Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Oy çok tatlış bi oğlan bu annesi allah nazarlardan saklasın
Magnezyum hemen hemen hepimiz içiyoruz da bu fizyolojik ağrılar bırakmayacak peşimizi belli gece uykusunda kalça ağrılarım oluyor mesela magnezyum onu önlemiyor

Oy maşallah o yanaklar ne ya tipini yerim

Allahım allahım paşaya bak hele maşallah tü tüü

masallah canim bebise saglikla kavusu kac haftalik oldun sen
Amin canım teşekkürler 28+3 olduk doğuma on haftamız kaldı
Oy maşallah burna bak annesi yakışıklı bir oğlan geliyor.
Evet ya burun kocaman çıkmış hahahah
Teşekkürler teyzesi evet bende içiyorum ama sadece kramplara iyi geliyor onun dışındaki ağrılar devam ediyor bide gece sağa sola dönerken inliyorum resmen ağrıdan çok ilginç
Oy maşallah o yanaklar ne ya tipini yerim
Teşekkürler canım benim bebeler genel olarak yanaklı
Allahım allahım paşaya bak hele maşallah tü tüü
Teşekkürler teyzesi

Ya kalça ağrısı bende de oluyor başka kimseden duymamıştım bende bir anormallik var sanıyordum

Tatlışlar size bir soru. Bebek odası için duvar kağıdı ya da sticker için önerebileceğiniz bi yer var mı

Kızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?

Kızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Benimki planlı sezaryen olacağı için elbise şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum. Pijamanın lastiği dikiş yerine gelmesin diye

Ben 2 gecelik 1 sabahlık olarak aldım bugün

Ben hastane odası süslemesi ayarladım bi kadınla anlaştım MedicalPark Florya hastanesinde doğum yapacağım. Hediyelik de ayrı bi yerden aynı konsept ile açacak magnet yaptırdım kimse atmıyor işe yarayan bişey ilk hastane çıkış seti almıştım onun desenini hem süslemeciye kullan dedim hem de hediyeliğe onu bastırdım motifim bu

Eklentiler

• IMG_8248.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 40
Ya ben öyle süslü şeyleri sevmiyorum ve dantelsiz şey bulmak çok zor jdjdj Trendyolda cathrines var oradan aldım ben emzirme yeri açılabilen uzun kollu pijamalardan

Bunlar çok güzel ama kasımda soğuk olmaz mı

Kapı süsü yaptıracağım sadece hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası o konuda bir ketumluğum var djdjdj

Kızlarr bugün gelemedim herkes nasıl? Benim oğlan bugün beni ketenpereye getirdi. Sabahtan beri bi tane kımıldamadı. Normalde kuduruk olduğundan doktora haber verdim. Acile de gitmek istemedim ufak kıpırtı var çünkü dedim uyuyo heralde. Bekledim akşam 6 ya kadar, doktor yine de nst bakalım dedi gittik acile. Cihaz bağlandığı gibi başladı tekmelemeye. gezmek mi istedi para mı harcayası geldi bilmiyorum artık

Kızlar attığınız herşeye bende bakmıştım. Hediyelik konusunda çok kararsızım yani 3 5 gün sonra atacakları bişeye para vermek istemiyorum açıkçası kolonya ve çikolata mı yaptırsam sadece ikram etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…