Yaaa kaç haftalıksınız maşallah
Ah canım maşallah nazar değmesin
ayy nasıl kafasını gıdısına yaslamış yaa çok masum
MaşallahKızlar bugün detaylım vardı. 1 saate yakın inceledik bebeğimi.Çok şükür sağlıklı. Plesanta önde olduğu için yüzünü tam net fotoğraf alamadık ama aynı babası şuan . Kıpır kıpırdı elleriyle sürekli karnımı ittiriyordu. Ben tekme sanıyordum o hareketleri ama elleriymiş. Doktorumuz tüm fotoğraf ve videoları mail attı. Çok güzel bir duygu. Uzun uzun izlemek. Girmeden önce tok gittim. Soğuk kahve içtim birde çikolata dedim. Gayet hareketliydi.
Günaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)Bende aynı şekilde gerginim ne alacağımı ne kadar almam gerektiğini şaşırdım.
Özel bi takım yaptiriyorsaniz ilk etapta onu vermeyin hemşireye lekelenmeler oluyor. Kitikate den almayı düşünüyorum bi yeni doğan takımı.
Biberon kullanımı belli olmadan sterilazyon cihazi almayin bence. Biberon emzik neredeyse hic kullanmadim oğlumda ihtiyac olursa sonra temin edilebilecektir.
Giyilebilir olanlar çok tavsiye ediliyor. Bende kablolu olanlar var ve 1 saate yakın onun basinda oturmak gerekiyor ve hoş bi durum değil cihaz başında oturmak. Mochi veya lansinoh olanlardan tercih edicem fiyata bağlı olarak :) bence emzirmeye başladıktan sonra ihtiyacınız olursa almanız daha iyi olacaktır.
Sling de bana çok güzel geliyor ama korkuyorum kullanamazsam diye de. Ama denemelik almayı düşünüyorum onlarında kullanım ömrü oldukca az oluyor sanırm
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadımGözün aydın canımay benim kızım da 20. Haftada 396 çıkmıştı şuan 500e gelmişizdir, iri bebiş mi olacak nedir aldığım da toplasan 3 kilo falan yani benim de tam tersi iştahım hiç yok, çocuğum nasıl büyüyor önden önden anlamadım çatlak kremi kullanıyorum canım bir de hindistan cevizi yağı falan da sürüyorum duştan sonra, şuanlık iyiyiz inş çatlamayız
Bende burdan okumuşdum daha önceki hamile olan anne adaylarından göğüsüne sürmemişti, bir tek orası çatlamışdı, o yüzden bende bacak, basen, karın, göğüs komple yağlanıyorumMaşşallah sizeçatlak konusu geçince yazmak istedim maalesef ben basenler ve göğüslerden çatlamışım bugün farkettim bir hüsran yaşadım o bölgelere sürüyordum ama göbeğe daha çok yoğunlaşmıştım ben yaptım siz yapmayın bol bol kremlenip yağlanın tüm vücut
Ben çatlak kremi olarak İncia’nın çatlaklara karşı kremini kullanıyorum tam 24 saat nemli kalıyorum böyle yapış yapışda olmuyor, çok memnunum ama bakalım çatlama olacak mı sonradanGünaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadımBen çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Bu fotoğrafta tam 20.haftadaydım, şimdi 20+2 haftalığım canımYaaa kaç haftalıksınız maşallah
Yaa birde canlı kıpırdamalarını bir görsenayy nasıl kafasını gıdısına yaslamış yaa çok masum
Bio oilin içeriğinde retinol var yazdıkları için ben mustelanın yağını kullanıyorum tavsiye ederimGünaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadımBen çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Ben Weleda’nın yağını kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten. Tavsiye ederim.Günaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Yaaa nasıl güzel gülmüş annesiBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Oyyy ne güzel gülümsüyorBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Yaaa nasıl güzel gülmüş annesi
Bizi cok ugrastirdi ondan guluyordurOyyy ne güzel gülümsüyorMaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?