Benim nefesimi kesen değil de geriliyordu ve rahatsız ediciydi. Karnınız sertleştiği zaman dokunduğunuzda içine göçüyor mu yoksa taş gibi mi?Benim ara ara hiç inmeyen sertliğim var ve sertlikten nefes alamıyorum,bunun kasılma olduğunu da sonradan öğrendim.Doktoruma mesaj atıp sordum progesteron içebilirsin demişti,yarın tekrar gidip soracağım içime mesajla sinmedi.Hem çok geriliyor hem nefes alamıyorum hem belim ağrıyor
Ben 23.haftaya girdim benimde öyle her gün aynı tempoda hissetmiyorum kesinlikle. hatta gündüz işteyken fark ettiğim olmuyor pek akşamları ancak hissediyorum.Kızlar artık hemen hemen herkes hareketleri hissetmeye başladı. Şuan 20+1. Bazı günler çok hareketli bazı günler neredeyse hiç yada çok az hissediyorum. Bu haftada sizlerde de böyle oldu mu ??
Genelde bu marka övüldüğü için ben de biberon ve emzik aynısından aldım. Umarım güzel günlerde kullanmak nasip olur :)bunlardan alan var mı yeni sipariş verdim
Canım inan ki iki gündür bankaya gidemiyırum evden çalısıyorum. Korkunç bir sıcak var zeminden alev cıkıyor yukarı, tepeden de güneşÇilek nasılsın? Şu sıcaklarda hep aklıma geliyorsun
Basit idrarda çok aşırı bir enfeksiyon görünmüyor gibi ama idrar kültürü sonucu henüz çıkmadı şase ilacı her ihtimale karşı kullan dedi doktor dün gece içtimSonuç ciktti mi .aynı durum bende de vardı yoğun enfeksiyon ciktti bende de . Bir şase ve bir hap ilaç verdi şimdi kullandım . Geçen ay az demişti ilaç vermemişti bugün verdi.
Rahim ağzı kapalı ve serviks normal sınırlardaysa korkma klima falan çarpmıştır belki, sıcak tut kendini ve bol su iç. Bol su içmek de kasılmaları önlüyorKarnıma dokunduğumda sanki içerisi taşlaşmış gibi sertlik oluyor ama sadece alt karnımda oluyor
Benim de çok kısa sürüyor ara ara oluyordu bir iki haftadır ama bugün öğlenden beri 9 10 kere belki daha fazla oldu o nedenle endişelendim bir de akşam üzeri alt karnımda kasıklarıma doğru bir ağrı başladı şiddetli değildi ama kasılmayla olumca korktum çok şükür bebek iyiymiş muayenede korkulacak bir şey yok dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu için tahlil istedi
Çok şükür normalmiş onlar idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktor sonuçları bekliyorum bakalımRahim ağzı kapalı ve serviks normal sınırlardaysa korkma klima falan çarpmıştır belki, sıcak tut kendini ve bol su iç. Bol su içmek de kasılmaları önlüyor
Amin canım teşekkürlerYaaaa maşallah ne de tatlı gülümsemişömrü boyunca hep gülsün
Ben aldım kullandım gayet güzel memnun kaldımbunlardan alan var mı yeni sipariş verdim
Evet çileğim amin teşekkür ederimAh allah nazardan saklasın annesi güler yüzlü bir oğlan geliyor he
Aminnn insallah canımyaa masallah coook tatlisaglikla gelsin annesi. bende gelecek hafta gideceğim cok heyecanli acaba yuzunu gosterirmi oglumda gec gitmistim 28 29 haftalarda buyusun yuzunu net goruruz diye o da elini yuzune tutmustu baklim bu oglus nasil gostercekmi
Girmeyeceğimi düşünmedim aslında ama olaylar öyle geliştiKız nasıl merak etmeyelim öyle birşey yazdın ve sonra kayboldun ki sonra girmeyecektiysen hiç yazmasaydın iyiydi günlerce endişe ettim inşallah iyisindir diyeneyseki iyiymişsin sevindim
Oy maşallah ya ne güzel gülmüşBi detaylı fotosu de benden gelsin kızlar
Benim nefesimi kesen değil de geriliyordu ve rahatsız ediciydi. Karnınız sertleştiği zaman dokunduğunuzda içine göçüyor mu yoksa taş gibi mi?
