Al benden de o kadar. Zaten şimdiden diyorum doğurduğumda haberiniz olur öncesinde söylemem. Hastaneye gelmeyin direkt eve gidin. maksimum 1 hafta misafir kabul ederim sonrasında evde kimseyi istemiyorum dedim çok bi çevre yok zaten hazır hizmet edecek adam varken herkes gelsin sonra gelmesinler
Ya aynen bende hastanenin aksine çok sıcak olacağını düşünüyorum yani soğuk havalarda bebek falan da var yakarlar heral dhdjd hatta o kadar sıcak olacağını düşünmüşüm ki kısa kollu şeyler falan bakıyorum serum vs kolay takılsın diye
Ya aynen bende hastanenin aksine çok sıcak olacağını düşünüyorum yani soğuk havalarda bebek falan da var yakarlar heral dhdjd hatta o kadar sıcak olacağını düşünmüşüm ki kısa kollu şeyler falan bakıyorum serum vs kolay takılsın diye
Ben de öyle düşünüyorum ya daha rahat ederim serum falan takılır kan alınır ne bileyim hastane de sıcak olur zaten, ekstra bi hırka yelek bişi atarım çantaya gerekirse
Kızlar attığınız herşeye bende bakmıştım. Hediyelik konusunda çok kararsızım yani 3 5 gün sonra atacakları bişeye para vermek istemiyorum açıkçası kolonya ve çikolata mı yaptırsam sadece ikram etmek için
Aynen canım ben de aynı fikirdeyim insanları memnun etmeye çalışmak gibi geliyor bana bilmiyorum kötü kalpli miyim zaten doğumdan çıkmışım halim ne olacak bilmiyorum bi de hastaneye onları taşımak ayrı yük
Aynen canım ben de aynı fikirdeyim insanları memnun etmeye çalışmak gibi geliyor bana bilmiyorum kötü kalpli miyim zaten doğumdan çıkmışım halim ne olacak bilmiyorum bi de hastaneye onları taşımak ayrı yük
Ayy bende sadece bi tane uzun kollu var diğerleri kısa kollu yanlış alışveriş yaptım djdjdj Allahım ben gibi insan sevmeyenleri gördükçe de mutlu oluyorum. Tamam milletçe çok hevesliyiz gitmeye görmeye falan ama kadını düşünen yok asla ya
Benim arkadaşım doğumdan sonra çok sıcakladığını söylüyor. Oğlu üç yaşında. Hâlâ aynı. Kışın bile askılı ile geziyor. Doğumdan sonra vücut ısım değişti sanki diyor Ben o yüzden sabahlığı olan askılı takımlar almayı düşünüyorum. Zaten bir yelek, hırka atarız illa ki çantaya.
Hastane çok sıcak oluyor ev de bebek olacağı için sıcak olacak büyük ihtimalle ben daralıyorum uzun kollu hiç giymem bir de benim erken doğum ihtimalim var 34 haftaya ok dedi en fazla ekim 15 i bulmam gibi hayırlısı artık
Ben de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorum O yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.