Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Benimki de kız ve inanılmaz tüylendi şoktayım ağdayla alacağım ben de gitmeden doktora
Bu tüylenme meselesi cok değişken ya bende de tam tersi oldu. Normalde alt göbek çevremde bi tüylenme vardı belli aralıklarla alıyordum epilatörle. Hamile kaldım, azalarak yok oldu ordaki tüylerim. Gıcır oldu resmen şoktayım, hiç olmadığı kadar tüysüz suan

Kızlar bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden var mııı bazen öyle bi hareket ediyor ki vajinama doğru aşırı rahatsız bi his oluyor bazen göbek değilinin orda da hissediyorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum ne zaman geçer acaba

O sanırım hep olacak 25. Haftaya gircem hala hissediyorum o bölgede. Ama eskisine nazaran az. Hareketleri karın boşluğuma kadar yükseldi. Sanırım biraz daha yukarıya çıktığı için aşağıda daha az hissediyorum ama dönerken illa ki o bölgeye de baskı yapıyor.

Ben de hafta ilerledikçe yukarı çıkar geçer diye düşünmüştüm

Ayyy ne güzel onları almak da dert

Ben de dün 23 hafta oldum aynı tarif ettiğin gibi aşağılara vuruyor böyle belli zamanlarda zamanla çıkacak yukarıya inşallah canım

Ben de dün 23 hafta oldum aynı tarif ettiğin gibi aşağılara vuruyor böyle belli zamanlarda zamanla çıkacak yukarıya inşallah canım
Benimki de baya aşağıda doktora da söylemiştim birde göbek yakınında bir ağrı oluyor belli bölge hep ağrısı olan oluyor mu

Benimki de baya aşağıda doktora da söylemiştim birde göbek yakınında bir ağrı oluyor belli bölge hep ağrısı olan oluyor mu
Ağrıyı çok bilemiyorum canım gaz ağrısı falan oluyor bende karıştırıyor olabilirim. Peki doktor ne dedi aşağıya atılan tekmelere

Ağrıyı çok bilemiyorum canım gaz ağrısı falan oluyor bende karıştırıyor olabilirim. Peki doktor ne dedi aşağıya atılan tekmelere
İki kez dedim yorum yapmadı önemli olan şeyi söylerdi herhalde . Ayakları mi aşağıda acaba diye yorumladım bende . Ani öksürük dönme vs de alt karnima saniyelik Ağrı giriyor oda kötü oluyor

Ben geçen gün acilde söyledim doktora bunu bu haftalarda çok önemli değil 30. Haftadan sonra annenin hareketlerle ilgili yorumu önemli bizim için dedi bana

Günaydın kızlaar herkese iyi pazarlar :) Dün akşam biraz parkta oturduk sivrisinek ısırmış çok kaşınıyor ısırık yerleri doktoruyla bu konuyu konuşan ya da doğal kaşıntı giderici bilen var mı ne kullanabilirim ayrıca ısırıklardan korunmak için ne yapıyorsunuz?

Korunmak icin nurse harvey in sinek kovucusunu sıkıyorum bebekler icin olan, kasintili isirik yerlerine de stilex krem suruyorum doktoruma sormustum kullanabilirsin minik minik demisti

Kizlar bu arada geçen gün avm de lefties diye bi mağazaya girdim indirim vardı bebisime cok guzel fiyatlarıda acayip uyguna kıyafetler aldım size de fikir olsun özellikle kız bebekler icin baya bi çeşit var. Internette pek yok ama mağazaya cokca ürün vardı.

Benim sol kasığıma doğru ağrım oluyordu iğne batar gibi aynı meğer kafası ordaymış. Normal dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…