Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende heves ettim biraz kanguruyu. Oğlum temmuz doğumlu sıcakta oyle kucak kucağa gezememistik :) bu sefer kullanışlı olur bizim icin abimizin peşinde de kolaylik olur dedim bakalim artik

Benim sağlık ocağı kaydım memleketteydi. Ben şu an yaşadığım şehirde testler yaptırınca ve hamilelik bilgilerim eNabız’da gözükünce aradılar memleketteki sağlık ocağından. Kaydımı bulunduğum şehirdeki bir sağlık ocağına aldırmamı söylediler. Öyle de yaptım. Fakat hâlâ ne aşı için aradılar ne de başka bir şey için. Sağlık ocağına gidip ne zaman hamilelikle ilgili bir şey danışsam aile hekimi benim bir fikrim yok, doktoruna sor diyor Sistemsel hatalar ya da umursamazlık olabiliyor maalesef. O yüzden gidip bilgi vermenizde fayda var bence.

Selamlar, alışveriş konusu beni de zaman zaman çok geriyor neyden ne kadar almalıyım karar veremiyorum. Çok gereksiz alıp giyemeyeceği şeyleri doldurmak istemiyorum ilk başlarda çabuk büyüyorlar küçük geliyor alınanlar diyorlar kafam karışıyor :) Hastane çıkışı için ne yapacaksınız ben bi tane isimli takım yaptırmak istiyorum onun harici hemşireye verilen genelde lekenme vs oluyormuş hemşireye neler vermemiz gerekiyor ondan da emin değilim de alışveriş yapanlar bizimle de paylaşırsa gerçekten süper olurr. Ana kucağına ben çok para vermek istemedim açıkcası bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine hepsiburadadan mamma smile diye bir markanın ana kucağını alacağım. Kanguru olarak babyjörn düşündüm bel destekli. Biberon sterilazsyon makinesi almayı düşünen oldu mu peki gerekli mi sizce?

kizlar bu gun bir kac kez belimde en altda belin bitiminde ani iyne batmasi gibi bisey oldu o agrida bacagima vurdu sol arka taraftan. kimsede oldumu acaba neden olsun internetde baktim sinir sikismasi falan yaziyordu
Bende daha öncelerde bu tarz ağrılar yaşadım kardeşim fizyoterapist siyatik vs olabilir normal ağrılar dedi esneme hareketleri vs yaparak atlattım şükür. adım atarken vs kalçam çekiyordu sanki acıyordu baya esneme+zorlamadan yürüyüşle geçti benim canım yine de çok kötüyse bi doktora gözükmekte fayda var tabiki. Bu arada bu haftalarda vajinada batma hissi yaşayanlarınız var mı?

Bu bana da oldu. Hatta gece uykumdan uyandırdı acısı ağrısı. Ertesi günü de sürekli değil ama bazen sağ ayağımın üstüne basarken çok zorlandım. Kalçamdan başlayıp belime ve bacağıma vuruyor gibiydi. 2 gün de kendiliğinden geçti, inş bir daha olmaz

kızlar ben bu göğüs sağma makinelerinden almak istiyorum, kablolu olanları , wifili olanları falan var sanırım. Aklımda üç marka var , Philips avent, momcozy ve lansinoh. Üç markaya da baktım, direkt göğsünde otomatik sayım yapabilenleri var , bu ürünlere bakıp araştıran var mı ne düşünüyorsunuz

Beni aşı için darlayip duruyorlar önümüzdeki hafta gideceğim ama aramaları lazım aile hekiminizi değiştirebilirsiniz isterseniz

tesekkur ederim canim. doktora gitmeme az kaldi zaten kontrole sorarim doktorada

İlk testlerimden beri hiç devlete ya da sağlıkocağına gitmedim ondan mı acaba
canım bazıları çok ilgili olugor bazıları ilgisizz ama eğer gebe olduğunu biliyorsa sağlık ocağı araması lazım 20. Haftada arıyolar onun dışında benide aramadılarr meselaa kaç haftalık oldun canım 20 haftadan sonra aşı varya onun için arıyolar çağırıyolad

Bende heves ettim biraz kanguruyu. Oğlum temmuz doğumlu sıcakta oyle kucak kucağa gezememistik :) bu sefer kullanışlı olur bizim icin abimizin peşinde de kolaylik olur dedim bakalim artik
Bende sling kullanımına çok heves ediyorum ama göründüğü kadar kolay mıdır hiçbir fikrim yok. Siz denediniz mi hiç?

Kızlar merhaba. Benim doktorum kilo alımıyla ilgili beni hiç bilgilendirmedi. Max kaç kilo almalıyım hangi haftaya kadar ne kadar almalıyım vs hiçbir bilgim yok. 50-55 kilo hamile kalanlar var mı aranızda doktoru ne gibi bir bilgilendirme yaptı?

Merhaba. Benim boyum 1.60, kilom 60. Doktor 20. haftaya kadar kilo almazsan iyi olur çünkü ondan sonra baya alınıyor dedi. Şu an 20+1’deyim. Aynı kilo ile devam ediyorum. Belki buna göre hesaplayabilirsiniz diye düşündüm.

Canım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadar

Ben kablosuz direkt memeye yapisan giyilebilir diye gecenlerden aldim canim mochi marka. Degerlendirmeleri cok cok iyiydi

Canım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadar
Ben de 55 kilo hamile kaldım. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da . Bana da insanlar sürekli bebek yeterli beslenmez kilo al diyip duruyor psikolojim etkilendi. Doktor da hiçbir şey demedi bu durumla ilgili. Ama demek ki 24. Haftaya kadar almamak da normal

Kizlar, detayli icin bir yerle gorustum 23,24.haftalarda cekiyoruz dedi, sizce gec mi olur beklesem mi yoksa baska yerde mi cektirswm. Her hastanede cekmiyor burayi zor buldum.

Kilon sabitse ne mutlu sana, öyle konuşanlara bebeğin kilosu gayet iyi deyip geçiştir moralini bozma sakın bünye meselesi tamamen, ben hızlı kilo alıyorum hayatım boyunca dikkat ettim hamilelikte biraz şımarayım dedim onda da böyle oldu Zaten bebek 3.trimestrda hızla kilo almaya başlayacak o zaman sen de alırsın süreci tamamlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…