İnşallah bunu da sağ salim atlatırız. Sancı olmamasına çok sevdim.Kızlar ben de doktora gittim bugün,eritrosit ve bakteri yüksek çıktı.Doktor çok yüksek değil ama enfeksiyonun var dedi.Buscopan ve monurol verdi.Nst de de sancı vs gözükmedi.Progesteron iki hafta boyunca fitil şeklinde alalım dedi.Biraz stresli ve yorucu günlerden geçiyorum sanırım ondan göbekte sertlik ve ağrılarım oldu.Herkes kendine dikkat etsin,hamilelik çok değişik bir şeymiş
İnşallah bunu da sağ salim atlatırız. Sancı olmamasına çok sevdim.Benimki nstye çağırmadı şu an karnım sert ama bastırınca içine de geçiyor. Rahatlamalı mıyım bilmiyorum
Doktorum zaten direkt çok ayakta kaldın mı diye sordu. Yorgunluk da yapıyormuş ama ben o gün işe gitmemiştim tüm gün evde dinlenmiştim. Bebek sağda toplandıktan sonra oldu bende durduk yere. Şu an orta sertlikte elimle dokununca sert ama bastırınca içine birazcık giriyor. Nefes alışım da normal diye acile de gitmedim daha. İnşallah bugünleri de atlacazYorulmuş olabilir misin canım,kasılma uzandığında bile çok zorlarmış.Benimki bastırınca hiç içine girmiyordu taş gibi olup nefes yetmiyordu.Bir bütün gün böyle sürdü.Çok korkmuştum ama bebek büyüyor sanmıştım.Ondan önceki günde 10 saat nerdeyse ayaktaydım uzanamamıştım ona bağladım artık
Benim her zaman bir sertlik var uzanınca yumuşuyor az biraz, bu normal mi bilmiyorum ayaktayken çok gergin normal olduğunu düşünmüştümDoktorum zaten direkt çok ayakta kaldın mı diye sordu. Yorgunluk da yapıyormuş ama ben o gün işe gitmemiştim tüm gün evde dinlenmiştim. Bebek sağda toplandıktan sonra oldu bende durduk yere. Şu an orta sertlikte elimle dokununca sert ama bastırınca içine birazcık giriyor. Nefes alışım da normal diye acile de gitmedim daha. İnşallah bugünleri de atlacaz
Cok gecmis olsun aksilik degil mi iste gelir gebelikte bulurKızlar merhaba bu mesajı bilgilendirmek için yazıyorum. Yurtdışındayız biliyorsunuz, 4 gün önce kayınvalidem ve eşi bize geldiler . Geldikleri gün kayınpederim kusmalar yaşadı ve ishal oldu. 2 gün sonra eşim aynı şeyleri yaşadı derken dünden önceki akşamdan başlayarak sabaha kadar kustum, ishal oldum. Cok çok çok kötüydüm. Türkiye’de bu aralar bir salgın varmış, bizimkiler buraya getirmişler .. dün sabah o kadar kötü hissediyordum ki doktora gittim. Şükür bebeğim için her şey yolunda ama çok fazla hareketliydi. Doktorum çok fazla stres yapmış bebeğin magnezyum takviyesi al dedi. Vücudumda su azaldıgı içinde serum takıldım vitaminlerle 3 adet. Bugün bulantı ve kusma vs yok ama korkunc bir şekilde gibi her yerim ağrıyor , çok fazla öğürdüğüm için göğsüm sıkışıyor . Doktor 3-4 gün istirahat verdi. Sakin müzikler dinle , sakin sakin evinde dinlen dedi. Aman diyim Türkiye’dekiler çok dikkat etsin !! Doktorum tam zamanında geldiniz dedi, Allah korusun başka şeyler olabilirdi.. ben gerçekten hamile evi ziyareti neden tehlikeli diyorlar tekrar anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?