- 31 Mayıs 2025
- 388
- 356
- 18
- 27
Benim de tam tarif ettiğin gibi oluyor etrafında ıslaklıkla. Ama kuruyunca leke kalıyor illa ki. O yüzden net akıntıdır diyorum ama ayakta çok kalınca olunca yine sormak istedim.Benim bazen süt gibi minik oluyor etrafı su gibi oluyor, bazen sadece su gibi oluyor. Normal olmasaydı doktorum anlardı diye düşünüyorum. Birde su olsa sürekli devam etmesi lazım benim genelde sabahları bi tık yoğun gün içinde az az oluyor.
Sıkıntı yapmaa, bir şey olduğu zaman kesinnn anlarsın. Benim de çok iş yapınca veya ayakta çok durunca artıyorBenim de tam tarif ettiğin gibi oluyor etrafında ıslaklıkla. Ama kuruyunca leke kalıyor illa ki. O yüzden net akıntıdır diyorum ama ayakta çok kalınca olunca yine sormak istedim.
Normal canım merak etmeKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Ya bende su gibi de oluyor :/Sızıntı şeklinde su gelse anlarsın demişlerdi bana. Sürekli tekrar edermiş ve özellikle hareket ettikçe artarmış. Şu sıralar benim de akıntımda tuhaflık var. Akıntı geliyor iz bırakıyor izin kenarları da ıslak oluyor. 3. Trimesterde zaten akıntı artarmış ondan takmadım hiç
Bende çok fazla oluyor hıçkırıkKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Canım chia tohumuna göğüs büyütüyor diyorlar doğru mu bilmiyorum ama doğruysa ben ağzımı sürmem sanırım bi dahaVallahi kilo almak iyi değil tabi de çevremde hamileliginde 35 kilo alan bile var biz yine iyiyiz bence canını sıkma ben biraz durdurabildim kiloyu en azindan hafta içleri iş yerinde kahvaltıda bir haşlanmis yumurta büyük bir bardak chia tohumu karıştırdigim kefirle tüketiyorum öğlenleri de makarna pilav ekmek türü şeyler yememeye ya da çok az yemeye çalışıyorum akşam eve gelince istediğimi yiyorum valla ekmek haricinde, hafta sonu da gönlümce takılıyorum canım ne istiyorsa biraz böyle durdurabildim
Bende de aynı sürekli uyuyorum. Bazen öğlene kadar uyuyorum kahvaltı yapıp geri yatıyorum. Bende vitaminlerimi kullanmama rağmen düşük ona bağlıyordum. Yetişemiyorum bebişeNormalde hafta içi çok hareketliyim ama bu haftasonu sürekli uyuyasım geliyor sıcaklar yeniden yükseldi ondan mı yoksa artık ağır hamilelik moduna mı geçtim nedir. Sizde durumlar nasıl
Benimkinde çok sık oluyor hıçkırık bazen günde bikaç kez hissediyorum. Özellikle ben bişeyler yedikten sonra oluyor bikaç dakika sürüyor. Çok tatlılar ya heralde keseden su yutuyorlar sonra hıçkırık tutuyorKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Ben de çıkmıştır. Doktorum asiviral krem kullanabileceğimi söyledi. Uçuk çıkmaya başlarken sürünce çok büyümeden geçiriyor iyi geldi banaKızlar malum stresimden nur topu gibi dudağımın 3 yerinde uçuk çıkarmışım,dudaklarım kötü.Gebelikte uçuk riskli mi kullanılacak bir şey var mı,bir de sağ ayağıma bastığımda sağ tarafta belimde bir yer ağrıyor çok kötü yani.Kuyruk sokumu mu bu,resmen pantolon giyemez oldum duramıyorum üstünde .
Senin bu bebiş çok nazlı bak doğduğu zaman gerçekten o küçük totodan bi ısırık almak hakkındır
Evet bende bugün 2 kere oldu şu saate kadar. Hem çok tatlı hem de ilk defa olduğu için korktum ama içim rahatladı tabiBenimkinde çok sık oluyor hıçkırık bazen günde bikaç kez hissediyorum. Özellikle ben bişeyler yedikten sonra oluyor bikaç dakika sürüyor. Çok tatlılar ya heralde keseden su yutuyorlar sonra hıçkırık tutuyor
Ben araştırmıştım bebek için sağlıklı gelişim göstergesiymiş. Hem solunum egzersizi yapıyormuş hemde yuttuğu sıvıyı çıkarmak için hıçkırırken diyafram kası gelişiyormuş.Evet bende bugün 2 kere oldu şu saate kadar. Hem çok tatlı hem de ilk defa olduğu için korktum ama içim rahatladı tabi
Bizde de başladı bu durum ben netten biraz araştırdım normalmişKızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Kızlar dün ilk kez bebişin hıçkırığını hissettim. Karnımda nabız atar , kalp atımı gibi bir his. Şimdi yine hıçkırıyor. Böyle her gün hıçkırık normal bir şey mi. Doktora bunu sorsam beni artık kovar diye soramıyorum
Bence alma ihtiyaç halinde alırsın zatenKızlar pompa gerçekten gerekli mi sizce almalı mıyım emin olamıyorum sonuçta sütüm hiç gelmeyebilir ya da gelse bile bebeğim zaten sürekli emecek fazladan depolamaya ihtiyacım olmayabilir şimdiden almalı mıyım yoksa zaten almak iki dakikalık iş sonraya bırakıp ihtiyaca göre mi almalıyım? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?