Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Benim de tam tarif ettiğin gibi oluyor etrafında ıslaklıkla. Ama kuruyunca leke kalıyor illa ki. O yüzden net akıntıdır diyorum ama ayakta çok kalınca olunca yine sormak istedim.

Benim de tam tarif ettiğin gibi oluyor etrafında ıslaklıkla. Ama kuruyunca leke kalıyor illa ki. O yüzden net akıntıdır diyorum ama ayakta çok kalınca olunca yine sormak istedim.
Sıkıntı yapmaa, bir şey olduğu zaman kesinnn anlarsın. Benim de çok iş yapınca veya ayakta çok durunca artıyor

Normal canım merak etme

kızlar ya bide bende şey var sizde de var mı, insanlarla sadece gebelik ve doğum üzerine konuşmak istiyorum işte bugün şöyleydim şöyle tekme attı böyle belim ağrıdı vs. insanlar benden kaçacak diye korkuyorum ama başka bişey dinlemek gelmiyo içimden

Ya bende su gibi de oluyor :/
Bende çok fazla oluyor hıçkırıkNormaldir umarım

Canım chia tohumuna göğüs büyütüyor diyorlar doğru mu bilmiyorum ama doğruysa ben ağzımı sürmem sanırım bi daha

Normalde hafta içi çok hareketliyim ama bu haftasonu sürekli uyuyasım geliyor sıcaklar yeniden yükseldi ondan mı yoksa artık ağır hamilelik moduna mı geçtim nedir. Sizde durumlar nasıl

Normalde hafta içi çok hareketliyim ama bu haftasonu sürekli uyuyasım geliyor sıcaklar yeniden yükseldi ondan mı yoksa artık ağır hamilelik moduna mı geçtim nedir. Sizde durumlar nasıl
Bende de aynı sürekli uyuyorum. Bazen öğlene kadar uyuyorum kahvaltı yapıp geri yatıyorum. Bende vitaminlerimi kullanmama rağmen düşük ona bağlıyordum. Yetişemiyorum bebişe

Benimkinde çok sık oluyor hıçkırık bazen günde bikaç kez hissediyorum. Özellikle ben bişeyler yedikten sonra oluyor bikaç dakika sürüyor. Çok tatlılar ya heralde keseden su yutuyorlar sonra hıçkırık tutuyor

Kızlar malum stresimden nur topu gibi dudağımın 3 yerinde uçuk çıkarmışım,dudaklarım kötü.Gebelikte uçuk riskli mi kullanılacak bir şey var mı,bir de sağ ayağıma bastığımda sağ tarafta belimde bir yer ağrıyor çok kötü yani.Kuyruk sokumu mu bu,resmen pantolon giyemez oldum duramıyorum üstünde .

Ben de çıkmıştır. Doktorum asiviral krem kullanabileceğimi söyledi. Uçuk çıkmaya başlarken sürünce çok büyümeden geçiriyor iyi geldi bana

Evet bende bugün 2 kere oldu şu saate kadar. Hem çok tatlı hem de ilk defa olduğu için korktum ama içim rahatladı tabi

Evet bende bugün 2 kere oldu şu saate kadar. Hem çok tatlı hem de ilk defa olduğu için korktum ama içim rahatladı tabi
Ben araştırmıştım bebek için sağlıklı gelişim göstergesiymiş. Hem solunum egzersizi yapıyormuş hemde yuttuğu sıvıyı çıkarmak için hıçkırırken diyafram kası gelişiyormuş.

Bizde de başladı bu durum ben netten biraz araştırdım normalmiş

Kızlar, solunuza uzanıp elinizi bastirmadan hafifce karniniza koyduğunuzda bebek gelip orda hareketleniyor mu? Bazen elimi kaydirdigimda kaydirdigim yöne geliyor.
Çok enteresan, bir o kadar da duygusal

Aynı pozisyonda eşim elini bıraktığında gelmiyor. Çok ütopik ama ayirt edebildigini düşünmeye başladım

Ben de birkaç haftadır oluyor. Ritmik patlamalar gibi. Bazen güçlü bir gümleme gibi hissettirdiği için endişeleniyorum hatta.
Ama tekmelerden net farklı zaten.

Bu arada kilo konuşulmuş.
Uygulamalar 2. ve 3. Trimesterda haftada yarım kilo diyor ama bana az geldi.
Doktor 30lu haftalarla birlikte daha hızlı kilo alacağımı söyledi.

49 ile başlamıştım bu sabah 59.0 i gördüm. 10 kilonun 3ünü sadece Ağustos ayında aldim.
Her sabah tartilip uygulamaya giriyorum ve bana grafik cikariyor (Flo uygulamasi). Kaç ile kapatacagimi merakla bekliyorum

Kızlar pompa gerçekten gerekli mi sizce almalı mıyım emin olamıyorum sonuçta sütüm hiç gelmeyebilir ya da gelse bile bebeğim zaten sürekli emecek fazladan depolamaya ihtiyacım olmayabilir şimdiden almalı mıyım yoksa zaten almak iki dakikalık iş sonraya bırakıp ihtiyaca göre mi almalıyım? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bence alma ihtiyaç halinde alırsın zaten ben de almadım araştırdım biraz gerekli olursa internetten alırım ya da gider eczaneden. Sonuçta çok acil bi şey olmayacak. Ama küvezde kalma durumu olur sağmak gerekir ya da depolamak isterim alırım. Sürekli yanımdayken ekstra sağmaya bence gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…