Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Cok geçmiş olsun. Tansiyon önemli benimde ilk gebeliğimde yüksekti doguma kadar ilaç kullandım. İhmal etme canım. 36 haftayı bulmuştuk öyle böyle sükür güzelce doğdu

Kızlar geçen hafta detaylu ultrasona girmiştim. Ve ince bagırsagında ışıma var dediler böyle birsey yaşayan oldu mu ya da duyan

Hiç doktorunla görüştün mü normal midir acaba? Göğsüm çok farklı geliyor bana artık. Bu soyulma sıcaktan da olabilir belki ya da sürdüğüm yağlardan bilmiyorum ama bazen çok oluyor
Doktoruma bu konuyu sormadım açıkçası çok da önemsemedim çünkü göğüs bedenlerimiz büyüyor benim eski halinden eser yok simdi uc kisimlarindaki kahverengi bölge bile çok büyüdü koyulasti bunlara verdim ben yağları ve jeli oralarima da sürüyorum bu arada

Su azalması ne oldu sizde 3,96 çıktı 18. Hafta
Bana rakamsal olarak suyu 80 ile 240 arasında olmalı. Seninki 78 demişlerdi. Ama bir sonraki hafta doktor biz bebeğin suyunun bol bol olmasını isteriz. Öteki doktor o yüzden size sınırın altında demiş ama korkulacak bir durum yok dedi. Evet biraz az ama yetersiz değil dedi. Takip ediliyor her hafta. Ben 23+5’teyim.

Anladım çok zor ya Allah yardım etsin hamile kalmak zor doğuma kadar zor yani ne diyim bilemiyorum sınavlar var

Misal ben daha hamile kalmadım diye cebelleşirken ablamın böyle olması kendi dersimi unutturdu resmen

Anladım çok zor ya Allah yardım etsin hamile kalmak zor doğuma kadar zor yani ne diyim bilemiyorum sınavlar var
Öyle maalesef. Benim öğrendiğim tek bir şey var. Hamilelikte dinlenmek ve stres yapmamak çok önemli. Benim hamileliğim en başından beri zorluydu. Bir süre hep yatmak zorunda kaldım. Sonrasında her şey biraz normale dönünce eşim her işi yapmasına rağmen bana yetmedi. O işteyken temizlik yapıyordum. Her şeyi kafama takıyordum. Sonra başka sorunlar çıkmaya başladı. Dikkat etmek gerekiyor yani.

Gümüş kapak kaç saat durmalı peki? Benim de doğuma az kaldı

Ben de 23.haftamdayım,çok akıntım var yürüdükçe böyle sanki sıcak bir şey geliyor içimden.Çok fazla iç çamaşırı değiştiriyorum ama bence benim sanki kokulu gibi.Yarın kontrolüm var,arada idrar yanmam da var sanırım gene idrar enfeksiyonu oldum

İdrar yolu enfeksiyonunu çok fazla kafaya takmayın ben kullandığım yanlış antibiyotikler yüzünden sağlığımı kaybettim hala toparlayamıyorum taşikardi oldum oturduğum yerde nabzım 190 a çıkıyor hayat kalitem düştü...son haftalarım ve sürekli yatıyorum şimdiki aklım olsa o antibiyotikleri asla kullanmazdım

Allah Allah neden öyle oldu canım senin,idrar enfeksiyonu da sıkıntılı dşye biliyorum

İdrar yolu enfeksiyonu başa bela canım. Hamilelikten önce çok sıkıntı yaşıyordum o konuda. Ben bir kimyasal gebelik geçirdim bu gebeliğimden önce. Enfeksiyondan dolayı tutunamamış olabilir demişlerdi. Sonrasında çok su tüketmeye başlayınca enfeksiyona yakalanma oranım azaldı galiba. Hamileliğimde şu ana kadar bir kere geçirdim. Ama korkulu rüyam resmen.

Iyi pazarlar olsun guzel anneler temiz içerikli temizlik ve bebek bakım ürünleri listesi çıkarttım liste çıkarınca isim kolaylaşıcak gibi düşünmüştüm simdi daha zor oldu :) neye göre seçim yapmam gerektiğini bilemedim. Sizlerin önerileri varmi?

Allah Allah neden öyle oldu canım senin,idrar enfeksiyonu da sıkıntılı dşye biliyorum

Sıkıntı etmeyin işte ben ettim bu hale düştüm şu an duşa bile annemler götürüyo... şimdiki aklım olsa ilaç kullanmazdım doktor yanlış yönlendirdi erken doğum yaparsın ilacı kullanmazsan bebeğe geçer dedi bebeğe geçmezmiş halbuki öyle birşey yokmuş ha bu arada bende ecoli bakterisi çıkmıştı

Doğal temiz içerikli ürünlerin listesi belki ilgisini çeken olur. Simdilik sadece pureseed losyon aldim diğerleri için indirim kampanya denk geldikçe alicam herhalde :)

Çamaşırlar için Siveno aldım, bebek için de Weleda marka ürünler aldım. Almancı akraba falan varsa gelecek olan 400 ml orada 10€ya satılıyor. İki tane getirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…