Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ben de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorum O yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.
Çikolata da olur bilmiyorum kendimi çok soyutladım insanlardan herhalde bugün eşime diyorum lütfen sen hastaneye gelmeyin der misin diye djdjdj

Tam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Bende kimseyi istemiyorum hastaneye dedim sadece eşim gelecek dedim delirdi annem dogurunca haberiniz olur söyleriz dedik gerçekten canımızla mı ugrasalim yavrumuzla mi gelen giden memelerimiz kıçımı başımı millet için toplayamam valla

Ya hem doğum sonrası yaşanan sancılar, emzirme telaşı, ani hormon düşüşü. Bunlar gerçekten kolay şeyler değil bide üstüne insanların kalabalığıyla uğraşmak çok zor ama bi yandan da şöyle bisey var hastaneye gelsinler cıksın aradan evde sakin kalalım daha mı iyi acaba

Kizim 29 ekim dogumlu 3 sene once yine kasim anneleri grubundaydm ekimde dogdu bakalim bu kasima kadar sabredebilecek mi

Ben tam tersi eve istedim odaya kapanırım bakar çıkarlar dedim. Hastanede hem daha kötü olıruz hem de gelen giden yetişmez her türlü eve de gelen olur bari orada rahat olayım

Eve de 2-3 hafta sonra gelsinler valla bi düzen oturtmadan gelmesinler gerçi annem gelecek hastane çıkışı o zaman gelsinler hem uzaktan bakarlar sadece bebeğe ne diyeyim bacım çok lazimlar sanki

Eve de 2-3 hafta sonra gelsinler valla bi düzen oturtmadan gelmesinler gerçi annem gelecek hastane çıkışı o zaman gelsinler hem uzaktan bakarlar sadece bebeğe ne diyeyim bacım çok lazimlar sanki
Ulen böyle bin türlü zorlukla taşıyıp doğurduktan sonra da insan kimse dokunsun istemiyo

3 tane aldım kısakollu takım üçü de biri sabahlıklı takım. Ty den aldım miss dünya lissa mağazasından. Fşyatı uygun kalitesi de güzel geldi.
Sen bunu yazdıktan sonra instaya bi girdim merve diye bi blogger senin söylediğin sayfanın linkini atmış bu telefonlar casus he

Ay aynı günlerimiz her şeyi ayarlamışsın ben hiçbir şey düşünmedim bile daha tecrübesizim

Genel olarak kimsenin gelinmesi istenmiyor galiba ama ben de tam tersi gurbette tüm hamileliğimi yaşadım yalnız başıma istiyorum ki oğluşumu kalabalık karşılasın ya cahillik mi bu düşüncem bilmiyorum ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…