Anam gulmus bu annesine oyyyyBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Oyyy maşallahBizi cok ugrastirdi ondan guluyordurzorla kiprasti uyuyordu galiba
Maşallah maviş, ne güzel yakalamış doktor. Erkek dimi kesinleştiBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Teşekkürler teyzesi ufak bir gülücük attı bize beyfendimizAnam gulmus bu annesine oyyyy
Teşekkürler canımOyyy maşallah
Zor oldu ama yakaladı bebisim, evet kesinleşti Hürrem sultan olma yolunda ilerliyorumMaşallah maviş, ne güzel yakalamış doktor. Erkek dimi kesinleşti
Lierac kullanıyorum bende günlük rutinimde, gece yatmadan organik hindistan cevizi yağı sürüyorum çünkü gün içerisinde pratik olmuyor yağlı his kaldığı içinGünaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadımBen çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Heleeee gülüşe gell allahımm bu nasıl bir tatlılıktır maşallahBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
benim doktorum önemli görmedi 84'ü. senin kaç değerin doktor bişey dedi mi
Puseti ayrı satılıyor muydu bulamadım benMamas&Papas in Strada modelini almistim canim
Teşekkürler canımHeleeee gülüşe gell allahımm bu nasıl bir tatlılıktır maşallah
Biz bebe ceyiz magazalarindan aldik canim, ana kucagi puset ikili sekildeydiPuseti ayrı satılıyor muydu bulamadım ben
Tam hurrem oldun tabikiii artikTeşekkürler teyzesi ufak bir gülücük attı bize beyfendimiz
Teşekkürler canım
Zor oldu ama yakaladı bebisim, evet kesinleşti Hürrem sultan olma yolunda ilerliyorumhala isim yok aklımız da
Ayyy evet kuzum ya eşim göktug diyor ama henüz karar vermedimTam hurrem oldun tabikiii artiksende erkek isimleri de tukendi tabi di mi simdi
Daha vaktimiz var olsunAyyy evet kuzum ya eşim göktug diyor ama henüz karar vermedim
Küçük henüz anlamıyor da büyük abisi her gün farklı bir isimle geliyorDaha vaktimiz var olsunabilerine de sorarsiniz belki kardesleri icin bir isim bulur minnoslar
Ahahahah ya cok alemler bunlarKüçük henüz anlamıyor da büyük abisi her gün farklı bir isimle geliyorne güzel kız olacaktı nerden çıktı bu erkek diyor hahahahah
Benimde üçüncü erkek . Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallahKüçük henüz anlamıyor da büyük abisi her gün farklı bir isimle geliyorne güzel kız olacaktı nerden çıktı bu erkek diyor hahahahah
Evet eminim hem sevecek hem kıskanacaklarAhahahah ya cok alemler bunlarolsun onu da cok sevecek nasilsa her turlu
Yaaaa belli oldu mu hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi nasibimiz de kız annesi olmak yokmuş Rabbim oglanlarimiza can sağlığı güzel ömürler nasip etsinBenimde üçüncü erkek . Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Ben bioderma kullanıyorum emilimini sevdiğim için içerikte sadece son sırada parfüm var dikkat edilmesi gereken. Bende hassasiyet yapmadı. Onun dışında mustelanın içeriği de güvenli ama ben kullanmadım.Günaydın, evet biberon konusu şu an aklıma yattı hiç bu açıdan düşünmemiştim , teşekkürler :)
Ben 21+4 de gittim bebeğim 508gr dı doktor herhangi bi yorum yapmadı ama chatgbt den baktığım zaman biraz önde gösteriyor, bilemedim. Ben 23.haftamdayım ve 8 kilo aldım biraz buna canım sıkkın aslında iştahım da çok açık değil dengeli beslenmeye çalışıyorum neden fazla anlamadımBen çatlaklarım için sabah la roche posay nemlendirici üstüne lierac akşamda bio oil kullanıyorum ama bio oilin içeriği konusunda kafa karıştırıcı şeyler gördüm pureseed markasına geçmeyi düşünüyorum yağ olarak, kullanıp memnun kaldığınız yağ varsa paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?