Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben sabahlıklı 2 tane pamuklu alt üst pijama aldım birde normal pijama takımı aldım elbise asla giyemem Almanya’nın soğunda birde sezeryan dikişi baya aşağıda oluyor rahatsız etmemişti hiç daha önce ki hamileliğimde de.
Doğumdan sonra üşüme titreme geliyor zaten o yüzden elbise hiç almadım.

Bence de en güzeli ben de kolonya ve magnet arasında kaldım zaten sadece yakınlara vericem. Magnetleri kendim bastığım için daha mantıklı geldi çikolata da hediye gelecekmiş iyi dedim
Ben insan sevmiyorum kız ahajja onlara hedihe vermek içimden gelmiyor

Kız bu bebeklerin nst nefreti ne böyle
Sıpaya bak sen neden canı hareket etmek istemedi acaba
Ay bir bilsem yeter ki iyi olsun gideriz de o an çok komik oldum gülsem mi ağlasam mı bilemedim bi tekme attı hemşire karşıdan farketti, dedim e bu hareket etmeye başladı. Onlar da çok güldü

Ya şuan piyasada bebek kıyafetlerinde de hersey yazlık. Eylül başı kışlıklar çıkar heralde. Bende şuan satılan lohusa takımlarıyla falan totomuz donar diye düşünüyorum
Galiba ben de daha kullanışlı bir şeyler almak istiyorum, herkes saten atınca bende mi sıkıntı diye sorguladım
Hastanede kalorifer açarlar herhalde ya acırlar bize
Çok güzel takım da valla bende bunu giyecek toto yok sanırım bacım

ben cikolata yaptirmak istiyorum sadece sadelikten yanayim cok suse gerek yok birde evde ki cocukta kiskanmasin durduk yere onu da belki kendim yaparim enerjim olursa seviyorum susleme islerini yapmayi guzelde yaparim
Oğlumda hediyelik yaptırdım bende bile kalmadı gereksiz geliyor o yüzden

Galiba ben de daha kullanışlı bir şeyler almak istiyorum, herkes saten atınca bende mi sıkıntı diye sorguladım

Çok güzel takım da valla bende bunu giyecek toto yok sanırım bacım
Bedeni kalmamış kız burdaki kızçeler mi aldı yoksa ahjsjs size atana kadar vardı bedeni kim aldıysa geri versin

Dimii çok şeker ama beden konusunda emin olamıyorum yoksa vericem sipariş
Ben bi beden büyük aldım bol zaten kalıpları hamileler için olduğundan şu anki karnımla bile çok rahat. Gecelik almadım ben ya sonrasında da giyebileceğim bir şey olsun hem üşüyebilirim gibi düşündüm

Ben insan sevmiyorum kız ahajja onlara hedihe vermek içimden gelmiyor
Al benden de o kadar. Zaten şimdiden diyorum doğurduğumda haberiniz olur öncesinde söylemem. Hastaneye gelmeyin direkt eve gidin. maksimum 1 hafta misafir kabul ederim sonrasında evde kimseyi istemiyorum dedim çok bi çevre yok zaten hazır hizmet edecek adam varken herkes gelsin sonra gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…