- 19 Aralık 2023
- 1.486
- 844
- 43
Aynısı geldi başıma klima altında sadece yemek yedim 5 dk hemen karın ağrısı hapşırıklarvalla ben de mersindeyim hava çok sıcak. klima mağduru oldum çok fena üşüttüm kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum
geçmiş olsun size de nasıl iyileştiniz ne yapmalıyım. geçmiyor bir türlü yaAynısı geldi başıma klima altında sadece yemek yedim 5 dk hemen karın ağrısı hapşırıklarüstümü örtüyorum artık klima açıksa
Bol su içip meyve yersen biraz da elleri ayakları sıcak tutarsan bence geçecektirgeçmiş olsun size de nasıl iyileştiniz ne yapmalıyım. geçmiyor bir türlü ya
Bugün eşim ilk defa elini karnıma koyduğunda çok güçlü bir tekme hissetti. Çok komik bir andı çünkü aşırı ürperdiTüyleri diken diken oldu korktu biraz. Ben 18. haftadan beri hissediyorum tekmeleri ama o net olarak ilk defa hissetmiş oldu. Ve artık karnımı açıp tekmeleri seyredebiliyoruz. Vurduğu yeri çok rahat görebiliyoruz. 22 haftalık olduk. Yakında grubumuzda hissetmeyen kalmayacaktır inşallah
Enfeksiyon belirtiniz var mıydıKızlar benim kolesterol ve alt değerim yüksek çıktı bunu yaşayan var mı? Kolesterol için hamilelikte olabilir yürüyüş yap hayvansal proteini azalt falan dediler ama alt’yi takip edelim dediler. Karaciğer enzimleri ile ilgili ya bir de önemli. Bir de başka bir tür bakteri türemiş idrarımda bu kez de augmentin başladık. Son olarak detaylıya gittim geçen hafta her şey güzel şükür. Doktorum dışında her şey iyiydi anladığım kadarıyla
Uçuğunuz çıktıysa artık asiviral etki etmez boş yere kullanmış olursunuz ben de başlarda çok uçukla savaştımKızlar bende uçukla savaşıyorum bu ara. Aynı anda 4-5 tane uçuk çıktı dudağımda . Doktora sordum asiviral krem kullanabileceğimi söyledi. Daha öncede konusu geçmişti yaşayan arkadaş varsa bilgisi olsun.
Buarada C cilekcanavari Bayadır yok sanki. Kuzum iyi misin nasıl gidiyor
Ayy ben hissediyorumm oynadığında karnıma baktığım an duruyorBugün eşim ilk defa elini karnıma koyduğunda çok güçlü bir tekme hissetti. Çok komik bir andı çünkü aşırı ürperdiTüyleri diken diken oldu korktu biraz. Ben 18. haftadan beri hissediyorum tekmeleri ama o net olarak ilk defa hissetmiş oldu. Ve artık karnımı açıp tekmeleri seyredebiliyoruz. Vurduğu yeri çok rahat görebiliyoruz. 22 haftalık olduk. Yakında grubumuzda hissetmeyen kalmayacaktır inşallah
Detaylıyı siyah beyz ekranlamı yaptıkar canım yoksa renkli ultrasonla mıKızlar selam
Bugün detaylı ultrason günümüzdü çok şükür çok güzel geçti bir saatten fazla gördüm oğluşumu kıpır kıpırdı doktor herseyini inceledi sadece kalbinde ufak bir parlaklık var dedi ama başka bir yerinde birşey çıkmadığı için sorun teşkil etmez zamanla geçer dedi o kadar güzeldi ki öyle uzun uzun izlemek baya baya da bana benziyor burnu falan doktor bile söyledi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu gerçekten bambaşka biseymis
Hiç bilmiyorum kafein sevmiyoruz dedi ama ben bazen içiyorum ya ne yapayım annem bana hamileyken içtiği çayın haddi hesabı yokmuşBenimki de katı o yüzden uzun zaman oldu kahve içmeyeliacaba neden böyle bir yaklaşım var
Karadeniz genlerim beni çok zorluyor çay konusundaHiç bilmiyorum kafein sevmiyoruz dedi ama ben bazen içiyorum ya ne yapayım annem bana hamileyken içtiği çayın haddi hesabı yokmuşbir şey olmaz inşallah
Yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama ben de yaşadım bu şekilde önce g
Acik olarak tuketsek sorun olmaz diye düşünüyorumKaradeniz genlerim beni çok zorluyor çay konusundaaşeriyorum bazen resmen.
