- 25 Şubat 2025
- 637
- 486
- 18
jilet aşırı kaşındırıyo yaa kaşımaktan yara oldu bacaklarım bi tek kreme alerjim yoktuAgdayi zaten oldursen yapmam cok fena curutuyor tenimijiletten devam o zaman
Yaaaa maşallah ne de tatlı gülümsemişBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Ah allah nazardan saklasın annesi güler yüzlü bir oğlan geliyor heBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
yaa masallah coook tatliBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Dogumdan once yaparim artik nolcaksa olsun diyip ajdjdjdjjilet aşırı kaşındırıyo yaa kaşımaktan yara oldu bacaklarım bi tek kreme alerjim yoktudoğumdan 1 gün önce krem yapsak bişi olur mu acaba cjldjxjdjdj
Maalesef 2-3 saattir bende de bir sıkıntı var. İlk başta sağ tarafta sertlik oldu bebek olduğunu düşündüm ama sonra karnım genel olarak sertleşti geçmedi doktoru aradım hemen. Önce ayaklarını yüksekte tut yarım saat uzan geçmezse 1 tane parol iç 1 saat daha uzan yine geçmezse acile git dedi. Parolu içtim yarım saattir bekliyorumKızlar ya bugün sık sık karnımda ortada kasıklarıma doğru sertlik oluyor bir kaç saniye sonra geçiyor daha doktorum olduğunda acile gel demişti ama hemen geçtiği için gitmek de istemiyoruminternette biraz bakınınca da korktum erken doğum riski falan diyor bilgisi olan ya da böyle durum yaşayıp doktora giden var mı?
Bende genel olarak 3-4 gündür sertlik var. Belirli bir bölgede değil. Bundan sonra böyle olacak diye düşünmeye başladım. Doktorunuz ne olabileceğini düşünerek acile yönlendirdi acaba? Sertlik olmamalı mıymış? Ben de tedirginim sürekli karnımı yokluyorum. Ctesi sabah da yurtdışına cıkacağım. Doktora da gidecek vaktim pek yok, gitmeli miyim acaba ?Maalesef 2-3 saattir bende de bir sıkıntı var. İlk başta sağ tarafta sertlik oldu bebek olduğunu düşündüm ama sonra karnım genel olarak sertleşti geçmedi doktoru aradım hemen. Önce ayaklarını yüksekte tut yarım saat uzan geçmezse 1 tane parol iç 1 saat daha uzan yine geçmezse acile git dedi. Parolu içtim yarım saattir bekliyorum
Maalesef 2-3 saattir bende de bir sıkıntı var. İlk başta sağ tarafta sertlik oldu bebek olduğunu düşündüm ama sonra karnım genel olarak sertleşti geçmedi doktoru aradım hemen. Önce ayaklarını yüksekte tut yarım saat uzan geçmezse 1 tane parol iç 1 saat daha uzan yine geçmezse acile git dedi. Parolu içtim yarım saattir bekliyorum
kızlar sertlik derken nasıl bişey ağrı falan mı yapıyo? benim yemekten sonra full sert oluyo mesela her tarafı aynı şey miSabahtan beri ya sol tarafıma uzanıyorum ya da oturuyorum bende ama hala devam ediyor acile gideceğim birazdan siz de geçmezse bi gidin bence
Bende genel olarak 3-4 gündür sertlik var. Belirli bir bölgede değil. Bundan sonra böyle olacak diye düşünmeye başladım. Doktorunuz ne olabileceğini düşünerek acile yönlendirdi acaba? Sertlik olmamalı mıymış? Ben de tedirginim sürekli karnımı yokluyorum. Ctesi sabah da yurtdışına cıkacağım. Doktora da gidecek vaktim pek yok, gitmeli miyim acaba ?
