Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hürrem o ahaha yine oğlan yine oğlan sonra yine oğlan diye gezecek yakında
No no daha demem o defteri kapatiyoruz aşkım Rabbim isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin sağlıkla

Bem manifest yaptım 17 ekimde doğuruyorum 38+2 oluyorum. Duyan duymayana desin

Sen bi 4 yaparsın gibime geliyor ahjaaj
Herkes bende o potansiyeli görüyor ama ben kendimde göremiyorum ne maddi manevi nede mental olarak çökerm yaş olmuş 33 yetoooo bu dünyaya doğurmak için mi geldim anamm

Bi dönem burda ikinci trimester durgunluğu vardı gevşeme gelmişti herkese. Şimdi sorunlar yeniden baş gösterince döndük kürkçü dükkanına hep birlikte dkndkdjd

Herkes bende o potansiyeli görüyor ama ben kendimde göremiyorum ne maddi manevi nede mental olarak çökerm yaş olmuş 33 yetoooo bu dünyaya doğurmak için mi geldim anamm
Belki kız olur

Sezeryan dimi o zaman kesin alır doktorun ooooo aramıza bir terazi daha geliyor bende çok istiyorum terazi olur mu dersiniz

Sezeryan dimi o zaman kesin alır doktorun ooooo aramıza bir terazi daha geliyor bende çok istiyorum terazi olur mu dersiniz
Planlı sezaryen oğlum da sezaryen ondan normal olmaz dedi de işime geldi zaten ben normal doğuramam bende o popo yok

Manevi olarak sende o potansiyeli görüyorumm ama maddi kısmında haklısın cok zor. Hep bebek kalmıyorlar eğitim giderleri üstü başı konforu hep para. Her birine de ayrı ayrı bunları sağlamak zorundasın yani kolay değil

Bi dönem burda ikinci trimester durgunluğu vardı gevşeme gelmişti herkese. Şimdi sorunlar yeniden baş gösterince döndük kürkçü dükkanına hep birlikte dkndkdjd
Üçüncü trimester olunca ağrılar sancılar başlıyor canım maalesef bu süreç de zor geçecek hele ki sıcaklarla klimasız ortam da yasanmiyor
Diye diye üçüncü oğlanı doğuruyorum Hahahahha benden kız çıkmaz aşkım eşimle diyoruz ki bizde esirgeme kurumuna başvururuz hem kız çocuğu sahibi oluruz hemde ordan bir yavruya anne baba aile oluruz tabii şuan için hayal nasip kısmet bakalım

Planlı sezaryen oğlum da sezaryen ondan normal olmaz dedi de işime geldi zaten ben normal doğuramam bende o popo yok
Bende asla doğuramam normali sürekli gelip alttan bakacaklar kabus gibi o kasmaya çıkaramam zaten çocuğu

Ben de 29 ekim olarak manifestliyorum aha da yazdımm buraya muhtemel sezaryen olcam zaten, çocuğumun doğum günü hep tatile denk gelse rahat etse güzelce kutlasak 29 ekimle beraber falan diye bi düşünce geldi dhdjd resmi tatilde doğum istediğimi duyan doktorum ne der bilmem ama

Çok sabirli biriyimdir ama üç erkek cocuk
Birde koca dan sonra sabir kalacağını sanmıyorum dediğin gibi işin maddi boyutu çok sıkıntı bu dönemde insan yetiştirmek hiç kolay değil

Şuan iyi günlerimiz sanırım demi. Basındayız daha 3ün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…