Bende heves ettim biraz kanguruyu. Oğlum temmuz doğumlu sıcakta oyle kucak kucağa gezememistik :) bu sefer kullanışlı olur bizim icin abimizin peşinde de kolaylik olur dedim bakalim artikBen kanguru babybjörn mini 3d modelini aldim daha bugun canim, kalca cikigi olmamasi icin en uygun tasarima sahipmis piyasadakiler icinde. Bir yasa kadar kullanimi mini modelinin, zaten o noktadan sonra ayaklanacagi icin zaptedemeyiz kanguruda gibi geldiinsallah durur ve sever kanguruda, kari koca cok hevesimiz vardi kanguruya asip gezmek konusunda, sirf kendimiz icin aldik yani
Benim sağlık ocağı kaydım memleketteydi. Ben şu an yaşadığım şehirde testler yaptırınca ve hamilelik bilgilerim eNabız’da gözükünce aradılar memleketteki sağlık ocağından. Kaydımı bulunduğum şehirdeki bir sağlık ocağına aldırmamı söylediler. Öyle de yaptım. Fakat hâlâ ne aşı için aradılar ne de başka bir şey için. Sağlık ocağına gidip ne zaman hamilelikle ilgili bir şey danışsam aile hekimi benim bir fikrim yok, doktoruna sor diyorKızlar, bilmediğim için soruyorum. Özel takipliyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama beni hiç aramadılar da. Eski sağlık ocağıma da hiç gitmemiştim ama daha hamile değilken bile aramıştı çok kez. Anlamadım sistemsel bi sorun mu acaba ilgisizlik mi var sizde nasıl oldu?
Selamlar, alışveriş konusu beni de zaman zaman çok geriyor neyden ne kadar almalıyım karar veremiyorum. Çok gereksiz alıp giyemeyeceği şeyleri doldurmak istemiyorum ilk başlarda çabuk büyüyorlar küçük geliyor alınanlar diyorlar kafam karışıyor :) Hastane çıkışı için ne yapacaksınız ben bi tane isimli takım yaptırmak istiyorum onun harici hemşireye verilen genelde lekenme vs oluyormuş hemşireye neler vermemiz gerekiyor ondan da emin değilim de alışveriş yapanlar bizimle de paylaşırsa gerçekten süper olurr. Ana kucağına ben çok para vermek istemedim açıkcası bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine hepsiburadadan mamma smile diye bir markanın ana kucağını alacağım. Kanguru olarak babyjörn düşündüm bel destekli. Biberon sterilazsyon makinesi almayı düşünen oldu mu peki gerekli mi sizce?Selam güzel annelersıcaklar okul tatili falan derken iyice yorgun düştüm. 2.cocugum olacak ama sanki hiç olmamış gibi alışveriş konusunda baya tedirgin gidiyorum. Ne alacağımı ne kadar alacağımı bilemiyorum. Bu ara onlara takmış durumdayım:) bebek arabası puset işini tamamladık simdi kanguru ve ana kucagi arastirmasindayim alışveriş konusunda fikir alışverişleri yapalim mi?
Bende daha öncelerde bu tarz ağrılar yaşadım kardeşim fizyoterapist siyatik vs olabilir normal ağrılar dedi esneme hareketleri vs yaparak atlattım şükür. adım atarken vs kalçam çekiyordu sanki acıyordu baya esneme+zorlamadan yürüyüşle geçti benim canım yine de çok kötüyse bi doktora gözükmekte fayda var tabiki. Bu arada bu haftalarda vajinada batma hissi yaşayanlarınız var mı?kizlar bu gun bir kac kez belimde en altda belin bitiminde ani iyne batmasi gibi bisey oldu o agrida bacagima vurdu sol arka taraftan. kimsede oldumu acaba neden olsun internetde baktim sinir sikismasi falan yaziyordu
Bende daha öncelerde bu tarz ağrılar yaşadım kardeşim fizyoterapist siyatik vs olabilir normal ağrılar dedi esneme hareketleri vs yaparak atlattım şükür. adım atarken vs kalçam çekiyordu sanki acıyordu baya esneme+zorlamadan yürüyüşle geçti benim canım yine de çok kötüyse bi doktora gözükmekte fayda var tabiki. Bu arada bu haftalarda vajinada batma hissi yaşayanlarınız var mı?
