- 2 Mayıs 2025
- 40
- 47
- 3
- 36
Cok geçmiş olsun. Tansiyon önemli benimde ilk gebeliğimde yüksekti doguma kadar ilaç kullandım. İhmal etme canım. 36 haftayı bulmuştuk öyle böyle sükür güzelce doğduKızlar daha pazartesi detaylı ultason için gitmiştim herşey yolundaydı. 2 gündür tansiyonlarım durup dururken yükselmeye başladı. Zaten el ayak ödemim vardı. Kardiyoloji alfamet i 3 e yine düşmezse 4 tane almamı söyledi. Bir de adalat diye bir tansiyon ilacı daha verdi.
bugün başımda hiç iyi değil. Bende durumlar böyle.
Doktoruma bu konuyu sormadım açıkçası çok da önemsemedim çünkü göğüs bedenlerimiz büyüyor benim eski halinden eser yok simdi uc kisimlarindaki kahverengi bölge bile çok büyüdü koyulasti bunlara verdim ben yağları ve jeli oralarima da sürüyorum bu aradaHiç doktorunla görüştün mü normal midir acaba? Göğsüm çok farklı geliyor bana artık. Bu soyulma sıcaktan da olabilir belki ya da sürdüğüm yağlardan bilmiyorum ama bazen çok oluyor
Aşure yemedim ama bazen çerezi bir anda tüketip bir anda bırakıyorum. Ondan da oluyor olabilir bakAşure yedin mi bu aralar malum mevsimio bana çok dokundu
Bana rakamsal olarak suyu 80 ile 240 arasında olmalı. Seninki 78 demişlerdi. Ama bir sonraki hafta doktor biz bebeğin suyunun bol bol olmasını isteriz. Öteki doktor o yüzden size sınırın altında demiş ama korkulacak bir durum yok dedi. Evet biraz az ama yetersiz değil dedi. Takip ediliyor her hafta. Ben 23+5’teyim.Su azalması ne oldu sizde 3,96 çıktı18. Hafta
Anladım çok zor ya Allah yardım etsin hamile kalmak zor doğuma kadar zor yani ne diyim bilemiyorum sınavlar varBana rakamsal olarak suyu 80 ile 240 arasında olmalı. Seninki 78 demişlerdi. Ama bir sonraki hafta doktor biz bebeğin suyunun bol bol olmasını isteriz. Öteki doktor o yüzden size sınırın altında demiş ama korkulacak bir durum yok dedi. Evet biraz az ama yetersiz değil dedi. Takip ediliyor her hafta. Ben 23+5’teyim.
Misal ben daha hamile kalmadım diye cebelleşirken ablamın böyle olması kendi dersimi unutturdu resmenBana rakamsal olarak suyu 80 ile 240 arasında olmalı. Seninki 78 demişlerdi. Ama bir sonraki hafta doktor biz bebeğin suyunun bol bol olmasını isteriz. Öteki doktor o yüzden size sınırın altında demiş ama korkulacak bir durum yok dedi. Evet biraz az ama yetersiz değil dedi. Takip ediliyor her hafta. Ben 23+5’teyim.
Öyle maalesef. Benim öğrendiğim tek bir şey var. Hamilelikte dinlenmek ve stres yapmamak çok önemli. Benim hamileliğim en başından beri zorluydu. Bir süre hep yatmak zorunda kaldım. Sonrasında her şey biraz normale dönünce eşim her işi yapmasına rağmen bana yetmedi. O işteyken temizlik yapıyordum. Her şeyi kafama takıyordum. Sonra başka sorunlar çıkmaya başladı. Dikkat etmek gerekiyor yani.Anladım çok zor ya Allah yardım etsin hamile kalmak zor doğuma kadar zor yani ne diyim bilemiyorum sınavlar var
Gümüş kapak kaç saat durmalı peki? Benim de doğuma az kaldıCanim gogus ucunun nemli kalmasini sagliyor hatta dogumdan bir kac hafta once kullanmaya baslayin deniliyor, boylece emzirirken catlamasini engelliyor. Ben ilk bebegimde cok aci cektim biraz gec aldim. Keske basindan kullansaydim. Kesinlikle tavsiye ederim, kremler falan bende ise yaramamisti.
İyi akşamlar kızlarAkıntı durumunuz nedir? Ben bu zamana kadar Progestan fitil kullandığım için hep akıntı oluyordu. Fakat şu an akıntı bir tık fazla olunca tedirgin oluyorum. Günde 2-3 tane iç çamaşırı değiştiriyorum. Ve genelde açık sarı renk oluyor. İdrarda enfeksiyon çıkmamıştı. Bunlar normal mi? Ayrıca çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Emzirdikten sonra gogusunuzu temizleyip takiyorsunuz, emzirecegin zaman cikariyorsun, zamanla gogusun alistikca yara olmuyor zaten o zaman kullanmayi birakabilirsin.Gümüş kapak kaç saat durmalı peki? Benim de doğuma az kaldı
Ben de 23.haftamdayım,çok akıntım var yürüdükçe böyle sanki sıcak bir şey geliyor içimden.Çok fazla iç çamaşırı değiştiriyorum ama bence benim sanki kokulu gibi.Yarın kontrolüm var,arada idrar yanmam da var sanırım gene idrar enfeksiyonu oldum
İdrar yolu enfeksiyonunu çok fazla kafaya takmayın ben kullandığım yanlış antibiyotikler yüzünden sağlığımı kaybettim hala toparlayamıyorum taşikardi oldum oturduğum yerde nabzım 190 a çıkıyor hayat kalitem düştü...son haftalarım ve sürekli yatıyorum şimdiki aklım olsa o antibiyotikleri asla kullanmazdım
İdrar yolu enfeksiyonu başa bela canım. Hamilelikten önce çok sıkıntı yaşıyordum o konuda. Ben bir kimyasal gebelik geçirdim bu gebeliğimden önce. Enfeksiyondan dolayı tutunamamış olabilir demişlerdi. Sonrasında çok su tüketmeye başlayınca enfeksiyona yakalanma oranım azaldı galiba. Hamileliğimde şu ana kadar bir kere geçirdim. Ama korkulu rüyam resmen.Ben de 23.haftamdayım,çok akıntım var yürüdükçe böyle sanki sıcak bir şey geliyor içimden.Çok fazla iç çamaşırı değiştiriyorum ama bence benim sanki kokulu gibi.Yarın kontrolüm var,arada idrar yanmam da var sanırım gene idrar enfeksiyonu oldum
Allah Allah neden öyle oldu canım senin,idrar enfeksiyonu da sıkıntılı dşye biliyorum
Tansiyon değil ama benim şekerim çok düşüyor. O kadar yemek yememe rağmen 60 lara düşüyor hemen şekerim. Sürekli bişey yemem lazım sanırımkızlar 7. ayda olup tansiyonu düşen var mı?
Çamaşırlar için Siveno aldım, bebek için de Weleda marka ürünler aldım. Almancı akraba falan varsa gelecek olan 400 ml orada 10€ya satılıyor. İki tane getirttimDoğal temiz içerikli ürünlerin listesi belki ilgisini çeken olur. Simdilik sadece pureseed losyon aldim diğerleri için indirim kampanya denk geldikçe alicam herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?