur bebis de guzel guzel gelistigi icin takmiyorum artik ictigim bir kahveye veya cayaO nasıl bir doktormuş ya bu ne rahatlık yiğidimve evet dikkat ediyorum organik olmayan şeye aşermiyorum da
çay ve tuzu azaltalım dedi. Sütlaç önerdi bolu su inş bir haftaya kadar artar suyuArtacak bak görürsün . Havuçbu aylarda gebe için çok faydaliymis a vitamini de destekliyor .tabiki her yediğimiz abartmadan olmalı. Çayla aranız nasıl ya doktorunuz çay kahveyle ilgili yorum yaptı mi iyi değil tabi de biraktinizmi
çay ve tuzu azaltalım dedi. Sütlaç önerdi bolu su inş bir haftaya kadar artar suyu
Evet bende de oluyor ani kalktığımda felan özellikle .ayağa kalkmaya korkar oldum magnezyumdan sonra azaldı sanki benimki.kasik agrimda çok ya bir iş yapayım parcalaniyorr sankikızlar sol kasığımda bazen de ikisinde de birden bıçak girer gibi bir ağrı oluyor. normal mi bu haftalarda?
İnşallah canımdün içmeye başladım günde 1 bardak olacak sekilde 1 bardak tüketeceğim . Sütlaç da iyi geliyormuş birde onu yiyeceğim .Tüm tuşlara bastım suyu da artırdığım zaman Allahın izniyle artacak inanıyorum
dün içmeye başladım günde 1 bardak olacak sekilde 1 bardak tüketeceğim . Sütlaç da iyi geliyormuş birde onu yiyeceğim .Tüm tuşlara bastım suyu da artırdığım zaman Allahın izniyle artacak inanıyorum
ben her gün magnezyum da içiyorum. şu an üşüttüğüm için sürekli hapşuruyorum ve kasık ağrım da yeni başladı. bu mu tetikledi anlamadım..Evet bende de oluyor ani kalktığımda felan özellikle .ayağa kalkmaya korkar oldum magnezyumdan sonra azaldı sanki benimki.kasik agrimda çok ya bir iş yapayım parcalaniyorr sanki
Yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama ben de yaşadım bu şekilde önce gaz sancısı mı diye takip ettim geçmeyince ve akıntı da olunca enfeksiyondan şüphelenmiştim. Takip edin siz de hem akıntı hem ağrı durumunukızlar sol kasığımda bazen de ikisinde de birden bıçak girer gibi bir ağrı oluyor. normal mi bu haftalarda?
teşekkür ederim. enfeksiyon vardı zaten ama son antibiyotiğimi sabah içtim. o nedenle değildir inşallah enfeksiyon geçmiştir diye umuyorumYanlış yönlendirmeyeyim sizi ama ben de yaşadım bu şekilde önce gaz sancısı mı diye takip ettim geçmeyince ve akıntı da olunca enfeksiyondan şüphelenmiştim. Takip edin siz de hem akıntı hem ağrı durumunu
Geçmiştir son bi yoklamıştır gitmeden diye düşünelimteşekkür ederim. enfeksiyon vardı zaten ama son antibiyotiğimi sabah içtim. o nedenle değildir inşallah enfeksiyon geçmiştir diye umuyorum
valla ben de mersindeyim hava çok sıcak. klima mağduru oldum çok fena üşüttüm kendi kendime iyileşmeye çalışıyorumGeçmiştir son bi yoklamıştır gitmeden diye düşünelimüşütmemeye çalışın ben İzmirdeyim bazen ayağıma çorap giyiyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?