Maalesef 2-3 saattir bende de bir sıkıntı var. İlk başta sağ tarafta sertlik oldu bebek olduğunu düşündüm ama sonra karnım genel olarak sertleşti geçmedi doktoru aradım hemen. Önce ayaklarını yüksekte tut yarım saat uzan geçmezse 1 tane parol iç 1 saat daha uzan yine geçmezse acile git dedi. Parolu içtim yarım saattir bekliyorum
yanmam hiç olmadı ama soğuk süt ve tahinin çok iyi geldğini duymuştumKızlar mide yanmalarınız ne durumda bende akşama doğru başlıyor yatana kadar devam ediyor. Bugün artık gaviscon da fayda etmedi gibi.
Ben antepsin kullanıyorum. Bu ilacı içmezsem perişanım. Aşırı yanma oluyor ama ilaç rahatlatıyorKızlar mide yanmalarınız ne durumda bende akşama doğru başlıyor yatana kadar devam ediyor. Bugün artık gaviscon da fayda etmedi gibi.
Canım ağrı yapıyor mu? Braxton hicks kasılmaları denen yalancı kasılmalar bu haftalarda olacakmış. Ama pozisyon değiştirince geçmesi, ve saatte 4ten fazla olmaması gerekiyor. Günde 3 ya da max 4 kez bana da oluyor ama kendiliğinden geçiyorSabahtan beri ya sol tarafıma uzanıyorum ya da oturuyorum bende ama hala devam ediyor acile gideceğim birazdan siz de geçmezse bi gidin bence
Çilek nasılsın? Şu sıcaklarda hep aklıma geliyorsunCanım ağrı yapıyor mu? Braxton hicks kasılmaları denen yalancı kasılmalar bu haftalarda olacakmış. Ama pozisyon değiştirince geçmesi, ve saatte 4ten fazla olmaması gerekiyor. Günde 3 ya da max 4 kez bana da oluyor ama kendiliğinden geçiyor
Karnıma dokunduğumda sanki içerisi taşlaşmış gibi sertlik oluyor ama sadece alt karnımda oluyorkızlar sertlik derken nasıl bişey ağrı falan mı yapıyo? benim yemekten sonra full sert oluyo mesela her tarafı aynı şey mi
Benim de çok kısa sürüyor ara ara oluyordu bir iki haftadır ama bugün öğlenden beri 9 10 kere belki daha fazla oldu o nedenle endişelendim bir de akşam üzeri alt karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı başladı şiddetli değildi ama kasılmayla olumca korktum çok şükür bebek iyiymiş muayenede korkulacak bir şey yok dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu için tahlil istediCanım ağrı yapıyor mu? Braxton hicks kasılmaları denen yalancı kasılmalar bu haftalarda olacakmış. Ama pozisyon değiştirince geçmesi, ve saatte 4ten fazla olmaması gerekiyor. Günde 3 ya da max 4 kez bana da oluyor ama kendiliğinden geçiyor
Ben gebeliğin başından beri ecopirin kullanıyorum. 36 haftalık olana kadar da kullanacağım. Genetik hastalıklar, yaş, kilo vb sebeplerle uygun gördü doktorum.
Canim gecmis olsun oncelikle. Aspirinin zarari olmadigi gibi daha faydasi cok, hicbir sorunum olmadigi halde sirf tup bebek gebeligi oldugu icin transferden beri kullaniyorumsana da sifa olur umarim
Teşekkür ederim geri dönüşleriniz içinben ilk bebekte düşük yaptığım için doktorum 6. haftadan beri bebe aspirini kullanmamı istemişti 32. haftaya kadar devam. hiçbir zararı yok tam tersi faydası varmış sadece tadı kötü
Sonuç ciktti mi .aynı durum bende de vardı yoğun enfeksiyon ciktti bende de . Bir şase ve bir hap ilaç verdi şimdi kullandım . Geçen ay az demişti ilaç vermemişti bugün verdi.Karnıma dokunduğumda sanki içerisi taşlaşmış gibi sertlik oluyor ama sadece alt karnımda oluyor
Benim de çok kısa sürüyor ara ara oluyordu bir iki haftadır ama bugün öğlenden beri 9 10 kere belki daha fazla oldu o nedenle endişelendim bir de akşam üzeri alt karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı başladı şiddetli değildi ama kasılmayla olumca korktum çok şükür bebek iyiymiş muayenede korkulacak bir şey yok dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu için tahlil istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?