Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Cumhuriyet bebişi diyosuun

Ay kız öyle deme ben 23 nisan doğumluyum bütün arkadaşlarım okulda toplum günü yapardı ben yapamazdım ama kimse unutmuyor o avantaj

İyi geceler kızlar benim karnım aşırı büyük ya penguen yürüyüşü erken başladı bacaklarım ince kasıklarım batıyo bide çocuk çıktı çıkcak gibi çok aşağıda bide orama baskı yapıyo gibi zonk ediyo ya sizde de böyle mi erken mi gelir daha 3 ay var ya inşallah zamanında gelir

Hahahahahhaahhahahahhahaah ya bizim senle fenotipimiz aynı mı kızım bende de hamilelikte laktoz intoleransı gelişti asla süt müt içemiyorum içersem gazman olup ayılıp bayılıyorum
hala devam ediyo bak saat 2 oldu chdlkshdhdh hünkarıma diyorum ki içimde erkek çocuk var napim yani onun yüzünden chkslshdhdh dantel geceliklerimi giydim hemen iyice erkek gibi hissetmeye başladım

Benimki de büyük ya . Sivri bir de öne doğru ilginç bir görüntüsü var erkek kkz farrkediyoe mu acaba cevrremdekiler erkek çocuk böyle sivri olur kız bebek yayvan olurdu diyorlar doğru mu öne doğru uzuyyor

Benimki de büyük ya . Sivri bir de öne doğru ilginç bir görüntüsü var erkek kkz farrkediyoe mu acaba cevrremdekiler erkek çocuk böyle sivri olur kız bebek yayvan olurdu diyorlar doğru mu öne doğru uzuyyor
benim de erkek ve füze gibi oldu göbeğim dimdik uzuyo yanlarım yok resmen hiç. bana da öyle dediler doğruymuş valla

Tam olarak aynıyım bende

Günaydın kızlar gece isim düşünürken uyuyakalmışım. İlk defa rüyamda bebişimi gördüm o kadar güzeldi ki yemyeşil göz rengi vardı ama çok farklıydı açık renkti. Teni kokusu hala burnumda çok etkilendim rüyadan hiç görmemiştim rüyamda bir de zaten öyle rüya hatırlayan biri de değilimdir.
Düşündüğüm isim de Eliz ismiydi. Acaba isimini beğendide mi gördüm rüyamda diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…