Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ne getirttin kız Almanya’dan yazsana bende alıyım
Weleda’nın bebek bakım ürünlerinden aldım, Almanya’daki arkadaşım da yeni doğurdu, ebesi Weleda’nın mor/beyaz serisini tavsiye etmiş. Ben de yorumları okuyunca ikna oldum iyi olduğuna. Pişik kremi olarak ondan aldım bir kaç kutu, bir de yıkamak için bir ürün aldım ama o sarı ambalajlı. Burada çok daha pahalı. Birde kupon falan olunca iyice uyguna geldi

Eklentiler

• IMG_7519.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 99
Ne getirttin kız Almanya’dan yazsana bende alıyım
Sen orada mı yaşıyorsun yoksa kısa süreli mi oradasın? C&A’da çok güzel indirim vardı şu son haftalar, bir sürü kıyafet aldım bizimkiler hep arabayla gelince herkese bir koli bebek eşyası yükledim Amazon’da Babyliste var eğer yapmadıysan onu da mutlaka yap, liste oluşturuyorsun sonra belirli bir süre sonra bebek ürünlerine 15% indirim veriyor. Çok iyi oluyor

Ne getirtin kız Almanya’dan yazsana bende alıyım

İyi yapmışsın güzel günlerde kullansın bebişimiz Listeme ekledim senin yazdığın ürünleri
Ben burda yaşıyorum C&A ya bakarım zaten haftaya alışverişe başlayacağım yavaştan
Amazon’u da yapıyım şimdi hatta yapmaya gidiyorum

kızlar 7. ayda olup tansiyonu düşen var mı?
Merhaba iki gün önce oldu bana
Normalde zaten düşük tansiyonlu biriydim, 26 + 5’te o gün nedense ebe ziyareti sonrası tansiyonum düştü, gözüm karardı ve neredeyse tüm gün sürdü. 102/56 falan çıkıyordu tüm gün. (Normalde de düşük olduğum için vücudum tolere edebildi)
Ama ertesi gün uyuyup uyanınca hiçbir şeyim kalmadı

Amazon baya avantajlı oluyor, hatta hediye de veriyor ama asıl o 15%lik indirim çok faydalı. Ben başta anlamadım, biraz karışık yapmışlar, indirimi hemen değil bir iki hafta sonra vermeye başlıyor, detayları yazmışlar.
Momcozy göğüs pompası çok uyguna geldi mesela, sling falan da aldım. Oyuncaklar vs hepsinde geçerli. Bakım ürünleri de Weleda’nın mor beyaz serisi her yerde bulunmuyor mesela, yine oradan indirimli aldım.
Güle güle kullan listeyi

Amazon çok karışık geldi bana da ya ama uğraşmaya devam.
Saol canım listemle ben haftaya alışverişteyiz

Günaydın kızlar modum düşük ortada kaldım doktorum kliniğini kapatıyo devlet hastanesi öneriyor çevrem yolu yarıladık tamda napcam bilmiyorum devlette daha önce sezeryanla doğurdunuz nasıl geçti sanki canımı acıtcaklarmış gibi hissediyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi önerdi . İçtim şimdi 1. saat ve 2. Saat kan vereceğim

Eklentiler

• IMG_20250804_094134.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın bende bugun saglik ocağında gittim aşı 2. Doz icin çağırmışlar sonra yapmamaya karar verdiler bi test verdim ciktim. Kan uyuşmazlığı aşısı icin doktoru ile görüşen olmus muydu?

Günaydın bende bugun saglik ocağında gittim aşı 2. Doz icin çağırmışlar sonra yapmamaya karar verdiler bi test verdim ciktim. Kan uyuşmazlığı aşısı icin doktoru ile görüşen olmus muydu?
Ben de haftaya 2. Doza gideceğim neye göre yapmıyorlarmış acaba?

benim de 10/6 çıkıyo uykuluyum hep normalde tansiyonum böyleydi zaten 11/7 falan hamilelikten önce ama şuan etkiliyo aşırı halsizim yüksek olmasındansa düşük daha iyidir ama

Günaydın canım içine sinmiyorsa doktor araştır kendine istersen bence devlette doğum yapmaktan çok iyi bir doktora gelmek önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…