Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben de eve 1 hafta kabul edicem sonra etmicem onda da bebeği beşikte görsünler uzaktan yeter pis mikroplarını yaymasınlar

Hastanede kalorifer açarlar herhalde ya acırlar bize
Ya aynen bende hastanenin aksine çok sıcak olacağını düşünüyorum yani soğuk havalarda bebek falan da var yakarlar heral dhdjd hatta o kadar sıcak olacağını düşünmüşüm ki kısa kollu şeyler falan bakıyorum serum vs kolay takılsın diye

Ahahs ya biz ne alcaz yaa

Ben kısa kollu aldım hepsini, birini sabhlıklı aldım sadece

Aynen canım ben de aynı fikirdeyim insanları memnun etmeye çalışmak gibi geliyor bana bilmiyorum kötü kalpli miyim zaten doğumdan çıkmışım halim ne olacak bilmiyorum bi de hastaneye onları taşımak ayrı yük

Katılıyorum kanki

Ayy bende sadece bi tane uzun kollu var diğerleri kısa kollu yanlış alışveriş yaptım djdjdj Allahım ben gibi insan sevmeyenleri gördükçe de mutlu oluyorum. Tamam milletçe çok hevesliyiz gitmeye görmeye falan ama kadını düşünen yok asla ya

Benim arkadaşım doğumdan sonra çok sıcakladığını söylüyor. Oğlu üç yaşında. Hâlâ aynı. Kışın bile askılı ile geziyor. Doğumdan sonra vücut ısım değişti sanki diyor Ben o yüzden sabahlığı olan askılı takımlar almayı düşünüyorum. Zaten bir yelek, hırka atarız illa ki çantaya.

Ben de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorum O yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…