Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim her zaman bir sertlik var uzanınca yumuşuyor az biraz, bu normal mi bilmiyorum ayaktayken çok gergin normal olduğunu düşünmüştüm
Uzanınca geliyorsa bir sıkıntı yokmuş. Çünkü doktorum direkt uzan geçerse sıkıntı yok dedi. Benim de ayaktayken daha gergin oluyor her zaman içiniz rahat olsun

Canım inan ki iki gündür bankaya gidemiyırum evden çalısıyorum. Korkunç bir sıcak var zeminden alev cıkıyor yukarı, tepeden de güneş sen napıyorsun nasıl gidip geliyorsun işe
Hiç sorma, son bir kaç gündür burası da yanıyor. Şehir merkezinde alttan asfalt sıcaklığı üstten güneş çok zor geçiyor günler. Ben de mümkün oldukça evden çalışmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor işte iki hafta sonra izinim başlıyor, dört gözle bekliyorum

Neptün’üm sen de Serklaj olmuştun değil mi çok sevindim seyahate izin vermesine

Ayyy harika başından beri 2 kilo aldım diyenleri duyunca benim şokkkk oluşlarım

Çok dikkat etmeme rağmen, 52 kilo hamile kaldım ve 60.5-61.00 arası gidip geliyorum 23. haftam.. sonumuz hayrola :))
Ben de oyleyim, 21 haftayi +6 ile tamamladim iki haftadir yazliktayim is bu ya tarti yok burda ahahahaha. 23+2 oldum kesin 7.5/8 kg olmustur cunku gobegim yine buyudu

Ben de oyleyim, 21 haftayi +6 ile tamamladim iki haftadir yazliktayim is bu ya tarti yok burda ahahahaha. 23+2 oldum kesin 7.5/8 kg olmustur cunku gobegim yine buyudu
Yaaa doktor da iyi görünüyorsun diyor, görünürde göbeğim büyüdü gibi ama yani az buz değil 8 kilo almışım en az , yaz geldi sebze yerim falan diyordum.. kısmet :)) güzel düşünceler :)))

Yaaa doktor da iyi görünüyorsun diyor, görünürde göbeğim büyüdü gibi ama yani az buz değil 8 kilo almışım en az , yaz geldi sebze yerim falan diyordum.. kısmet :)) güzel düşünceler :)))
Benimki de en basinda 10 kg ile tamamlayalim diyordu komik ajdjdjfj
Ama gercekten kac kg aldigimi soranlara cvp verince sasiriyor herkes cunku sadece bir gobek var onumde eklenti gibi allah o konuda acidi herhalde diyorum, kollar yuz basenler filan ayni. Bununla avunuyorum
Doktorum max 15 kg ile doguma girme hedefini olsun korumataraftariydi en azindan onu basaririm umarim djdjd

Ahah benim doktorum Etiyopya’lı, bu konulara daha doğal bakıyor. Asla çok kiloyu sevmiyor başka bir arkadaşım aynı doktora gidiyordu, çok kilo aldığı için azar işitiyordu hep, Türk olduğumuz için “sürekli baklava mı yiyorsunuz” diyordu kıza Ama bana daha bir şey demedi .. herhalde çok görmedi henüz diyorum.. tipim normal gibi yani..
bazen beni çok şaşırtıyor .. bizim ülkemizde kadınlar savanda doğuruyor merak etme bu kadar büyütme diyor.. saçımı boyayabilir miyim diye sordugumda “saç boyasından ölen bi bebek görmedim , sen hasta değilsin hamilesin “ demişti

Benim doktorumun da o tarz rahat yanlarini seviyorum, 12 hafta bitince sacini boya demisti, 17 de hala boyamadigimi gorunce kizip -ben sana boya dedim neden bakimsizlastiriyorsun kendini sen boyle biri degilsin ozune don acil- nutku cekmisti en hassas oldugu konu kg yalniz, onu da tuttugum notlarla hafta hafta okuyunca elestiremeyip tamam ama cok almayalm 15 le kapatalim olarak gecistirdi

gecmis olsun canim. seker yuklemesi testi nasil bir islem bende 1 haftaya yaptiracagim nasil yapiliyor kan alinip biseyler iciliyirdu diye biliyorum tam bilgimde yok. ilk hamileliyimde yaptirmamistim hic

Ben kullanıyorum canım bana da verdi doktor

Selamlar, biz de bugün detaylıdaydik.
Çok şükür iyi haberler aldık. 390 gram olmuşuz. Herseyi iyi, olmasi gerektigi gibi dedi doktor, benim gözyaslari o an pit pit Üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam. benim için önemli bir eşikti.

Her şeyi detaylidan sonraya ertelediğim için hiç bir şey almadım. Hastahanem, ebem belli değil. Yetistiririz inşallah

Şimdi 5 Ağustostaki şeker testi randevusunu bekleyeceğiz. Ben çok tatli yiyorum kızlar dayanamıyorum. Umarım bir sorun olmaz.

Ben de çok dikkat etmiyorum valla bakalım yüklemede ne çıkacak.

Sevindim her şeyin yolunda olmasına ben de bugün detaylı usg deydim şükür bizde de her şey güzel.

Çok şükür bebeğinizle ilgili her şey iyiymiş tatlı konusunda bende öyleyim dikkat etmeye biraz kesmeye çalışıyorum ama olmuyor kendimi hep tatlı şeyler yerken buluyorum inşallah şeker çıkmaz

Ben de çok dikkat etmiyorum valla bakalım yüklemede ne çıkacak.

Sevindim her şeyin yolunda olmasına ben de bugün detaylı usg deydim şükür bizde de her şey güzel.

Yani normalde de tatlı seven biriydim. Şimdi sürekli canim sütlaç ve dondurma çekiyor. Dün canim bir yunan tatlısı cekti yunan markettir firindir dolastik bulmak icin. Bulup yedik de rahat uyudum

Kahvaltıda 2 yumurta yiyorum, Avokado, ceviz, meyve, yoğurt, su miktari çok güzel oturdu bunlar. Başlangıç kilom 49du. 4,5 kilo aldim şimdiye kadar.

Vallahi olduğu kadar, kendimizi de üzmeye gerek yok

Çok kilo almadığına göre gayet de güzel idare ediyorsun durumu çok alırsak da veririz geri doğumdan sonra emzirme vs derken çabuk gidiyor

Merhaba kızım 1 yaşında kullanıp kenara koyduğumuz eşyaları 2.çocuk düşünmediğimiz için satacağız ilgilenenler varsa yazabilir istanbulda oturan varsa gelip bakıp alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…