Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
İnaşşah canım darısı bizlleree maşallah sanada

Canımm çok geçmiş olsun ya uçuk neden oldu acaba?
İyiyim vallahi buralardayım, arada girip okuyorum ama çok aktif olmadım doğru. İzmir sıcağı malûm, yaz geldiğinden beri ev iş arası bi işkence söz konusu. Birde şu son 1 haftaya kadar kasık ve bel ağrılarım çok fazlaydı kuzum pek tadım tuzum yoktu. 1 haftadır iyiyim şükür toparlandı ağrılar, vücut alıstı belki gebeliğe. Teşekkür ederim sorduğun merak ettiğin için

Çok şükür canım geçmiş olsun evet hava aşırı sıcak zor geliyor iyice ama yinede Allahtan idare ediyoruz son zamanlarımız yaza gelse daha da zor olurdu belki. Çok çıkmamaya çalışıyorum ben dışarı malum tansiyon takipteyim.
Sağlık ocağı riskli gebeliğe almış alfamet kullandığım için her hafta arıyor
Sen naptın aşıyı oldun mu canım .

Ay benmde kayıtlarda var alfamet ama henüz başlamadığım için darlamıyolar, ilk haftalarda cok aramıslardı aşıyı 16 temmuzda olcam ilk dozu. 18inde de şeker yüklemesi yapılacak hastanede. Sen oldun mu aşı

kizlar bu gun bir kac kez belimde en altda belin bitiminde ani iyne batmasi gibi bisey oldu o agrida bacagima vurdu sol arka taraftan. kimsede oldumu acaba neden olsun internetde baktim sinir sikismasi falan yaziyordu

Selam kızlar benim göbüş iyice büyüdü ve gerildi ya. Bide 6.aydan sonra bebek daha hızlı büyüyormuş nasıl olacak ben biraz korkmaya başladım

Selam güzel anneler sıcaklar okul tatili falan derken iyice yorgun düştüm. 2.cocugum olacak ama sanki hiç olmamış gibi alışveriş konusunda baya tedirgin gidiyorum. Ne alacağımı ne kadar alacağımı bilemiyorum. Bu ara onlara takmış durumdayım:) bebek arabası puset işini tamamladık simdi kanguru ve ana kucagi arastirmasindayim alışveriş konusunda fikir alışverişleri yapalim mi?

Ben kanguru babybjörn mini 3d modelini aldim daha bugun canim, kalca cikigi olmamasi icin en uygun tasarima sahipmis piyasadakiler icinde. Bir yasa kadar kullanimi mini modelinin, zaten o noktadan sonra ayaklanacagi icin zaptedemeyiz kanguruda gibi geldi insallah durur ve sever kanguruda, kari koca cok hevesimiz vardi kanguruya asip gezmek konusunda, sirf kendimiz icin aldik yani

Kızlar ben uzun zamandır beşik olarak bunu istiyordum. Zaten Kraft marka bir park yatağımız var. Bu da odamıza koymak için yeterli olur diye düşündüm. Bugün sipariş oluşturdum. Bebeğim için aldığım ilk büyük parça. Allah içinde uyuduğu günleri görmeyi nasip etsin Bu tarz beşik isteyenlere tavsiye olsun diye atayım dedim. Yorumları da baya güzel.

Benim de ettigim cok sey var ama bir o kadar da abartidan uzak duruyorum, cok sukur bebis de guzel guzel gelistigi icin takmiyorum artik ictigim bir kahveye veya caya
Ben de çay kahve içiyorum arada. Eskisi gibi değilim ama pestisit olayını ciddiye alıyorum. Canım bu arada puset olarak ne almıştın?

kızlar ben bugün doktora gittim, her şey çok iyi şükür , öngörülen doğum tarihim için 9 Kasım dedi :) insan böyle olunca heyecanlanıyor , ayrıca nabzım biraz düşük çıktı, kahve içiyor musun sen dedi, hayır dedim , sen içebilirsin biraz nabzın artsın dedi yani benim için çok okey

Kızlar, bilmediğim için soruyorum. Özel takipliyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama beni hiç aramadılar da. Eski sağlık ocağıma da hiç gitmemiştim ama daha hamile değilken bile aramıştı çok kez. Anlamadım sistemsel bi sorun mu acaba ilgisizlik mi var sizde nasıl oldu?

Gebeliğini bildirdin mi canım veya beta için sağlık ocağındamı kan verdinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…