- 19 Aralık 2023
- 1.557
- 881
- 43
Benim iki çocuğum da güz bebesiydi canım hiç uzun kollu zıbın kullanmadım ama bulunduğun bölgeye de bağlı tabi kiUzun kollu zıbın mı aldınız kızlar yoksa kısa kollu mu?
Beş kısa beş uzun kol aldım ben ama benim eve bayağı sıcak oluyor kısaları kullanırım evdeUzun kollu zıbın mı aldınız kızlar yoksa kısa kollu mu?
Kendi Dr. Muayenesi uygundu anlaşmalı olduğu hastaneyle iyi fiyattı şimdi Dr değişcek birden 80 100 binlerde diyolarGünaydın canım içine sinmiyorsa doktor araştır kendine istersen bence devlette doğum yapmaktan çok iyi bir doktora gelmek önemli diye düşünüyorum
Ben bir süredir gidiyorumKızlar aranızda normal doğum istediği için hamile pilatesine başlayan var mı
Ya nasıl gidiyor acaba geç kaldım mı acaba diyorum bide korkuyorum bebeğe bir şey olur diye rahat mısın iyi geliyor muBen bir süredir gidiyorum
merhaba, amazondan alıp adresi almanya mı yapıyorsunuz? teslimatınız almanyadaki bir adrese mi gidiyor yaniAmazon baya avantajlı oluyor, hatta hediye de veriyor ama asıl o 15%lik indirim çok faydalı. Ben başta anlamadım, biraz karışık yapmışlar, indirimi hemen değil bir iki hafta sonra vermeye başlıyor, detayları yazmışlar.
Momcozy göğüs pompası çok uyguna geldi mesela, sling falan da aldım. Oyuncaklar vs hepsinde geçerli. Bakım ürünleri de Weleda’nın mor beyaz serisi her yerde bulunmuyor mesela, yine oradan indirimli aldım.
Güle güle kullan listeyi
bende yarın gideceğim, gitmeden önce önereceğin birşey var mı? Şeker yüklemesi yaptıktan sonra beklediğin o 1 saat birşeyler yiyip içebiliyormusun?2 saat aç mı kalacağız yani. tek gideceğim tek gidemez miyim diye merak ettimKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi önerdi . İçtim şimdi 1. saat ve 2. Saat kan vereceğim
Merhaba canım, benmde alt ve ast giderek yükseliyor. vitaminleri bırakmak dışında birşey dedi mi doktorun?Kizlar benim de alt - ast değerlerim yüksek çıkmış doktor ictigin tüm vitaminleri bırak dedi. Karaciğerle ilgiliymis. Sorun yaşayan tüm gebe arkadaşlarıma şifa diliyorum. İnşallah bu günleri sağlıkla anlatacağız.
Pilates geçmişin var mı? Ben çok hafif sanıyordum gebe pilatesini ama bildiğin pilates çıktı çok şaşırmıştımYa nasıl gidiyor acaba geç kaldım mı acaba diyorum bide korkuyorum bebeğe bir şey olur diye rahat mısın iyi geliyor mu
Evet Amazon Almanya sitesinde Babywunschliste diye bir şey var, açıklamalar var ama biraz karışık yapmışlar ben de başta anlamadım ama sonra mail geliyor %15 indirim tanımlandı diye, ondan sonra listenizdeki ürünleri sepete eklediğinizde indirim yapıyor. Doğumdan üç ay sonrasına kadar da geçerli sanırım. Almanya’da bir adrese göndermeniz gerekiyor, ben akrabalarıma gönderttim o şekilde istifade ettimmerhaba, amazondan alıp adresi almanya mı yapıyorsunuz? teslimatınız almanyadaki bir adrese mi gidiyor yani
benmde doğuma gelecek yakınlarım var dediğiniz yöntemi bir uygulayayım teşekkür ederim :)Evet Amazon Almanya sitesinde Babywunschliste diye bir şey var, açıklamalar var ama biraz karışık yapmışlar ben de başta anlamadım ama sonra mail geliyor %15 indirim tanımlandı diye, ondan sonra listenizdeki ürünleri sepete eklediğinizde indirim yapıyor. Doğumdan üç ay sonrasına kadar da geçerli sanırım. Almanya’da bir adrese göndermeniz gerekiyor, ben akrabalarıma gönderttim o şekilde istifade ettim
Pilates geçmişim var evet ama iki yıla yakındır yapmıyorum, ben de sanırım ondan korkuyorum normal pilates gibi olur da bebeğe bir şey yaparım diyePilates geçmişin var mı? Ben çok hafif sanıyordum gebe pilatesini ama bildiğin pilates çıktı çok şaşırmıştımsadece daha fazla destekli yapıyorsun hareketleri ve karın çalışmıyorsun :)) ben memnunum :) sanırım üçüncü trimester tekrar değişecek hareketler, daha çok esnemeye yönelik olacak.
Geç kalmadın ya :) başlamanın tam zamanı, ben de şu aralar sıcaklardan ötürü çok istikrarlı gidemiyorum doğrusu. Ağustos sonu daha iyi oturur düzenim diye tahmin ediyorum
Ya biraz karışık yapmışlar haberiniz olsun. Liste oluştur ve 5 gün bekle diyor başta, sonra ilk siparişte kendinize hediye de seçiyorsunuz. Avent biberon seçtim ben mesela. O siparişe de bir indirim yaptı ama asıl indirim o siparişten sonra geliyor. Listeden sepete eklerken “indirimi uygula” diyorsunuz hep. Ben sling falan da aldım :)) şu meşhur diş kaşıyıcı sophie midir nedir, hepsi uyguna geldibenmde doğuma gelecek yakınlarım var dediğiniz yöntemi bir uygulayayım teşekkür ederim :)
bebek arabası aldık biz o şekilde bu arada maxi cosi nin 6.500 civarına geldi, bilginiz olsun
Yok yok hiç korkma, ben de başta korkuyordum ama sonra geçtiPilates geçmişim var evet ama iki yıla yakındır yapmıyorum, ben de sanırım ondan korkuyorum normal pilates gibi olur da bebeğe bir şey yaparım diyeben de iki hafta sonra falan başlayacağım galiba dediğin gibi çok sıcak kendime güvenemiyorum şu an. Haftada iki mi gidiyorsun üç mü?
Her ikisinden de aldım. Uzun kolluların üzerine bi ince bir hırka yelek ile giydirebilirim gibi düşünmüştüm. Atlet gibi olanlardan değil de tişört gibi olan desenlilerden almistm. Daha atlet alışverişi yapmadimUzun kollu zıbın mı aldınız kızlar yoksa kısa kollu mu?
Ben online yapıyorum iki hafta oldu başlayalı öncesinde pilates ya da herhangi bir spor geçmişim de yokKızlar aranızda normal doğum istediği için hamile pilatesine başlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?