Gezmek istemiş çocukKızlarr bugün gelemedim herkes nasıl? Benim oğlan bugün beni ketenpereye getirdi. Sabahtan beri bi tane kımıldamadı. Normalde kuduruk olduğundan doktora haber verdim. Acile de gitmek istemedim ufak kıpırtı var çünkü dedim uyuyo heralde. Bekledim akşam 6 ya kadar, doktor yine de nst bakalım dedi gittik acile. Cihaz bağlandığı gibi başladı tekmelemeye.gezmek mi istedi para mı harcayası geldi bilmiyorum artık
Kızz kasımda bunlarla üşümez misin. Ben polarlı takımlara bakıyorum. Üşücem diye korkuyorumBen 2 gecelik 1 sabahlık olarak aldım bugün
Catherines Lux mood hamile sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux mood hamile sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Catherines Lux Mood Hamile Elibsesi-891 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux Mood Hamile Elibsesi-891 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Yumuşak dokulu hamile elbisesi -2547 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Yumuşak dokulu hamile elbisesi -2547 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende kolonya şişesi aldım minik içine pembe kolonya doldurcam,birde kurdele aldım minik şişlerin üstüne yapıştırcam. Stiker sipariş vercem kızımın adını(henüz karar veremedimKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Yapmadığım kalmadı saatlerce limonata bile içtim C cilekcanavariGezmek istemiş çocuk 
Oda süslemicem o kesin. Kolonya ve çikolata kafama yatıyor sadeceBende kolonya şişesi aldım minik içine pembe kolonya doldurcam,birde kurdele aldım minik şişlerin üstüne yapıştırcam. Stiker sipariş vercem kızımın adını(henüz karar veremedim) hoşgeldin diye yazdırcam. Birde isimli çikolata yaptırırım diye düşündüm. Oda süslemek konusunda kararsızım hala
Kız bu bebeklerin nst nefreti ne böyleKızlarr bugün gelemedim herkes nasıl? Benim oğlan bugün beni ketenpereye getirdi. Sabahtan beri bi tane kımıldamadı. Normalde kuduruk olduğundan doktora haber verdim. Acile de gitmek istemedim ufak kıpırtı var çünkü dedim uyuyo heralde. Bekledim akşam 6 ya kadar, doktor yine de nst bakalım dedi gittik acile. Cihaz bağlandığı gibi başladı tekmelemeye.gezmek mi istedi para mı harcayası geldi bilmiyorum artık
Bence de çikolata kolonya yeter bende başka bir hediyelik yaptırmıcamOda süslemicem o kesin. Kolonya ve çikolata kafama yatıyor sadece
Çok tatlı bayıldım bunaKızlar bu nasıl sizce
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) - Fiyatı, Yorumları
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alt üst benim de beğendiklerim var ama sezaryen dikişini rahatsız ediyor diyorlarKızlar bu nasıl sizce
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) - Fiyatı, Yorumları
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aslında sezaryen dikişi çok aşağıda kalıyor yani lastik kısmı denk gelmiyor. Gebelikte Kasım ayında üşürüm ama yine de alcam bitaneAlt üst benim de beğendiklerim var ama sezaryen dikişini rahatsız ediyor diyorlar
Dimii çok şeker ama beden konusunda emin olamıyorum yoksa vericem siparişÇok tatlı bayıldım buna
Saten kışın totomuzu dondurmaz mı yaKızlar bu nasıl sizce
bu gun oglanlarin para harcayasi tutmusKızlarr bugün gelemedim herkes nasıl? Benim oğlan bugün beni ketenpereye getirdi. Sabahtan beri bi tane kımıldamadı. Normalde kuduruk olduğundan doktora haber verdim. Acile de gitmek istemedim ufak kıpırtı var çünkü dedim uyuyo heralde. Bekledim akşam 6 ya kadar, doktor yine de nst bakalım dedi gittik acile. Cihaz bağlandığı gibi başladı tekmelemeye.gezmek mi istedi para mı harcayası geldi bilmiyorum artık
Ya şuan piyasada bebek kıyafetlerinde de hersey yazlık. Eylül başı kışlıklar çıkar heralde. Bende şuan satılan lohusa takımlarıyla falan totomuz donar diye düşünüyorumSaten kışın totomuzu dondurmaz mı ya
Ay güzelmiş rengi de çok tatlııKızlar bu nasıl sizce
Hastanede kalorifer açarlar herhalde ya acırlar bizeSaten kışın totomuzu dondurmaz mı ya
Deseni de çok tatlı ya bunu alıcam sanırımAy güzelmiş rengi de çok tatlıı
ben cikolata yaptirmak istiyorum sadece sadelikten yanayim cok suse gerek yok birde evde ki cocukta kiskanmasin durduk yereKızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Bence de en güzeliOda süslemicem o kesin. Kolonya ve çikolata kafama yatıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?