Aslında belki alırdım ama ilk 3 ay çok bulantılı geçtiği için sabit kaldı. Bilgiler için teşekkür ederim. İçim rahatladıKilon sabitse ne mutlu sana, öyle konuşanlara bebeğin kilosu gayet iyi deyip geçiştir moralini bozma sakınbünye meselesi tamamen, ben hızlı kilo alıyorum hayatım boyunca dikkat ettim hamilelikte biraz şımarayım dedim onda da böyle oldu Zaten bebek 3.trimestrda hızla kilo almaya başlayacak o zaman sen de alırsın süreci tamamlarsınız
Rica ederimmAslında belki alırdım ama ilk 3 ay çok bulantılı geçtiği için sabit kaldı. Bilgiler için teşekkür ederim. İçim rahatladı
Bende aynı şekilde gerginim ne alacağımı ne kadar almam gerektiğini şaşırdım.Selamlar, alışveriş konusu beni de zaman zaman çok geriyor neyden ne kadar almalıyım karar veremiyorum. Çok gereksiz alıp giyemeyeceği şeyleri doldurmak istemiyorum ilk başlarda çabuk büyüyorlar küçük geliyor alınanlar diyorlar kafam karışıyor :) Hastane çıkışı için ne yapacaksınız ben bi tane isimli takım yaptırmak istiyorum onun harici hemşireye verilen genelde lekenme vs oluyormuş hemşireye neler vermemiz gerekiyor ondan da emin değilim de alışveriş yapanlar bizimle de paylaşırsa gerçekten süper olurr. Ana kucağına ben çok para vermek istemedim açıkcası bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine hepsiburadadan mamma smile diye bir markanın ana kucağını alacağım. Kanguru olarak babyjörn düşündüm bel destekli. Biberon sterilazsyon makinesi almayı düşünen oldu mu peki gerekli mi sizce?
Giyilebilir olanlar çok tavsiye ediliyor. Bende kablolu olanlar var ve 1 saate yakın onun basinda oturmak gerekiyor ve hoş bi durum değil cihaz başında oturmak. Mochi veya lansinoh olanlardan tercih edicem fiyata bağlı olarak :) bence emzirmeye başladıktan sonra ihtiyacınız olursa almanız daha iyi olacaktır.kızlar ben bu göğüs sağma makinelerinden almak istiyorum, kablolu olanları , wifili olanları falan var sanırım. Aklımda üç marka var , Philips avent, momcozy ve lansinoh. Üç markaya da baktım, direkt göğsünde otomatik sayım yapabilenleri var , bu ürünlere bakıp araştıran var mı ne düşünüyorsunuz
Sling de bana çok güzel geliyor ama korkuyorum kullanamazsam diye de. Ama denemelik almayı düşünüyorum onlarında kullanım ömrü oldukca az oluyor sanırmBende sling kullanımına çok heves ediyorum ama göründüğü kadar kolay mıdır hiçbir fikrim yok. Siz denediniz mi hiç?
En kilolu başlayan benim galibaCanım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadar
Bende bu markayı almayı planlıyorum. Yine de mümkünse bir link atabilir misin? Aynı ürün mü bakayım.Ben kablosuz direkt memeye yapisan giyilebilir diye gecenlerden aldim canim mochi marka. Degerlendirmeleri cok cok iyiydi
Ekledim canim tabikiBende bu markayı almayı planlıyorum. Yine de mümkünse bir link atabilir misin? Aynı ürün mü bakayım.
En kilolu başlayan benim galiba68,5 ile başladım. 22. Haftaya girerken 3 kilo almış oldum. Kaç ile biter düşünmemeye çalışıyorum
Teşekkür ederim canım. Evet bende bunu eklemişim favorilerime. Alışveriş en heyecanlı kısım derken, en zorlayan kısım olduEkledim canim tabiki
Mochi - Giyilebilir Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Mochi - Giyilebilir Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy zaten doğumdan sonra birde hemen bunun için bir grup açalım. Hem beslenme düzeni, hem de sütümüzü çoğaltacak şeyler hakkında fikir verip motivasyon sağlarız. Benim bu ara bel ve kasık ağrılarım çok oluyor. Bazen oturup ağlıyorum. Eşim, "seninle nasıl konuşacağımı şaşırıyorum artık, şaka mı yapıyorsun gerçek mi tepki veriyorsun anlayamıyorum" diyor. Yakında benimle birlikte o da ağlayacakAz kilo almışsın ama gayet iyibenim tüp bebek öncesi uzun bi diyet serüvenim vardı hiç düşünme sağlıkla doğsunlar vericez o kiloları hemen
Açalım açalım bende tecrübe sıfır zaten sizden öğreniyorumAyy zaten doğumdan sonra birde hemen bunun için bir grup açalım. Hem beslenme düzeni, hem de sütümüzü çoğaltacak şeyler hakkında fikir verip motivasyon sağlarız. Benim bu ara bel ve kasık ağrılarım çok oluyor. Bazen oturup ağlıyorum. Eşim, "seninle nasıl konuşacağımı şaşırıyorum artık, şaka mı yapıyorsun gerçek mi tepki veriyorsun anlayamıyorum" diyor. Yakında benimle birlikte o da ağlayacakBen gerçekten hamileliği unutmuşum. Çok zormuş.
