Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bizde test yaptırmıyoruz. Doktorum yapmaya gerek yok dedi. Bebeğin suyu, karın bölgesinin genişliği gibi kontroller yaptı bir sey yok cok şükür. Birde illa 24.haftada seker olacak diye bir şey yok 30da da şeker çıkabilir diyince mantıklı geldi. Zaten benimde yaptırmaya niyetim yoktu:) düzenli olarak her ay saglik ocağında test veriyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

Aynen bana da 30a kadar yolu var duruma göre bakarız dedi. Açlık şekerine mi baktırıyorsunuz sadece?

Gümüş kapak tam olarak ne işe yarıyor bu konu da hiç bilgim yok o yüzden alıp almamak arasında çok kalıyorum
Canim gogus ucunun nemli kalmasini sagliyor hatta dogumdan bir kac hafta once kullanmaya baslayin deniliyor, boylece emzirirken catlamasini engelliyor. Ben ilk bebegimde cok aci cektim biraz gec aldim. Keske basindan kullansaydim. Kesinlikle tavsiye ederim, kremler falan bende ise yaramamisti.

Kızlar karında sertleşmeler ne alemde ? Benim bugün yine çok sert ve gergin oldu doktoruma sorsam olur diyor ama oluncada korkuyorum sizde durumlar nedir ?
sabah kalktigimda benimde genelde sert olur, gun icerisinde de arada sertlesiyor sonra geciyor, normal bir durum yani ilk gebeligimde de oluyordu aliskinim yani hic paniklemeye gerek yok

Aynen bana da 30a kadar yolu var duruma göre bakarız dedi. Açlık şekerine mi baktırıyorsunuz sadece?
Benim doktorum da gerek duymadı, açlık şekerine hba1c bir de tokluk şekerine bakacak bir sonraki randevuda. Yani açlık şekerine ve hba1c’ye ben düzenli baktırıyorum, kendisi de tokluk şekerine bakacak.

Açlık şekeri hba1c baktırıyorum. Saglik ocağında girince zaten rutin ne kadar test varsa yapiyorlar. Doktor 32. Hafta da da çıkabilir şeker bunun zamanı yok. Gebelik boyunca dikkatli olucaz beslenme de de dedi.

Kızlar göğüs ucunda kahverengi kısımda soyulma dökülme gibi şeyler yaşıyor musunuz?
Merhaba bende oluyor, hatta sabahları çoook minik bir damla su gibi geliyor, biraz soyuluyor meme ucu. Doktor tamamen normal, çok oynama dedi . Ama ben sabahları çapak temizler gibi temizliyorum dayanamayıp:)

Merhaba bende oluyor, hatta sabahları çoook minik bir damla su gibi geliyor, biraz soyuluyor meme ucu. Doktor tamamen normal, çok oynama dedi . Ama ben sabahları çapak temizler gibi temizliyorum dayanamayıp:)
Evet bende de oluyor süt gelmiş de kurumuş gibi şeyler ben de temizliyorum dayanamıyorum. Bide vücuduma sürdüğüm yağdan sürüyorum

Ben Kasım annesiyim hiç umudunuzu kaybetmeyin ben de çok cok bekledim bir anda geldi inşallah dogum günüm de bana hediye olarak gelecek

İyi akşamlar kızlar Akıntı durumunuz nedir? Ben bu zamana kadar Progestan fitil kullandığım için hep akıntı oluyordu. Fakat şu an akıntı bir tık fazla olunca tedirgin oluyorum. Günde 2-3 tane iç çamaşırı değiştiriyorum. Ve genelde açık sarı renk oluyor. İdrarda enfeksiyon çıkmamıştı. Bunlar normal mi? Ayrıca çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Kokusuzsa sıkıntı yoktur ben de 2 kez değiştiriyorum evde olsam 3-4 kez değiştiririm. Gaz meselesini bilemedim ama barsak hareketleri yavaş ondandır herhalde sana dokunan şeyleri diyetinden elemeye çalış canım belki düzelir

Koku fark etmedim hiç. Önceden akıntı fitilden dolayı çok oluyor sanıyordum. Şimdi de böyle devam edince o tedirgin etti beni. Gerçi doktor da normal demişti ama biraz kuruntu yapıyorum galiba Sütün bende çok gaz yaptığını fark ettim. Arada bir soğuk kahve için kullanıyorum. Onun dışında neyin bu kadar gaz yaptığını anlayamadım.

Aşure yedin mi bu aralar malum mevsimi o bana çok dokundu

Arkadaşlar bugun kontrolumuzu olduk çok şükür sağlığı iyi ama 1 hafta önden gidiyor kilosu diğer göstergeler falan iyi bu arada ilk catlaklarim çıkmaya başladı bu beni çok üzdü bebek makat gelişli bir de şeker testi oldum sınırın biraz altında ama normal çok şükür bunu da atlattik ve inatçı prenses yüzünü gostermedi zaten plasenta önde olduğu için net goruntu alınamıyor son olarak babymall'dan (bagi techno autofold) bebek arabasini aldik prego pusetle birlikte, bebek arabası 7999 TL'ye 1000 TL çek veriyor puseti ayrı geçirdik 1400 TL'ye denk geldi çek kullandik bir de Philips avent ürünlerinde indirim vardı ben emzigini aldım biberona karar veremedigim için almadım cokk yoğun bir gündü benim için

Su azlığınız ne durumda kaç cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…