Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Gezmek istemiş çocuk

Kızz kasımda bunlarla üşümez misin. Ben polarlı takımlara bakıyorum. Üşücem diye korkuyorum

Kızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
Bende kolonya şişesi aldım minik içine pembe kolonya doldurcam,birde kurdele aldım minik şişlerin üstüne yapıştırcam. Stiker sipariş vercem kızımın adını(henüz karar veremedim) hoşgeldin diye yazdırcam. Birde isimli çikolata yaptırırım diye düşündüm. Oda süslemek konusunda kararsızım hala

Oda süslemicem o kesin. Kolonya ve çikolata kafama yatıyor sadece

Kız bu bebeklerin nst nefreti ne böyle
Sıpaya bak sen neden canı hareket etmek istemedi acaba

Alt üst benim de beğendiklerim var ama sezaryen dikişini rahatsız ediyor diyorlar
Aslında sezaryen dikişi çok aşağıda kalıyor yani lastik kısmı denk gelmiyor. Gebelikte Kasım ayında üşürüm ama yine de alcam bitane

bu gun oglanlarin para harcayasi tutmus

Kızlar kapı süsü hediyelik vs yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız fotoğraf atar mısınız? Birde lohusa takımı mı normal pijama mı gideceksiniz?
ben cikolata yaptirmak istiyorum sadece sadelikten yanayim cok suse gerek yok birde evde ki cocukta kiskanmasin durduk yere onu da belki kendim yaparim enerjim olursa seviyorum susleme islerini yapmayi guzelde yaparim

Oda süslemicem o kesin. Kolonya ve çikolata kafama yatıyor sadece
Bence de en güzeli ben de kolonya ve magnet arasında kaldım zaten sadece yakınlara vericem. Magnetleri kendim bastığım için daha mantıklı geldi çikolata da hediye gelecekmiş iyi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…