Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Yaa birde canlı kıpırdamalarını bir görsenbir ellerini göstermesi vardı, resmen parmaklarını gösterdi tek tek sayın bakalım diye çok güzel duygular yaşadımsen detaylıya gitdin mi canım?
eveeeet ama ben o kadar çile çektim 19 hafta her gün kustum oğlum %80 babasına benziyomuş bi burnu bana benziyomuş ayıp olmasın diye herhalde çok şükür sıkıntımız yok

canım bizimki 3 damar ama doktorum demişti ki 2 veya 1 damar da olabilirdi bebeği nerdeyse hiç etkilemiyo çok nadir denk gelirmiş zaten hatta ben meraktan sordum beslenmesinde sıkıntı olur muydu diye yok hayır dedi yani içini ferah tut küçük bi farklılık sadece

kızlar bu arada bebişinin saçları çıkan var mı?????? detaylıda görünce şok oldum dik dik saçları vardınormalde 26. haftadan sonra çıkarmış benim oğlan çim adam gibi olmuş şimdiden doktorum çok saçlı doğcak dedi boşluğuma geldi siyah mı diye sordum eşim ve ben sarışın sayılırız o da sarı olsun istiyorum ama henüz öyle bi teknoloji geliştirmedik dedi doktorum her kontrolde adamı boş sorularımla güldürüyorum

Teşekkür ederim canım paylaştığın için. . Öyledir inşallah

Kızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Bende aynı durumdayım 20.haftadayım, hafta başı hareketliydi iki gündür çok az hissediyorum. Doktoruma sordum bugün, normal olduğunu söyledi bu haftalarda.

Bende aynı durumdayım 20.haftadayım, hafta başı hareketliydi iki gündür çok az hissediyorum. Doktoruma sordum bugün, normal olduğunu söyledi bu haftalarda.
Bende de aynı durum . Sanırım normal bu durum

Hafta başında aç karna, dışarda falan öyle hareketliydi ki. İki gündür özellikle dinliyorum çikolata ve şeker yediğimde bir iki hareket zor yapıyor. Bazen tatlıyada tepki yok. Cumartesi doktora gidicem bakalım

Kızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Ben de 20 hafta oldum bugün. Bazen kuduruk bir bebek oluyor bazen sakin. Normal sanırım. Ben de bazen tek bir tarafa toplanıyor bebek. Karnımın tek tarafı şiş sert oluyor bu normal mi peki?

Ben de 20 hafta oldum bugün. Bazen kuduruk bir bebek oluyor bazen sakin. Normal sanırım. Ben de bazen tek bir tarafa toplanıyor bebek. Karnımın tek tarafı şiş sert oluyor bu normal mi peki?

Bence normal. Çünkü bende artık elimle hissedebiliyorum çoğu zaman nerde olduğunu. O sertlikten anlıyor insan ne tarafda olduğunu .

Belli saatler hareketli ama genellikle yemek yediğim zamanlarda canlanıyor

Kızlar doktorum çağırdı detaylı usg sonuçlarına göre aspirin başlayalım dedi damar daralması görülmüş dedi. Doktor da ilerleyen dönemde yüksek tansiyon olma ihtimali var demişti. Onun için midir acaba ikisi aynı şey mi oluyor yani şimdi. Pazartesine randevu aldım. Aspirin kullanan var mı korktum şimdi bi

Ben gebeliğin başından beri ecopirin kullanıyorum. 36 haftalık olana kadar da kullanacağım. Genetik hastalıklar, yaş, kilo vb sebeplerle uygun gördü doktorum.

Canim gecmis olsun oncelikle. Aspirinin zarari olmadigi gibi daha faydasi cok, hicbir sorunum olmadigi halde sirf tup bebek gebeligi oldugu icin transferden beri kullaniyorum sana da sifa olur umarim

ben ilk bebekte düşük yaptığım için doktorum 6. haftadan beri bebe aspirini kullanmamı istemişti 32. haftaya kadar devam. hiçbir zararı yok tam tersi faydası varmış sadece tadı kötü

Canim gecmis olsun oncelikle. Aspirinin zarari olmadigi gibi daha faydasi cok, hicbir sorunum olmadigi halde sirf tup bebek gebeligi oldugu icin transferden beri kullaniyorum sana da sifa olur umarim
tüy dökücü krem hangi marka olursa olsun yasakmış doktoruma sordum hatta ağda için bile cilt çok hassas oluyo jilete izin var sadece dedi nedense içimde hep kreme izin verir gibi bi his vardı ama olmadı

tüy dökücü krem hangi marka olursa olsun yasakmış doktoruma sordum hatta ağda için bile cilt çok hassas oluyo jilete izin var sadece dedi nedense içimde hep kreme izin verir gibi bi his vardı ama olmadı
Agdayi zaten oldursen yapmam cok fena curutuyor tenimi jiletten devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…