- 22 Kasım 2022
- 3.413
- 3.735
- 63
Oy çok tatlış bi oğlan bu annesi allah nazarlardan saklasınBen geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlanhersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı
Oy maşallah o yanaklar ne ya tipini yerimBen geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlanhersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı
Yok artık o kadarına da ne gerek varmış ki. Tetanozu yaptır geç bence ağır gelmesinBenim doktor onu da boğmacalı olandan yaptır dedi de sağlık ocağı kabul etmez sanmıyorum ya.
Allahım allahım paşaya bak hele maşallah tü tüüBen geldim kızlar kontrolden geliyorum içerde çok mutsuz bu oğlanhersey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür 1250 gr 37 cm olmuşuz bebeğin kafası asagidaymis muhtemelen o baskı yapıyor dedi ağrılar içinde magnezyum önerdi zaten kullanıyorum 1 ay sonra tekrar çağırdı
Aynen kuşum muhtemelen öyle yapacağımYok artık o kadarına da ne gerek varmış ki. Tetanozu yaptır geç bence ağır gelmesin
Amin canım teşekkürler 28+3 oldukmasallah canim bebise saglikla kavusukac haftalik oldun sen
Evet ya burun kocaman çıkmış hahahahOy maşallah burna bak annesiyakışıklı bir oğlan geliyor.
Teşekkürler teyzesiOy çok tatlış bi oğlan bu annesi allah nazarlardan saklasın
Magnezyum hemen hemen hepimiz içiyoruz da bu fizyolojik ağrılar bırakmayacak peşimizi belligece uykusunda kalça ağrılarım oluyor mesela magnezyum onu önlemiyor
Teşekkürler canım benim bebeler genel olarak yanaklıOy maşallah o yanaklar ne ya tipini yerim
Teşekkürler teyzesiAllahım allahım paşaya bak hele maşallah tü tüü
Ya kalça ağrısı bende de oluyor başka kimseden duymamıştım bende bir anormallik var sanıyordumOy çok tatlış bi oğlan bu annesi allah nazarlardan saklasın
Magnezyum hemen hemen hepimiz içiyoruz da bu fizyolojik ağrılar bırakmayacak peşimizi belligece uykusunda kalça ağrılarım oluyor mesela magnezyum onu önlemiyor
Çok sinir bozucu değil mi ya hem uykuyu bölüyor hem wcye bile kalksan bi süre kalçanın kendine gelmesini beklemen gerekiyorYa kalça ağrısı bende de oluyor başka kimseden duymamıştım bende bir anormallik var sanıyordum
+1 yerimi aldım cevapları bekliyorumKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Benimki planlı sezaryen olacağı için elbise şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum. Pijamanın lastiği dikiş yerine gelmesin diyeKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Ben 2 gecelik 1 sabahlık olarak aldım bugünKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Ben hastane odası süslemesi ayarladım bi kadınla anlaştım MedicalPark Florya hastanesinde doğum yapacağım. Hediyelik de ayrı bi yerden aynı konsept ile açacak magnet yaptırdım kimse atmıyor işe yarayan bişeyKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Ya ben öyle süslü şeyleri sevmiyorum ve dantelsiz şey bulmak çok zor jdjdj Trendyolda cathrines var oradan aldım ben emzirme yeri açılabilen uzun kollu pijamalardanKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Bunlar çok güzel ama kasımda soğuk olmaz mıBen 2 gecelik 1 sabahlık olarak aldım bugün
Catherines Lux mood hamile sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux mood hamile sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Catherines Lux Mood Hamile Elibsesi-891 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux Mood Hamile Elibsesi-891 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Yumuşak dokulu hamile elbisesi -2547 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Yumuşak dokulu hamile elbisesi -2547 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kapı süsü yaptıracağım sadece hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası o konuda bir ketumluğum var djdjdjKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?