Beni aşı için darlayip duruyorlar önümüzdeki hafta gideceğim ama aramaları lazım aile hekiminizi değiştirebilirsiniz istersenizKızlar, bilmediğim için soruyorum. Özel takipliyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama beni hiç aramadılar da. Eski sağlık ocağıma da hiç gitmemiştim ama daha hamile değilken bile aramıştı çok kez. Anlamadım sistemsel bi sorun mu acaba ilgisizlik mi var sizde nasıl oldu?
Rica ederim pişman olmayacaksiniz eminimTeşekkür ederim sipariş vereyim
Merhabalar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yeşim Hocaya giden arkadaşlarım tavsiye ettiler. Memnun kaldınız mı nasıldı muayene ne kadar sürdü baya soru sordumİzmir Prof.dr Yeşim Bülbülden aldım bende 4 Temmuza. Fiyatı nakit 7 bin dediler.
tesekkur ederim canim. doktora gitmeme az kaldi zaten kontrole sorarim doktoradaBende daha öncelerde bu tarz ağrılar yaşadım kardeşim fizyoterapist siyatik vs olabilir normal ağrılar dedi esneme hareketleri vs yaparak atlattım şükür. adım atarken vs kalçam çekiyordu sanki acıyordu baya esneme+zorlamadan yürüyüşle geçti benim canım yine de çok kötüyse bi doktora gözükmekte fayda var tabiki. Bu arada bu haftalarda vajinada batma hissi yaşayanlarınız var mı?
İlk testlerimden beri hiç devlete ya da sağlıkocağına gitmedim ondan mı acabaGebeliğini bildirdin mi canım veya beta için sağlık ocağındamı kan verdinn
canım bazıları çok ilgili olugor bazıları ilgisizz ama eğer gebe olduğunu biliyorsa sağlık ocağı araması lazım 20. Haftada arıyolar onun dışında benide aramadılarr meselaa kaç haftalık oldun canım 20 haftadan sonra aşı varya onun için arıyolar çağırıyoladİlk testlerimden beri hiç devlete ya da sağlıkocağına gitmedim ondan mı acaba
Bende sling kullanımına çok heves ediyorum ama göründüğü kadar kolay mıdır hiçbir fikrim yok. Siz denediniz mi hiç?Bende heves ettim biraz kanguruyu. Oğlum temmuz doğumlu sıcakta oyle kucak kucağa gezememistik :) bu sefer kullanışlı olur bizim icin abimizin peşinde de kolaylik olur dedim bakalim artik
Merhaba. Benim boyum 1.60, kilom 60. Doktor 20. haftaya kadar kilo almazsan iyi olur çünkü ondan sonra baya alınıyor dedi. Şu an 20+1’deyim. Aynı kilo ile devam ediyorum. Belki buna göre hesaplayabilirsiniz diye düşündüm.Kızlar merhaba. Benim doktorum kilo alımıyla ilgili beni hiç bilgilendirmedi. Max kaç kilo almalıyım hangi haftaya kadar ne kadar almalıyım vs hiçbir bilgim yok. 50-55 kilo hamile kalanlar var mı aranızda doktoru ne gibi bir bilgilendirme yaptı?
Canım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadarKızlar merhaba. Benim doktorum kilo alımıyla ilgili beni hiç bilgilendirmedi. Max kaç kilo almalıyım hangi haftaya kadar ne kadar almalıyım vs hiçbir bilgim yok. 50-55 kilo hamile kalanlar var mı aranızda doktoru ne gibi bir bilgilendirme yaptı?
Ben kablosuz direkt memeye yapisan giyilebilir diye gecenlerden aldim canim mochi marka. Degerlendirmeleri cok cok iyiydikızlar ben bu göğüs sağma makinelerinden almak istiyorum, kablolu olanları , wifili olanları falan var sanırım. Aklımda üç marka var , Philips avent, momcozy ve lansinoh. Üç markaya da baktım, direkt göğsünde otomatik sayım yapabilenleri var , bu ürünlere bakıp araştıran var mı ne düşünüyorsunuz
Ben de 55 kilo hamile kaldım. Bebişlerimiz sağlıklı olsun daCanım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadar
Kilon sabitse ne mutlu sana, öyle konuşanlara bebeğin kilosu gayet iyi deyip geçiştir moralini bozma sakınBen de 55 kilo hamile kaldım. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da. Bana da insanlar sürekli bebek yeterli beslenmez kilo al diyip duruyor psikolojim etkilendi. Doktor da hiçbir şey demedi bu durumla ilgili. Ama demek ki 24. Haftaya kadar almamak da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?