Çok şık çok beğendimKızlar bu nasıl sizce
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) - Fiyatı, Yorumları
COCCOLARSI Petali Rosa e Righe Dorate Saten Uzun Pijama Takımı (Geniş Beden Aralığı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çikolata da olurBen de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorumO yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.
Bende sezaryen olcam beybiÇok şık çok beğendimben sezeryan olacağım için pijama rahat olmuyor o yüzden gecelik seçtim
Tam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimseÇikolata da olurbilmiyorum kendimi çok soyutladım insanlardan herhalde bugün eşime diyorum lütfen sen hastaneye gelmeyin der misin diye djdjdj
Daha önce 2 açık rahim ameliyatı oldum pijama indir kaldır hiç uğraşamam ben dikişin acısı yetiyor bana hava alsın azıcıkBende sezaryen olcam beybi
Bende kimseyi istemiyorum hastaneye dedim sadece eşim gelecek dedim delirdi annemTam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Ya hem doğum sonrası yaşanan sancılar, emzirme telaşı, ani hormon düşüşü. Bunlar gerçekten kolay şeyler değil bide üstüne insanların kalabalığıyla uğraşmak çok zor ama bi yandan da şöyle bisey var hastaneye gelsinler cıksın aradan evde sakin kalalım daha mı iyi acabaBende kimseyi istemiyorum hastaneye dedim sadece eşim gelecek dedim delirdi annemdogurunca haberiniz olur söyleriz dedik gerçekten canımızla mı ugrasalim yavrumuzla mi gelen giden memelerimiz kıçımı başımı millet için toplayamam valla
Kizim 29 ekim dogumluBen de 29 ekim olarak manifestliyorum aha da yazdımm buraya muhtemel sezaryen olcam zaten, çocuğumun doğum günü hep tatile denk gelse rahat etse güzelce kutlasak 29 ekimle beraber falan diye bi düşünce geldi dhdjd resmi tatilde doğum istediğimi duyan doktorum ne der bilmem ama
3 tane aldım kısakollu takım üçü de biri sabahlıklı takım. Ty den aldım miss dünya lissa mağazasından. Fşyatı uygun kalitesi de güzel geldi.Ne marka aldın kuzu
Ve kqç tane
Ben gelmeden kovdum işte herkesi sşldşdpTam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Ben tam tersi eve istedim odaya kapanırım bakar çıkarlar dedim. Hastanede hem daha kötü olıruz hem de gelen giden yetişmez her türlü eve de gelen olur bari orada rahat olayımYa hem doğum sonrası yaşanan sancılar, emzirme telaşı, ani hormon düşüşü. Bunlar gerçekten kolay şeyler değil bide üstüne insanların kalabalığıyla uğraşmak çok zor ama bi yandan da şöyle bisey var hastaneye gelsinler cıksın aradan evde sakin kalalım daha mı iyi acaba
Eve de 2-3 hafta sonra gelsinler valla bi düzen oturtmadan gelmesinlerYa hem doğum sonrası yaşanan sancılar, emzirme telaşı, ani hormon düşüşü. Bunlar gerçekten kolay şeyler değil bide üstüne insanların kalabalığıyla uğraşmak çok zor ama bi yandan da şöyle bisey var hastaneye gelsinler cıksın aradan evde sakin kalalım daha mı iyi acaba
Kesinlikle ya herkesi frenlemek gerekecek orada da muhtemelen kötü ben olurum neyse artıkTam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Nası yaptın onu kızBen gelmeden kovdum işte herkesi sşldşdp
Ulen böyle bin türlü zorlukla taşıyıp doğurduktan sonra da insan kimse dokunsun istemiyoEve de 2-3 hafta sonra gelsinler valla bi düzen oturtmadan gelmesinlergerçi annem gelecek hastane çıkışı o zaman gelsinler hem uzaktan bakarlar sadece bebeğe ne diyeyim bacım çok lazimlar sanki
Eşim bunu planlamış herkese diyecekmiş ki çileğin psikolojisi bozuk bebekle temas etmeyinKesinlikle ya herkesi frenlemek gerekecek orada da muhtemelen kötü ben olurum neyse artık
Sen bunu yazdıktan sonra instaya bi girdim merve diye bi blogger senin söylediğin sayfanın linkini atmış3 tane aldım kısakollu takım üçü de biri sabahlıklı takım. Ty den aldım miss dünya lissa mağazasından. Fşyatı uygun kalitesi de güzel geldi.
Ay aynı günlerimiz her şeyi ayarlamışsın ben hiçbir şey düşünmedim bile daha tecrübesizimBen hastane odası süslemesi ayarladım bi kadınla anlaştım MedicalPark Florya hastanesinde doğum yapacağım. Hediyelik de ayrı bi yerden aynı konsept ile açacak magnet yaptırdım kimse atmıyor işe yarayan bişeyilk hastane çıkış seti almıştım onun desenini hem süslemeciye kullan dedim hem de hediyeliğe onu bastırdım motifim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?