Zayıf olanlar daha çok alıyormuş canım benim gibi tombikto olanlar daha az alıyormuşAyyy harika başından beri 2 kilo aldım diyenleri duyunca benim şokkkk oluşlarım
Çok dikkat etmeme rağmen, 52 kilo hamile kaldım ve 60.5-61.00 arası gidip geliyorum 23. haftam.. sonumuz hayrola :))
Teşekkür ederimgecmis olsun canim. seker yuklemesi testi nasil bir islem bende 1 haftaya yaptiracagim nasil yapiliyor kan alinip biseyler iciliyirdu diye biliyorum tam bilgimde yok. ilk hamileliyimde yaptirmamistim hic
Çok sevindim canım darısı başıma olsunEvet canım hatta doğum için ekimi görelim yeterli diyordu şimdi 25 ekimi rahat görürüz diyor bir de magnezyum verdi gece rahat uyursun dedisen nasılsın var mı bir yaramazlık
Oh be bebeğim boşversene ben 24 e girdim hala +1 kilodayım. İştahsızlığım fazla porsiyonlarım azBenimki de en basinda 10 kg ile tamamlayalim diyordukomik ajdjdjfj
Ama gercekten kac kg aldigimi soranlara cvp verince sasiriyor herkes cunku sadece bir gobek var onumde eklenti gibiallah o konuda acidi herhalde diyorum, kollar yuz basenler filan ayni. Bununla avunuyorum
Doktorum max 15 kg ile doguma girme hedefini olsun korumataraftariydi en azindan onu basaririm umarim djdjd
Evet hatta doktora utanarak gidiyordum ben sormadan kendisi " Doğumdan sonra dökülecek merak etme " Demişti. Ben zaten bal kaymak ciltli biri değildim ama zaten tüylü bir yapım var maşallah iyice arttıGünaydın kızlarBenim göbek çevrem aşırı derecede tüylendi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ben de doktora giderken utanıyordum. Eşim göbeğimi severken acaba içinden garipsiyor mudur diye düşünüyordum. Alt kısımlara jilet yaptım. Sonradan döküleceğini tahmin edemedimEvet hatta doktora utanarak gidiyordum ben sormadan kendisi " Doğumdan sonra dökülecek merak etme " Demişti. Ben zaten bal kaymak ciltli biri değildim ama zaten tüylü bir yapım var maşallah iyice arttı
Benim o kadar arttı ki döküleceğine ihtimal vermemiştim. Ben de göbek deliğimden aşağısına ağda yapıyorum ama üstte de çıktı. Bide hormonlardan mıdır nedir kaşımı bıyığımı alsam 2 güne çikiyorBen de doktora giderken utanıyordum. Eşim göbeğimi severken acaba içinden garipsiyor mudur diye düşünüyordum. Alt kısımlara jilet yaptım. Sonradan döküleceğini tahmin edemedim
Ayy bende de oldu göbeğimde eşim bebeği severken bile utanıyorum ya artık agdayla alıyorum alt tarafınıGünaydın kızlarBenim göbek çevrem aşırı derecede tüylendi. Aynı durumu yaşayan var mı?
İnşallah senin de çok güzel geçecekÇok sevindim canım darısı başıma olsunben de ayakta kalmamaya çalışıyorum evden çıkmıyorum hiç operasyondan beri. Haftaya kontrolüm var onu bekliyorum
Ay ne guzel ben zaten zaten istahli biriydim simdi iyice istahim top noktalardaOh be bebeğim boşversene ben 24 e girdim hala +1 kilodayım. İştahsızlığım fazla porsiyonlarım azsuyu 3/4 litre içiyorum ondan mı bilmem bebo güzel kilo alıyor ama ben sanki sağlıksızlıl hissi yaşıyormuşum gibi
Ay bana da oldu bir kere epilatörle alayım dedim çok acıdı ayva tüyü gibi ama bir sürülerGünaydın kızlarBenim göbek çevrem aşırı derecede tüylendi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Olsun canım benim ölçüp dikkat ettiğin takdirde hiçbir sıkıntı olmaz sıkma canınıİnşallah senin de çok güzel geçecekbu arada drum bugün yazmış endokrinolojiye görün demiş şeker için sanırım diyet listesi ile düzenli ölçüm isteyecek
Benimki de kız ve inanılmaz tüylendi şoktayımAyy bende de oldu göbeğimde eşim bebeği severken bile utanıyorum ya artık agdayla alıyorum alt tarafını
Utanıyorum doktora giderken resmen dökülür alma dediler ama dayanamıyorum ben
Erkek bebek testesteron hormonu salgiliyor ondan tüylenme oluyor falan dediler ama benim eltimin iki kızı oldu onda da olmuş aynı şekilde
Ben biberonda çok kararsızım ya avent düşünüyorum amaBebikoya dicem “seç, beğen, al yavrucuğum”, daha fazla seçenek de sunamayacağım kendisine.
Olmaz olur muKızlar güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
ayy benim yürüyüşlerim biraz farklılaştı bu hafta sanki ördekgibiyim 20.haftadayım fazla bir kiloda da değilim ama anlatabildim inşallah. benim gibi olan var mı aranızda?
Ben oturup kalkarken de baya yavaş kalkıyorum kasik agrimdan dolayı herseyim yavaşOlmaz olur mu2-3 haftadir oyleyim hissediyorum zaten bacaklarim istesem de cok net kapanmiyor eskisi gibi ahdjdj. Gecen gun esim de anlayip dile getirince teshisi koydum, meshur gebe yuruyusu yuklenmis paytak paytak
Ben oturup kalkarken de baya yavaş kalkıyorum kasik agrimdan dolayı herseyim yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?