- 28 Mart 2025
- 342
- 213
- 18
- 37
Amin canım inşallah. Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYaaaa belli oldu mu hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi nasibimiz de kız annesi olmak yokmuş Rabbim oglanlarimiza can sağlığı güzel ömürler nasip etsin
eveeeet ama ben o kadar çile çektim 19 hafta her gün kustum oğlum %80 babasına benziyomuşYaa birde canlı kıpırdamalarını bir görsenbir ellerini göstermesi vardı, resmen parmaklarını gösterdi tek tek sayın bakalım diye çok güzel duygular yaşadım sen detaylıya gitdin mi canım?
canım bizimki 3 damar ama doktorum demişti ki 2 veya 1 damar da olabilirdi bebeği nerdeyse hiç etkilemiyo çok nadir denk gelirmiş zaten hatta ben meraktan sordum beslenmesinde sıkıntı olur muydu diye yok hayır dedi yani içini ferah tut küçük bi farklılık sadeceKızlar selamdün sonunda bende detaylı ultrasona girdim. Bebiş gayet iyi gelişim vs haftasıyla uyumlu çok şükür yalnız göbek kordonunda üç damar olması gerekirken iki damar varmış. Fetal DNA testi isteyecekti yaptırmamış olsaydım. O temiz olduğu için çok önemli değil şuan dedi. Bebekte son dönemde kilo azlığı yapabilir dedi. Bu durumu duyan yaşayan var mı acaba yüz gebeden birine denk gelirmiş. O da bana gelir zaten
Teşekkür ederim canım paylaştığın için. . Öyledir inşallahcanım bizimki 3 damar ama doktorum demişti ki 2 veya 1 damar da olabilirdi bebeği nerdeyse hiç etkilemiyo çok nadir denk gelirmiş zaten hatta ben meraktan sordum beslenmesinde sıkıntı olur muydu diye yok hayır dedi yani içini ferah tut küçük bi farklılık sadece
Bende de aynı durum . Sanırım normal bu durumKızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Bende aynı durumdayım 20.haftadayım, hafta başı hareketliydi iki gündür çok az hissediyorum. Doktoruma sordum bugün, normal olduğunu söyledi bu haftalarda.Kızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Bende aynı durumdayım 20.haftadayım, hafta başı hareketliydi iki gündür çok az hissediyorum. Doktoruma sordum bugün, normal olduğunu söyledi bu haftalarda.
Bende de aynı durum . Sanırım normal bu durum
Ben de 20 hafta oldum bugün. Bazen kuduruk bir bebek oluyor bazen sakin. Normal sanırım. Ben de bazen tek bir tarafa toplanıyor bebek. Karnımın tek tarafı şiş sert oluyor bu normal mi peki?Kızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Ben de 20 hafta oldum bugün. Bazen kuduruk bir bebek oluyor bazen sakin. Normal sanırım. Ben de bazen tek bir tarafa toplanıyor bebek. Karnımın tek tarafı şiş sert oluyor bu normal mi peki?
Belli saatler hareketli ama genellikle yemek yediğim zamanlarda canlanıyorKızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Hafta başında aç karna, dışarda falan öyle hareketliydi ki. İki gündür özellikle dinliyorum çikolata ve şeker yediğimde bir iki hareket zor yapıyor. Bazen tatlıyada tepki yok. Cumartesi doktora gidicem bakalım
Ben gebeliğin başından beri ecopirin kullanıyorum. 36 haftalık olana kadar da kullanacağım. Genetik hastalıklar, yaş, kilo vb sebeplerle uygun gördü doktorum.Kızlar doktorum çağırdı detaylı usg sonuçlarına göre aspirin başlayalım dedi damar daralması görülmüş dedi. Doktor da ilerleyen dönemde yüksek tansiyon olma ihtimali var demişti. Onun için midir acaba ikisi aynı şey mi oluyor yani şimdi. Pazartesine randevu aldım. Aspirin kullanan var mı korktum şimdi bi
Canim gecmis olsun oncelikle. Aspirinin zarari olmadigi gibi daha faydasi cok, hicbir sorunum olmadigi halde sirf tup bebek gebeligi oldugu icin transferden beri kullaniyorumKızlar doktorum çağırdı detaylı usg sonuçlarına göre aspirin başlayalım dedi damar daralması görülmüş dedi. Doktor da ilerleyen dönemde yüksek tansiyon olma ihtimali var demişti. Onun için midir acaba ikisi aynı şey mi oluyor yani şimdi. Pazartesine randevu aldım. Aspirin kullanan var mı korktum şimdi bi
ben ilk bebekte düşük yaptığım için doktorum 6. haftadan beri bebe aspirini kullanmamı istemişti 32. haftaya kadar devam. hiçbir zararı yok tam tersi faydası varmış sadece tadı kötüKızlar doktorum çağırdı detaylı usg sonuçlarına göre aspirin başlayalım dedi damar daralması görülmüş dedi. Doktor da ilerleyen dönemde yüksek tansiyon olma ihtimali var demişti. Onun için midir acaba ikisi aynı şey mi oluyor yani şimdi. Pazartesine randevu aldım. Aspirin kullanan var mı korktum şimdi bi
tüy dökücü krem hangi marka olursa olsun yasakmış doktoruma sordumCanim gecmis olsun oncelikle. Aspirinin zarari olmadigi gibi daha faydasi cok, hicbir sorunum olmadigi halde sirf tup bebek gebeligi oldugu icin transferden beri kullaniyorumsana da sifa olur umarim
Agdayi zaten oldursen yapmam cok fena curutuyor tenimitüy dökücü krem hangi marka olursa olsun yasakmış doktoruma sordumhatta ağda için bile cilt çok hassas oluyo jilete izin var sadece dedi nedense içimde hep kreme izin verir gibi bi his vardı ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?