Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Günaydın canım içine sinmiyorsa doktor araştır kendine istersen bence devlette doğum yapmaktan çok iyi bir doktora gelmek önemli diye düşünüyorum
Kendi Dr. Muayenesi uygundu anlaşmalı olduğu hastaneyle iyi fiyattı şimdi Dr değişcek birden 80 100 binlerde diyolar kızımda güzel geçmişti ameliyat hiç bişey hissetmedim hemen ayaklandım devlette 2 Dr önerdiler sontayı ameliyat öncesi takıyolar diyolar acısını hisseden çok

merhaba, amazondan alıp adresi almanya mı yapıyorsunuz? teslimatınız almanyadaki bir adrese mi gidiyor yani

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi önerdi . İçtim şimdi 1. saat ve 2. Saat kan vereceğim
bende yarın gideceğim, gitmeden önce önereceğin birşey var mı? Şeker yüklemesi yaptıktan sonra beklediğin o 1 saat birşeyler yiyip içebiliyormusun?2 saat aç mı kalacağız yani. tek gideceğim tek gidemez miyim diye merak ettim

Merhaba canım, benmde alt ve ast giderek yükseliyor. vitaminleri bırakmak dışında birşey dedi mi doktorun?

Kizlar Selam, canim cok sikildi ya seker sonucum cikti, 8,4 yani 151 cikti. Diyet verilecek gozumu cok korkuttular. Bir de kanim dusuk ona ne yapacaklar daha bisey demediler. Bu seker ne kadar kotu bisey nasil morelimi duzelticem bilmiyorum. Benim gibi sekeri cikan var mi? Gecer mi kizlar?

Ya nasıl gidiyor acaba geç kaldım mı acaba diyorum bide korkuyorum bebeğe bir şey olur diye rahat mısın iyi geliyor mu
Pilates geçmişin var mı? Ben çok hafif sanıyordum gebe pilatesini ama bildiğin pilates çıktı çok şaşırmıştım sadece daha fazla destekli yapıyorsun hareketleri ve karın çalışmıyorsun :)) ben memnunum :) sanırım üçüncü trimester tekrar değişecek hareketler, daha çok esnemeye yönelik olacak.
Geç kalmadın ya :) başlamanın tam zamanı, ben de şu aralar sıcaklardan ötürü çok istikrarlı gidemiyorum doğrusu. Ağustos sonu daha iyi oturur düzenim diye tahmin ediyorum

merhaba, amazondan alıp adresi almanya mı yapıyorsunuz? teslimatınız almanyadaki bir adrese mi gidiyor yani
Evet Amazon Almanya sitesinde Babywunschliste diye bir şey var, açıklamalar var ama biraz karışık yapmışlar ben de başta anlamadım ama sonra mail geliyor %15 indirim tanımlandı diye, ondan sonra listenizdeki ürünleri sepete eklediğinizde indirim yapıyor. Doğumdan üç ay sonrasına kadar da geçerli sanırım. Almanya’da bir adrese göndermeniz gerekiyor, ben akrabalarıma gönderttim o şekilde istifade ettim

benmde doğuma gelecek yakınlarım var dediğiniz yöntemi bir uygulayayım teşekkür ederim :)
bebek arabası aldık biz o şekilde bu arada maxi cosi nin 6.500 civarına geldi, bilginiz olsun

Pilates geçmişim var evet ama iki yıla yakındır yapmıyorum, ben de sanırım ondan korkuyorum normal pilates gibi olur da bebeğe bir şey yaparım diye ben de iki hafta sonra falan başlayacağım galiba dediğin gibi çok sıcak kendime güvenemiyorum şu an. Haftada iki mi gidiyorsun üç mü?

benmde doğuma gelecek yakınlarım var dediğiniz yöntemi bir uygulayayım teşekkür ederim :)
bebek arabası aldık biz o şekilde bu arada maxi cosi nin 6.500 civarına geldi, bilginiz olsun
Ya biraz karışık yapmışlar haberiniz olsun. Liste oluştur ve 5 gün bekle diyor başta, sonra ilk siparişte kendinize hediye de seçiyorsunuz. Avent biberon seçtim ben mesela. O siparişe de bir indirim yaptı ama asıl indirim o siparişten sonra geliyor. Listeden sepete eklerken “indirimi uygula” diyorsunuz hep. Ben sling falan da aldım :)) şu meşhur diş kaşıyıcı sophie midir nedir, hepsi uyguna geldi yine sorunuz olursa yazarsınız, belkide bana zor geldi bilmiyorum, daha doğrusu bir zorluğu yok ama ben indirim sepette otomatik olur sanıyordum meğer listeden eklerken hep o kutucuğu işaretlemek gerekiyormuş. Bunu anlamak zaman almıştı

Yok yok hiç korkma, ben de başta korkuyordum ama sonra geçti ben normalde iki gitmeye çalışıyorum ama sıcaklıktan ötürü genelde 1 oluyor o, stüdyoda klima yok çünkü o yüzden şu aşırı sıcaklar geçsin düzenli 2 olur, son trimester de üç düşünebilirim doğrusu

Uzun kollu zıbın mı aldınız kızlar yoksa kısa kollu mu?
Her ikisinden de aldım. Uzun kolluların üzerine bi ince bir hırka yelek ile giydirebilirim gibi düşünmüştüm. Atlet gibi olanlardan değil de tişört gibi olan desenlilerden almistm. Daha atlet alışverişi yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…