Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
insallah iyidir benim korkdugum geride kalip sonra durur hic buyumez diye
Canım benim bebeğim gebeliğin başından beri geriden geliyor. Aynı gün iki farklı hastanede iki farklı ölçüm yapıldı. Ultrason cihazı kalitesine göre farklı ölçebiliyor. Ölçüm yerlerini doktor ayarlıyor sonuçta. Hatalar olabiliyor. Elle muayenede böyle bir şeyin anlaşılması çok zor bence. İçini ferah tut.

24 den sonra gerçekten hızlı büyüyor ve ağırlaşıyorsun. Karnımın daha hızlı büyüdüğünü farkediyorum artık. Yatakta dönerken bile zorlanıyorum tam böyle olduk
Şeker yüklemesi sağlık ocakları da yapıyormuş ama ben hastanede aile hekimliğinden sıra alıp yaptırmıştım çalıştığım gün. Hastanelerde de aile hekimlikleri oluyor nerde istersen yaptırabilirsin.

evet ciktim kizlar iyiydi bebis sukur her sey yolundaymis. usg doktoruda dedi genelde doktorlar elle muayine edince dogru cikma payi oluyor ama yanilmada ola bilir. bide az hareket ediyor demistim onu da dusunmus her halde doktor. neyse ki iyi. bir sorun var o da kordonu boynuna dolanmis 2 kez onu da biz elimizi salip duzeltemeyiz ki dedi doktor her gun hareketlerini takip et 10 hareketin uzerinde olmasi gerek saydikda . 3 hafta sonra tekrar muayine

Ne istiyolar acaba kordonlarından ahajs iyi canım sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla vaktinde saatinde gelsin inşallah

Yok canım ya nerdee. Doktor muayenesi kontrol sürecindeydi ona ücretsiz girdim, şeker yüklemesi testine özel sigortadan 1890 gibi bisey kestiler. Bide glukoz aldık ettik al sana 2bin

Aman iyi olsun bebiş sevindim

Canım yeni mi az hareket etmeye basladı yoksa hep mi öyle bi bebekti? Kordonu kendi kendine çözülüyor sanırım zamanla bebek döndükçe. Hay allah ya sıpa nasıl becermiş acaba
İyi olmasına cok sevindim

Canım yeni mi az hareket etmeye basladı yoksa hep mi öyle bi bebekti? Kordonu kendi kendine çözülüyor sanırım zamanla bebek döndükçe. Hay allah ya sıpa nasıl becermiş acaba
hep oyle sakin bebek genelde. ama bazen 2 gun cok hareketli oluyor 1 gun cok cok az hareket. oglum bu haftalarda kaburgalarimi delerdi nerdeyse simdide oyle hic sakin diyil ama bu bebis sakin

evet ya doktorda kendi kendine doluyor bazen de isterse cozede bilir dedi sakin sakin iceride kordonla oynuyor elide yuzunde hep

Ben geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlan hersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı

Eklentiler

• IMG_1219.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 81
masallah canim bebise saglikla kavusu kac haftalik oldun sen

Oy maşallah burna bak annesi yakışıklı bir oğlan geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…