No no daha demem o defteri kapatiyoruz aşkım Rabbim isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin sağlıklaHürrem o ahaha yine oğlan yine oğlan sonra yine oğlan diye gezecek yakında
Sen bi 4 yaparsın gibime geliyor ahjaajNo no daha demem o defteri kapatiyoruz aşkım Rabbim isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin sağlıkla
Hahahahah kız bi dönem burası çok durgundu yaa orayı takip ediyordum sonuçta bizde Ekim sonu doğuracağız muhtemelen sezeryan olduğu içinBilirsin ordan çıkmadığın için sen ne geziyon kız orda ahaha
Büyük konuşmak istemem güzelim ogluslaein canları sağolsun yeter4 gelir mi kız
Hatalı bi tercihte bulunmuş ya burası evham kulübü dkdjdkdjdj al birimizi vur ötekineAralık annelerinden biri yazmış ki arada Kasım annelerini okuyorum bizi neler bekliyor diye yazmış. Bizi okuyup delirmeseler iyi ahahaj
Bem manifest yaptım 17 ekimde doğuruyorum 38+2 oluyorum. Duyan duymayana desinHahahahah kız bi dönem burası çok durgundu yaa orayı takip ediyordum sonuçta bizde Ekim sonu doğuracağız muhtemelen sezeryan olduğu için
Büyük konuşmak istemem güzelim ogluslaein canları sağolsun yeter
Herkes bende o potansiyeli görüyor ama ben kendimde göremiyorum ne maddi manevi nede mental olarak çökermSen bi 4 yaparsın gibime geliyor ahjaaj
7 aydır gram değişmedik ya bize de yazıklar olsun ajajsjsjHatalı bi tercihte bulunmuş ya burası evham kulübü dkdjdkdjdj al birimizi vur ötekine
Bi dönem burda ikinci trimester durgunluğu vardı gevşeme gelmişti herkese. Şimdi sorunlar yeniden baş gösterince döndük kürkçü dükkanına hep birlikte dkndkdjdHahahahah kız bi dönem burası çok durgundu yaa orayı takip ediyordum sonuçta bizde Ekim sonu doğuracağız muhtemelen sezeryan olduğu için
Büyük konuşmak istemem güzelim ogluslaein canları sağolsun yeter
Belki kız olurHerkes bende o potansiyeli görüyor ama ben kendimde göremiyorum ne maddi manevi nede mental olarak çökermyaş olmuş 33 yetoooo bu dünyaya doğurmak için mi geldim anamm
Sezeryan dimi o zaman kesin alır doktorun ooooo aramıza bir terazi daha geliyor bende çok istiyorum terazi olur mu dersinizBem manifest yaptım 17 ekimde doğuruyorum 38+2 oluyorum. Duyan duymayana desin
Planlı sezaryen oğlum da sezaryen ondan normal olmaz dedi de işime geldi zaten ben normal doğuramam bende o popo yokSezeryan dimi o zaman kesin alır doktorun ooooo aramıza bir terazi daha geliyor bende çok istiyorum terazi olur mu dersiniz
Aralık annelerinden biri yazmış ki arada Kasım annelerini okuyorum bizi neler bekliyor diye yazmış. Bizi okuyup delirmeseler iyi ahahaj
Manevi olarak sende o potansiyeli görüyorummHerkes bende o potansiyeli görüyor ama ben kendimde göremiyorum ne maddi manevi nede mental olarak çökermyaş olmuş 33 yetoooo bu dünyaya doğurmak için mi geldim anamm
Ahahahsh bu ne yaa tam bize uygunAhhhahah şey geldi aklıma.
Üçüncü trimester olunca ağrılar sancılar başlıyor canım maalesef bu süreç de zor geçecek hele ki sıcaklarla klimasız ortam da yasanmiyorBi dönem burda ikinci trimester durgunluğu vardı gevşeme gelmişti herkese. Şimdi sorunlar yeniden baş gösterince döndük kürkçü dükkanına hep birlikte dkndkdjd
Diye diye üçüncü oğlanı doğuruyorum Hahahahha benden kız çıkmaz aşkım eşimle diyoruz ki bizde esirgeme kurumuna başvururuz hem kız çocuğu sahibi oluruz hemde ordan bir yavruya anne baba aile oluruz tabii şuan için hayal nasip kısmet bakalımBelki kız olur
Bende asla doğuramam normali sürekli gelip alttan bakacaklar kabus gibi o kasmaya çıkaramam zaten çocuğuPlanlı sezaryen oğlum da sezaryen ondan normal olmaz dedi de işime geldi zaten ben normal doğuramam bende o popo yok
Ben de 29 ekim olarak manifestliyorum aha da yazdımm buraya muhtemel sezaryen olcam zaten, çocuğumun doğum günü hep tatile denk gelse rahat etse güzelce kutlasak 29 ekimle beraber falan diye bi düşünce geldi dhdjd resmi tatilde doğum istediğimi duyan doktorum ne der bilmem amaBem manifest yaptım 17 ekimde doğuruyorum 38+2 oluyorum. Duyan duymayana desin
Çok sabirli biriyimdir ama üç erkek cocukManevi olarak sende o potansiyeli görüyorummama maddi kısmında haklısın cok zor. Hep bebek kalmıyorlar eğitim giderleri üstü başı konforu hep para. Her birine de ayrı ayrı bunları sağlamak zorundasın yani kolay değil
Şuan iyi günlerimiz sanırım demi. Basındayız daha 3ünÜçüncü trimester olunca ağrılar sancılar başlıyor canım maalesef bu süreç de zor geçecek hele ki sıcaklarla klimasız ortam da yasanmiyor
Diye diye üçüncü oğlanı doğuruyorum Hahahahha benden kız çıkmaz aşkım eşimle diyoruz ki bizde esirgeme kurumuna başvururuz hem kız çocuğu sahibi oluruz hemde ordan bir yavruya anne baba aile oluruz tabii şuan için hayal nasip kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?