Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Aslında belki alırdım ama ilk 3 ay çok bulantılı geçtiği için sabit kaldı. Bilgiler için teşekkür ederim. İçim rahatladı

Bende aynı şekilde gerginim ne alacağımı ne kadar almam gerektiğini şaşırdım.
Özel bi takım yaptiriyorsaniz ilk etapta onu vermeyin hemşireye lekelenmeler oluyor. Kitikate den almayı düşünüyorum bi yeni doğan takımı.
Biberon kullanımı belli olmadan sterilazyon cihazi almayin bence. Biberon emzik neredeyse hic kullanmadim oğlumda ihtiyac olursa sonra temin edilebilecektir.
Giyilebilir olanlar çok tavsiye ediliyor. Bende kablolu olanlar var ve 1 saate yakın onun basinda oturmak gerekiyor ve hoş bi durum değil cihaz başında oturmak. Mochi veya lansinoh olanlardan tercih edicem fiyata bağlı olarak :) bence emzirmeye başladıktan sonra ihtiyacınız olursa almanız daha iyi olacaktır.
Bende sling kullanımına çok heves ediyorum ama göründüğü kadar kolay mıdır hiçbir fikrim yok. Siz denediniz mi hiç?
Sling de bana çok güzel geliyor ama korkuyorum kullanamazsam diye de. Ama denemelik almayı düşünüyorum onlarında kullanım ömrü oldukca az oluyor sanırm

Canım ben 55le kalmıştım doktorum 24.haftaya kadar almasan bile olur dedi ama gel gelelim 7 buçuk kilo aldım şimdiye kadar
En kilolu başlayan benim galiba 68,5 ile başladım. 22. Haftaya girerken 3 kilo almış oldum. Kaç ile biter düşünmemeye çalışıyorum

Az kilo almışsın ama gayet iyi benim tüp bebek öncesi uzun bi diyet serüvenim vardı hiç düşünme sağlıkla doğsunlar vericez o kiloları hemen
Ayy zaten doğumdan sonra birde hemen bunun için bir grup açalım. Hem beslenme düzeni, hem de sütümüzü çoğaltacak şeyler hakkında fikir verip motivasyon sağlarız. Benim bu ara bel ve kasık ağrılarım çok oluyor. Bazen oturup ağlıyorum. Eşim, "seninle nasıl konuşacağımı şaşırıyorum artık, şaka mı yapıyorsun gerçek mi tepki veriyorsun anlayamıyorum" diyor. Yakında benimle birlikte o da ağlayacak Ben gerçekten hamileliği unutmuşum. Çok zormuş.

Açalım açalım bende tecrübe sıfır zaten sizden öğreniyorum bel ve kuyruk sokumu ağrısı yeni levelde eklendi duygusallık hep var zaten..

Teşekkür ederim canım. Evet bende bunu eklemişim favorilerime. Alışveriş en heyecanlı kısım derken, en zorlayan kısım oldu
Olsun yine de en keyifli kisim gibi bir yandan da, sadece bir seyleri arastirip kiyaslarken bazen cok efor harcadigimi hissedip ilk amannn ya diyip hosuma gideni alabiliyorum

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Uzun zamandır yazmıyordumama tüm mesajları okuyordumDün bende detaylı ultrasyonda oldum, bebeğimi dolu dolu izledimelhamdulillah her şey güzel çıktı haftasıyla uyumlu, bir tek kilosu birazcık fazla 20.hafta için 369gr ölçüldü. Ben hamileliğe 54kg ile başladım şuan 64.5kg oldumevet biraz fazla ama kendime engel olamıyorum yemek konusunda habire yemek arıyor oldumsizde durumlar nasıl? Birde karın çatlakları çıkmış olan var mı aranızda? Ben düzenli olarak çatlak kremi kullanıyorum inşallah çatlamaz

Ben bir 10 gündür sabahları 6 da açlıktan gözüm dönmüş halde uyanıyorum. Gidip dolap seyrediyorum

21 hafta oldu bugün. Ben de bugün gittim, muhtemelen aramazlardı ben gitmesem

Gözün aydın canım ay benim kızım da 20. Haftada 396 çıkmıştı şuan 500e gelmişizdir, iri bebiş mi olacak nedir aldığım da toplasan 3 kilo falan yani benim de tam tersi iştahım hiç yok, çocuğum nasıl büyüyor önden önden anlamadım çatlak kremi kullanıyorum canım bir de hindistan cevizi yağı falan da sürüyorum duştan sonra, şuanlık iyiyiz inş çatlamayız

Maşallah canım sanada bebişinedechatgptye sorduğumda 20.haftada 300-350gr olmalı diyor, bizimkiler baya ileriden gidiyordoğuma kadar fazla kilo almalar başlayacakinşallah sorunsuz doğururuzson olarak fotoğrafını çekecekken yüzünü bir türlü göstermedidoktorum biraz yürü çikolata falan ye öyle gel dedi ondan sonra bir fotosunu ala bildik anca

Siz yurtdışında yaşıyordunuz galiba, değil mi? Sanırım en popüler olan momcozy. Ben M5 modelini gözüme kestirdim. Türkiye’de mochi var momcozy’e çok benziyor

Maşşallah sizeçatlak konusu geçince yazmak istedim maalesef ben basenler ve göğüslerden çatlamışım bugün farkettim bir hüsran yaşadım o bölgelere sürüyordum ama göbeğe daha çok yoğunlaşmıştım ben yaptım siz yapmayın bol bol kremlenip yağlanın tüm vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…