Olsun yine de en keyifli kisim gibi bir yandan da, sadece bir seyleri arastirip kiyaslarken bazen cok efor harcadigimi hissedip ilk amannn ya diyip hosuma gideni alabiliyorumTeşekkür ederim canım. Evet bende bunu eklemişim favorilerime. Alışveriş en heyecanlı kısım derken, en zorlayan kısım oldu
Ben bir 10 gündür sabahları 6 da açlıktan gözüm dönmüş halde uyanıyorum. Gidip dolap seyrediyorumMerhaba güzel anneler nasılsınız? Uzun zamandır yazmıyordumama tüm mesajları okuyordum Dün bende detaylı ultrasyonda oldum, bebeğimi dolu dolu izledim elhamdulillah her şey güzel çıktı haftasıyla uyumlu, bir tek kilosu birazcık fazla 20.hafta için 369gr ölçüldü. Ben hamileliğe 54kg ile başladım şuan 64.5kg oldum evet biraz fazla ama kendime engel olamıyorum yemek konusunda habire yemek arıyor oldum sizde durumlar nasıl? Birde karın çatlakları çıkmış olan var mı aranızda? Ben düzenli olarak çatlak kremi kullanıyorum inşallah çatlamaz
21 hafta oldu bugün. Ben de bugün gittim, muhtemelen aramazlardı ben gitmesemcanım bazıları çok ilgili olugor bazıları ilgisizz ama eğer gebe olduğunu biliyorsa sağlık ocağı araması lazım 20. Haftada arıyolar onun dışında benide aramadılarr meselaa kaç haftalık oldun canım 20 haftadan sonra aşı varya onun için arıyolar çağırıyolad
Gözün aydın canımMerhaba güzel anneler nasılsınız? Uzun zamandır yazmıyordumama tüm mesajları okuyordum Dün bende detaylı ultrasyonda oldum, bebeğimi dolu dolu izledim elhamdulillah her şey güzel çıktı haftasıyla uyumlu, bir tek kilosu birazcık fazla 20.hafta için 369gr ölçüldü. Ben hamileliğe 54kg ile başladım şuan 64.5kg oldum evet biraz fazla ama kendime engel olamıyorum yemek konusunda habire yemek arıyor oldum sizde durumlar nasıl? Birde karın çatlakları çıkmış olan var mı aranızda? Ben düzenli olarak çatlak kremi kullanıyorum inşallah çatlamaz
Maşallah canım sanada bebişinedeGözün aydın canımay benim kızım da 20. Haftada 396 çıkmıştı şuan 500e gelmişizdir, iri bebiş mi olacak nedir aldığım da toplasan 3 kilo falan yani benim de tam tersi iştahım hiç yok, çocuğum nasıl büyüyor önden önden anlamadım çatlak kremi kullanıyorum canım bir de hindistan cevizi yağı falan da sürüyorum duştan sonra, şuanlık iyiyiz inş çatlamayız
Siz yurtdışında yaşıyordunuz galiba, değil mi? Sanırım en popüler olan momcozy. Ben M5 modelini gözüme kestirdim. Türkiye’de mochi var momcozy’e çok benziyorkızlar ben bu göğüs sağma makinelerinden almak istiyorum, kablolu olanları , wifili olanları falan var sanırım. Aklımda üç marka var , Philips avent, momcozy ve lansinoh. Üç markaya da baktım, direkt göğsünde otomatik sayım yapabilenleri var , bu ürünlere bakıp araştıran var mı ne düşünüyorsunuz
Maşşallah sizeMerhaba güzel anneler nasılsınız? Uzun zamandır yazmıyordumama tüm mesajları okuyordum Dün bende detaylı ultrasyonda oldum, bebeğimi dolu dolu izledim elhamdulillah her şey güzel çıktı haftasıyla uyumlu, bir tek kilosu birazcık fazla 20.hafta için 369gr ölçüldü. Ben hamileliğe 54kg ile başladım şuan 64.5kg oldum evet biraz fazla ama kendime engel olamıyorum yemek konusunda habire yemek arıyor oldum sizde durumlar nasıl? Birde karın çatlakları çıkmış olan var mı aranızda? Ben düzenli olarak çatlak kremi kullanıyorum inşallah çatlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?