- 31 Mayıs 2025
- 348
- 326
- 18
- 27
Canım benim bebeğim gebeliğin başından beri geriden geliyor. Aynı gün iki farklı hastanede iki farklı ölçüm yapıldı. Ultrason cihazı kalitesine göre farklı ölçebiliyor. Ölçüm yerlerini doktor ayarlıyor sonuçta. Hatalar olabiliyor. Elle muayenede böyle bir şeyin anlaşılması çok zor bence. İçini ferah tut.insallah iyidir benim korkdugum geride kalip sonra durur hic buyumez diye
24 den sonra gerçekten hızlı büyüyor ve ağırlaşıyorsun. Karnımın daha hızlı büyüdüğünü farkediyorum artık. Yatakta dönerken bile zorlanıyorum tam böyle oldukGünaydın kızlarr, 2-3 gündür grubun aktifliğinden sayfaları okumaya yetişemedim anca bitirdim. Ama çok da mutlu oldum eski aktifliğine kavuşmasına bu grubun. 24 bitti sayılır ama şimdiden ağırlaştım gibi halim olmuyor, hep bir iştah hali Allah sonumu hayır etsin
Haftaya doktor randevum var devlette. Şeker yüklemesini hastanede doktor mu yapar yoksa sağlık ocağına mı yaptırsam. Şimdilik kafamı bu kurcalıyo
Düz tetanoz olacaksın canım değil mi?Kızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
steteskop diyildi ben ismini bilmedigim icin oyle yazdimİlk defa steteskopla gebelik muayenesine denk geldim. İnşallah sıkıntı yoktur canım bizi de haberdar et
El doppleri osteteskop diyildi ben ismini bilmedigim icin oyle yazdimbir ucunu karnima koydu diyer tarafindan kalp atisi sesi kalp atimi sayisi yaziyordu oyle biseydi
Ne istiyolar acaba kordonlarından ahajs iyi canım sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla vaktinde saatinde gelsin inşallahevet ciktim kizlar iyiydi bebis sukur her sey yolundaymis. usg doktoruda dedi genelde doktorlar elle muayine edince dogru cikma payi oluyor ama yanilmada ola bilir. bide az hareket ediyor demistim onu da dusunmus her halde doktor. neyse ki iyi. bir sorun var o da kordonu boynuna dolanmis 2 kez onu da biz elimizi salip duzeltemeyiz ki dedi doktorher gun hareketlerini takip et 10 hareketin uzerinde olmasi gerek saydikda . 3 hafta sonra tekrar muayine
Yok canım ya nerdee. Doktor muayenesi kontrol sürecindeydi ona ücretsiz girdim, şeker yüklemesi testine özel sigortadan 1890 gibi bisey kestiler. Bide glukoz aldık ettik al sana 2bindr muayenesi ile birlikte 2000 di mi?
Benimki 240 gibi bi şeymiş çünkü. Ben sigortadan dolayı ödeme yapmadım ama sordum. Aslında kendi muayenene denk gelince sıkıntı olmuyor. Ben mesela zaten çok merak ediyordum 3 hafta geçmişti son muayeneden.
Evet kuzum ikinci doz öyleymişDüz tetanoz olacaksın canım değil mi?
Aman iyi olsun bebiş sevindimevet ciktim kizlar iyiydi bebis sukur her sey yolundaymis. usg doktoruda dedi genelde doktorlar elle muayine edince dogru cikma payi oluyor ama yanilmada ola bilir. bide az hareket ediyor demistim onu da dusunmus her halde doktor. neyse ki iyi. bir sorun var o da kordonu boynuna dolanmis 2 kez onu da biz elimizi salip duzeltemeyiz ki dedi doktorher gun hareketlerini takip et 10 hareketin uzerinde olmasi gerek saydikda . 3 hafta sonra tekrar muayine
Canım yeni mi az hareket etmeye basladı yoksa hep mi öyle bi bebekti? Kordonu kendi kendine çözülüyor sanırım zamanla bebek döndükçe. Hay allah ya sıpa nasıl becermiş acabaevet ciktim kizlar iyiydi bebis sukur her sey yolundaymis. usg doktoruda dedi genelde doktorlar elle muayine edince dogru cikma payi oluyor ama yanilmada ola bilir. bide az hareket ediyor demistim onu da dusunmus her halde doktor. neyse ki iyi. bir sorun var o da kordonu boynuna dolanmis 2 kez onu da biz elimizi salip duzeltemeyiz ki dedi doktorher gun hareketlerini takip et 10 hareketin uzerinde olmasi gerek saydikda . 3 hafta sonra tekrar muayine
Benim doktor onu da boğmacalı olandan yaptır dedi de sağlık ocağı kabul etmez sanmıyorum ya.Evet kuzum ikinci doz öyleymiş
ilk defa gordumEl doppleri o
insallah canim amin hepimizinki hayirli vaktinde gelsinNe istiyolar acaba kordonlarından ahajs iyi canım sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla vaktinde saatinde gelsin inşallah
hep oyle sakin bebek genelde. ama bazen 2 gun cok hareketli oluyor 1 gun cok cok az hareket. oglum bu haftalarda kaburgalarimi delerdi nerdeyse simdide oyle hic sakin diyilCanım yeni mi az hareket etmeye basladı yoksa hep mi öyle bi bebekti? Kordonu kendi kendine çözülüyor sanırım zamanla bebek döndükçe. Hay allah ya sıpa nasıl becermiş acaba
İyi olmasına cok sevindim
evet ya doktorda kendi kendine doluyor bazen de isterse cozede bilir dedi sakin sakin iceride kordonla oynuyorCanım yeni mi az hareket etmeye basladı yoksa hep mi öyle bi bebekti? Kordonu kendi kendine çözülüyor sanırım zamanla bebek döndükçe. Hay allah ya sıpa nasıl becermiş acaba
İyi olmasına cok sevindim
masallah canim bebise saglikla kavusuBen geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlanhersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı
Ben geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlanhersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı
Oyuncak etmiş kordonu kendine deseneevet ya doktorda kendi kendine doluyor bazen de isterse cozede bilir dedi sakin sakin iceride kordonla oynuyorelide yuzunde hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?