İnaşşah canım darısı bizllereeYaa bu bana da çok olmuştu. Eşime çabuk gel diyordum. O elini koyunca hiç kipirdamıyorduOysa ben epey kuvvetli hissediyordum. Ama merak etme. Bir günde bile çok fark oluyor. Sanki bir anda büyüyüp kuvvetleniyor. Benimde 3 gündür gözle görülür hale geldi hareketleri ama eşime hiç denk gelmiyordu. Sonunda o da gördü, hissetti. Çok güzel bir andı
Öyle öyle çok aşerirsem çaydan azıcık içiyorum açık şekildeAcik olarak tuketsek sorun olmaz diye düşünüyorumkahve de iki fincan
Canımm çok geçmiş olsun ya uçuk neden oldu acaba?Kızlar bende uçukla savaşıyorum bu ara. Aynı anda 4-5 tane uçuk çıktı dudağımda . Doktora sordum asiviral krem kullanabileceğimi söyledi. Daha öncede konusu geçmişti yaşayan arkadaş varsa bilgisi olsun.
Buarada C cilekcanavari Bayadır yok sanki. Kuzum iyi misin nasıl gidiyor
Canımm çok geçmiş olsun ya uçuk neden oldu acaba?
İyiyim vallahi buralardayım, arada girip okuyorum ama çok aktif olmadım doğru. İzmir sıcağı malûm, yaz geldiğinden beri ev iş arası bi işkence söz konusu. Birde şu son 1 haftaya kadar kasık ve bel ağrılarım çok fazlaydı kuzum pek tadım tuzum yoktu. 1 haftadır iyiyim şükür toparlandı ağrılar, vücut alıstı belki gebeliğe. Teşekkür ederim sorduğun merak ettiğin için
Ay benmde kayıtlarda var alfamet ama henüz başlamadığım için darlamıyolar, ilk haftalarda cok aramıslardıÇok şükür canım geçmiş olsunevet hava aşırı sıcak zor geliyor iyice ama yinede Allahtan idare ediyoruz son zamanlarımız yaza gelse daha da zor olurdu belki. Çok çıkmamaya çalışıyorum ben dışarı malum tansiyon takipteyim.
Sağlık ocağı riskli gebeliğe almış alfamet kullandığım için her hafta arıyor
Sen naptın aşıyı oldun mu canım .
Ben kanguru babybjörn mini 3d modelini aldim daha bugun canim, kalca cikigi olmamasi icin en uygun tasarima sahipmis piyasadakiler icinde. Bir yasa kadar kullanimi mini modelinin, zaten o noktadan sonra ayaklanacagi icin zaptedemeyiz kanguruda gibi geldiSelam güzel annelersıcaklar okul tatili falan derken iyice yorgun düştüm. 2.cocugum olacak ama sanki hiç olmamış gibi alışveriş konusunda baya tedirgin gidiyorum. Ne alacağımı ne kadar alacağımı bilemiyorum. Bu ara onlara takmış durumdayım:) bebek arabası puset işini tamamladık simdi kanguru ve ana kucagi arastirmasindayim alışveriş konusunda fikir alışverişleri yapalim mi?
Ben badger 50 faktör kullanıyorum memnunum ama cildim çok kuru sizin kuru değilse ağır gelebilirKızlar günaydın,bana güneş kremi önerisi yapabilir misiniz? Suya dayanıklı, tatile gidicez. Evde bu var ama yeterli olur mu acaba bilemiyorum.
Canım sadece idrarda koku oluyor benim onunla fark edip gidiyorum iki seferdirEnfeksiyon belirtiniz var mıydı
Ben de çay kahve içiyorum arada. Eskisi gibi değilim ama pestisit olayını ciddiye alıyorum. Canım bu arada puset olarak ne almıştın?Benim de ettigim cok sey var ama bir o kadar da abartidan uzak duruyorum, cok sukur bebis de guzel guzel gelistigi icin takmiyorum artik ictigim bir kahveye veya caya
Doktor nasıl yorumladı benim kendi doktoruma gitme şansım olmadıalt kaç çıktı benim de yüksek
benim doktorum önemli görmedi 84'ü. senin kaç değerin doktor bişey dedi miDoktor nasıl yorumladı benim kendi doktoruma gitme şansım olmadı
Mamas&Papas in Strada modelini almistim canimBen de çay kahve içiyorum arada. Eskisi gibi değilim ama pestisit olayını ciddiye alıyorum. Canım bu arada puset olarak ne almıştın?
Teşekkür ederim sipariş vereyimBen badger 50 faktör kullanıyorum memnunum ama cildim çok kuru sizin kuru değilse ağır gelebilir
Gebeliğini bildirdin mi canım veya beta için sağlık ocağındamı kan verdinnKızlar, bilmediğim için soruyorum. Özel takipliyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama beni hiç aramadılar da. Eski sağlık ocağıma da hiç gitmemiştim ama daha hamile değilken bile aramıştı çok kez. Anlamadım sistemsel bi sorun mu acaba ilgisizlik mi var sizde nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?