- 22 Kasım 2022
- 3.413
- 3.734
- 63
Bu tüylenme meselesi cok değişken ya bende de tam tersi oldu. Normalde alt göbek çevremde bi tüylenme vardı belli aralıklarla alıyordum epilatörle. Hamile kaldım, azalarak yok oldu ordaki tüylerim. Gıcır oldu resmen şoktayım, hiç olmadığı kadar tüysüz suanBenimki de kız ve inanılmaz tüylendi şoktayımağdayla alacağım ben de gitmeden doktora
O sanırım hep olacakKızlar bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden var mıııbazen öyle bi hareket ediyor ki vajinama doğru aşırı rahatsız bi his oluyor bazen göbek değilinin orda da hissediyorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum ne zaman geçer acaba
Ben de hafta ilerledikçe yukarı çıkar geçer diye düşünmüştümO sanırım hep olacak25. Haftaya gircem hala hissediyorum o bölgede. Ama eskisine nazaran az. Hareketleri karın boşluğuma kadar yükseldi. Sanırım biraz daha yukarıya çıktığı için aşağıda daha az hissediyorum ama dönerken illa ki o bölgeye de baskı yapıyor.
Ayyy ne güzel onları almak da dertBu tüylenme meselesi cok değişken ya bende de tam tersi oldu. Normalde alt göbek çevremde bi tüylenme vardı belli aralıklarla alıyordum epilatörle. Hamile kaldım, azalarak yok oldu ordaki tüylerim. Gıcır oldu resmen şoktayım, hiç olmadığı kadar tüysüz suan
Ben de dün 23 hafta oldum aynı tarif ettiğin gibi aşağılara vuruyor böyle belli zamanlardaKızlar bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden var mıııbazen öyle bi hareket ediyor ki vajinama doğru aşırı rahatsız bi his oluyor bazen göbek değilinin orda da hissediyorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum ne zaman geçer acaba
Benimki de baya aşağıda doktora da söylemiştim birde göbek yakınında bir ağrı oluyor belli bölge hep ağrısı olan oluyor muBen de dün 23 hafta oldum aynı tarif ettiğin gibi aşağılara vuruyor böyle belli zamanlardazamanla çıkacak yukarıya inşallah canım
Ağrıyı çok bilemiyorum canım gaz ağrısı falan oluyor bende karıştırıyor olabilirim. Peki doktor ne dedi aşağıya atılan tekmelereBenimki de baya aşağıda doktora da söylemiştim birde göbek yakınında bir ağrı oluyor belli bölge hep ağrısı olan oluyor mu
İki kez dedim yorum yapmadı önemli olan şeyi söylerdi herhalde . Ayakları mi aşağıda acaba diye yorumladım bende . Ani öksürük dönme vs de alt karnima saniyelik Ağrı giriyor oda kötü oluyorAğrıyı çok bilemiyorum canım gaz ağrısı falan oluyor bende karıştırıyor olabilirim. Peki doktor ne dedi aşağıya atılan tekmelere
Hapşırıkta da oluyor canım bana daİki kez dedim yorum yapmadı önemli olan şeyi söylerdi herhalde . Ayakları mi aşağıda acaba diye yorumladım bende . Ani öksürük dönme vs de alt karnima saniyelik Ağrı giriyor oda kötü oluyor
Ben geçen gün acilde söyledim doktora bunu bu haftalarda çok önemli değil 30. Haftadan sonra annenin hareketlerle ilgili yorumu önemli bizim için dedi banaKızlar bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden var mıııbazen öyle bi hareket ediyor ki vajinama doğru aşırı rahatsız bi his oluyor bazen göbek değilinin orda da hissediyorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum ne zaman geçer acaba
Teşekkür ederim canımBen geçen gün acilde söyledim doktora bunu bu haftalarda çok önemli değil 30. Haftadan sonra annenin hareketlerle ilgili yorumu önemli bizim için dedi bana
Benimde hapşırık anı bi harekette falan sanki yirtiliyor gibi karnim saniyelik bi sancı giriyor. Kaslar ile ilgiliymis. Sekil değiştiriyorlar cok normal dedi doktorum:)Hapşırıkta da oluyor canım bana da
Korunmak icin nurse harvey in sinek kovucusunu sıkıyorum bebekler icin olan, kasintili isirik yerlerine de stilex krem suruyorum doktoruma sormustum kullanabilirsin minik minik demistiGünaydın kızlaar herkese iyi pazarlar :) Dün akşam biraz parkta oturduk sivrisinek ısırmış çok kaşınıyor ısırık yerleri doktoruyla bu konuyu konuşan ya da doğal kaşıntı giderici bilen var mı ne kullanabilirim ayrıca ısırıklardan korunmak için ne yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim onlara bakayım bende :)Korunmak icin nurse harvey in sinek kovucusunu sıkıyorum bebekler icin olan, kasintili isirik yerlerine de stilex krem suruyorum doktoruma sormustum kullanabilirsin minik minik demisti
Benim sol kasığıma doğru ağrım oluyordu iğne batar gibi aynı meğer kafası ordaymış. Normal dedi doktorumKızlar bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden var mıııbazen öyle bi hareket ediyor ki vajinama doğru aşırı rahatsız bi his oluyor bazen göbek değilinin orda da hissediyorum ama çoğu zaman aşağıda hissediyorum ne zaman geçer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?