Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Lierac kullanıyorum bende günlük rutinimde, gece yatmadan organik hindistan cevizi yağı sürüyorum çünkü gün içerisinde pratik olmuyor yağlı his kaldığı için çok fazla ürün kullandım ama en son lierac ve soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağında karar kıldım o şekilde ilerliyorum, arkadaşımdan duydum hiç çatlağı yoktu sıfırr sadece onu kullandım ben dedi tabi genetikte olabilir bu çatlama durumu ama önlem almaya çalışıyoruz yine de inşallah çatlamadan atlatırız

Teşekkürler teyzesi ufak bir gülücük attı bize beyfendimiz

Teşekkürler canım

Zor oldu ama yakaladı bebisim, evet kesinleşti Hürrem sultan olma yolunda ilerliyorum hala isim yok aklımız da
Tam hurrem oldun tabikiii artik sende erkek isimleri de tukendi tabi di mi simdi

Kızlar selam dün sonunda bende detaylı ultrasona girdim. Bebiş gayet iyi gelişim vs haftasıyla uyumlu çok şükür yalnız göbek kordonunda üç damar olması gerekirken iki damar varmış. Fetal DNA testi isteyecekti yaptırmamış olsaydım. O temiz olduğu için çok önemli değil şuan dedi. Bebekte son dönemde kilo azlığı yapabilir dedi. Bu durumu duyan yaşayan var mı acaba yüz gebeden birine denk gelirmiş. O da bana gelir zaten

Daha vaktimiz var olsun abilerine de sorarsiniz belki kardesleri icin bir isim bulur minnoslar
Küçük henüz anlamıyor da büyük abisi her gün farklı bir isimle geliyor ne güzel kız olacaktı nerden çıktı bu erkek diyor hahahahah

Benimde üçüncü erkek . Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Yaaaa belli oldu mu hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi nasibimiz de kız annesi olmak yokmuş Rabbim oglanlarimiza can sağlığı güzel ömürler nasip etsin

Ben bioderma kullanıyorum emilimini sevdiğim için içerikte sadece son sırada parfüm var dikkat edilmesi gereken. Bende hassasiyet yapmadı. Onun dışında mustelanın içeriği de güvenli ama ben kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…