Inanki 1 günde o kadar fark oluyor ki. Bebişim epey büyüdü ve kuvvetlendi. Cumartesi de kontrolüm var. En son geçen hafta detaylıya gitmiştim. Çok şükür güzel geçti. Gayet iyiydi bebeğim. 430 gr 27 cm olmuştu. Bakalım cumartesi artık 500 gr olur herhalde. Kıpırdaması rahatlattı ama değil mi? Stres azalmış oldu.Oyy tahmin ediyorum ne yaşadığınızıbende 18. Haftadan beri hafif hafif hissediyordum. Şimdi 19 bitti sayılır. Her zaman değil ama bazen güçlü savuruyor sanırım ayağını, zıplıyorum resmen zıplamamın sebebi acıması yada gücü değil. İnsanın içinde bir tuhaflık oluyor bazen aay ayyy falan yapıyorum. Çok değişik birşey tarifi çok zor değil mi yaaa
Valla normal ultrasondaki gibi siyah beyaz gözüküyordu ama daha netti renkli fotoğraflarını da çekti yüzünün baya ellerini ayaklarını heryerini net gördükDetaylıyı siyah beyz ekranlamı yaptıkar canım yoksa renkli ultrasonla mı
Yaa bu bana da çok olmuştu. Eşime çabuk gel diyordum. O elini koyunca hiç kipirdamıyorduAyy ben hissediyorumm oynadığında karnıma baktığım an duruyorsanki beni görüyor anlayamıyorum kıpır kıpır oluyo bazen eşim elini koyunca duruyo tık diye bende elimi koyunca duruyo genelde bi aya falan olucak inşallj senin dediğin 21. Haftadayım ama :)
Karnınız nasıl peki . Benimki olduğundan büyük sanki ve genel olarak sert . MaşallahYaa bu bana da çok olmuştu. Eşime çabuk gel diyordum. O elini koyunca hiç kipirdamıyorduOysa ben epey kuvvetli hissediyordum. Ama merak etme. Bir günde bile çok fark oluyor. Sanki bir anda büyüyüp kuvvetleniyor. Benimde 3 gündür gözle görülür hale geldi hareketleri ama eşime hiç denk gelmiyordu. Sonunda o da gördü, hissetti. Çok güzel bir andı
Yaa çok güzel benim de doğum 18 kasım. Ve yarın detaylıya gıtcem çok heyecanlıyım. 16 haftadan beri görmüyorum. Kim bilir nasıl büyümüştür minik kızımInanki 1 günde o kadar fark oluyor ki. Bebişim epey büyüdü ve kuvvetlendi. Cumartesi de kontrolüm var. En son geçen hafta detaylıya gitmiştim. Çok şükür güzel geçti. Gayet iyiydi bebeğim. 430 gr 27 cm olmuştu. Bakalım cumartesi artık 500 gr olur herhalde. Kıpırdaması rahatlattı ama değil mi? Stres azalmış oldu.
Epey büyüdü göbeğim. Ama özellikle akşama doğru taş gibi sertlesiyor. Eğilme çömelme gerektiren hareketler zorlamaya başladı. Birde ben artık kısa mesafe yürüyüşlerde bile zorlanıyorum. Bir 10 dk içinde kasıklara kramp gibi, bıçak batması gibi ağrı giriyor.Karnınız nasıl peki . Benimki olduğundan büyük sanki ve genel olarak sert . Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?