Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
kizlar biraz moralim bozuldu tahlillerimi goturmustum doktora elle karnimi muayine etdi steteskop gibi bir seyle bebeyi dinledi haftasindan 3 hafta geri gibi dedi simdi usg ya geldim burdam net bilinir. yarin 29 olmam gerekiyor doktor 26 gibi gozukdu gozume bebek kucuk gibi geldi bana dedi

Elle muayene edip nasıl anladı ki tamam doktor da yani tuhaf geldi bana. Usg de belli olur zaten canım sakin kalmaya çalış sen.

Günaydın kızlarr, 2-3 gündür grubun aktifliğinden sayfaları okumaya yetişemedim anca bitirdim. Ama çok da mutlu oldum eski aktifliğine kavuşmasına bu grubun. 24 bitti sayılır ama şimdiden ağırlaştım gibi halim olmuyor, hep bir iştah hali Allah sonumu hayır etsin
Haftaya doktor randevum var devlette. Şeker yüklemesini hastanede doktor mu yapar yoksa sağlık ocağına mı yaptırsam. Şimdilik kafamı bu kurcalıyo

İlginç bir yorum. Yani ultrasona bağlamadan bebeğin ölçümlerini yapmadan bu tarz yorumlarda bulunmak ne kadar doğru veya mantıklı bilemedim. Sen içini ferah tut

Elle muayene edip nasıl anladı ki tamam doktor da yani tuhaf geldi bana. Usg de belli olur zaten canım sakin kalmaya çalış sen.
kendi de ben tam diyemem yillarin tecrubesi gibi soyluyorum muayine ol gel dedi olada bilir olmayada bilirmis kalp atisini dinledi iyi sadece haftasi gozume kucuk gibi geldi dedi

aslinda 1 hafta sonra git dedi usg muayinesine ama ben dayanamadim geldim. Allah korusun geri geri gidip tam durur diye korktum

Ay yok artık kuzum ya elle nasıl anlamış tövbeler olsun inanma lütfen usg gir belli olır hersey

Kuşum şeker yüklemesini sağlık ocağı ücretsiz yapıyor ben orda yaptıracaktım sonra sağdan soldan herkes tansiyonun düşebilir , yok ayılır bayılırsın dedi diye takipli olduğum hastanede yaptırdım. Boşu boşuna 2bin lira ödedim. Sağlık ocağında da gayet yapılabilir cok basit bişi yani şekerli su içip kan veriyorsun. Yanında biri olsa iyi olur sadece 2 3 saat sıkılırsın tek basına

kendi de ben tam diyemem yillarin tecrubesi gibi soyluyorum muayine ol gel dedi olada bilir olmayada bilirmis kalp atisini dinledi iyi sadece haftasi gozume kucuk gibi geldi dedi
Tuhaf gerçekten. İnşallah doktorun düşündüğü gibi bişey yoktur canım.

dr muayenesi ile birlikte 2000 di mi?
Benimki 240 gibi bi şeymiş çünkü. Ben sigortadan dolayı ödeme yapmadım ama sordum. Aslında kendi muayenene denk gelince sıkıntı olmuyor. Ben mesela zaten çok merak ediyordum 3 hafta geçmişti son muayeneden.

İlk defa steteskopla gebelik muayenesine denk geldim. İnşallah sıkıntı yoktur canım bizi de haberdar et

Haydaaa çok tuhaf ya usg ile bile ölçüm yaparak anlaşılıyor ömrümde duymadım böylesini haber ver bize de

İlginç geldi bana. İç karnı geniş olan var olmayan var, karın kasları bile etkiler göbeğin büyük küçük olmasına nasıl dışardan anlayabilir ki. Usg den çıkınca haber ver inşallah yoktur öyle bişey.

Ahaja o göbekle kalkarsın kanki aynen ajaja benimde kaburgamı deldi kızım kaburgam ağrıyor
Ayyy Bende de o kaburga ağrısı var. Sürekli eşime diyorum ki ahaa deliyor ahha delicek Resmen matkapla kaburgam deliniyor gibi hissediyorum. Korkunç bir acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…